Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Συμφωνία ΣΥΡΙΖΑ-Οικολόγων – Για έναν χρόνο στη Βουλή ο Φλαμπουράρης

Οι φήμες όλο το τελευταίο διάστημα ήθελαν τον Αλέκο Φλαμπουράρηνα μένει εκτός ψηφοδελτίων σε αυτή την εκλογική αναμέτρηση σε αντίθεση με τον Σεπτέμβριο του 2015 που είχε τοποθετηθεί στις λίστες του κόμματος στην Α΄ Αθηνών.

Οι πληροφορίες, πάντως αναφέρουν πως ύστερα από τη συμφωνία ΣΥΡΙΖΑ – Οικολόγων για κοινή κάθοδο στις εκλογές έχει ήδη παρθεί απόφαση μετά από ένα χρόνο ο Αλέκος Φλαμπουράρης να παραιτηθεί από τη θέση του. Στη Βουλή θα βρεθεί η Αικατερίνη Ανδρικοπούλου Σακοράφα που είναι πέμτη στη σειρά στο ψηφοδέλτιο επικρατείας και προέρχεται από τους Οικολόγους Πράσινους.

Μέσα στις δυο εβδομάδες που απομένουν μέχρι τις εκλογές αναμένεται να έρθει στην Ελλάδα, προκειμένου να στηρίξει την προεκλογική καμπάνια του ΣΥΡΙΖΑ, η επικεφαλής των Ευρωπαίων Πρασίνων Σκα Κέλερ.

Υπενθυμίζεται πως από τους Οικολόγους Πράσινους συμμετέχει στο ψηφοδέλτιο Αιτωλοακαρνανίας ο πρώην υπουργός Γιάννης Τσιρώνης σε αντίθεση με τον Γιώργο Δημαρά, που όπως αποκάλυψε πρώτο το newpost.gr, δεν θέλησε να είναι υποψήφιος στις εκλογές παρά το γεγονός ότι του έγινε πρόταση από τον ΣΥΡΙΖΑ.

newpost.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Η ΓΗ ΤΗΣ ΕΛΙΑΣ Γ ΚΥΚΛΟΣ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 144 (VIDEO)

Δείτε τα νέα επεισόδια του γ κύκλου της τηλεοπτικής σειράς Η ΓΗ ΤΗΣ ΕΛΙΑΣ που βλέπουμε στο Mega. ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 144 Η Μαργαρίτα αναλαμβάνει να παρακολουθήσει τη χήρα του...