Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

«Σπάει» η συνεργασία ΣΥΡΙΖΑ και ΠΡΑΤΤΩ;

Πληθαίνουν οι φήμες που αναφέρουν ότι θα υπάρξει πολιτικό «διαζύγιο» ανάμεσα στον ΣΥΡΙΖΑ και την κίνηση του πρώην υπουργού Εξωτερικών, Νίκου Κοτζιά, ΠΡΑΤΤΩ.

Η στήλη «Μικροπολιτικός» των «ΝΕΩΝ» αναφέρει σήμερα ότι: «Ο Νίκος Κοτζιάς και η δική του πολιτική κίνηση, το ΠΡΑΤΤΩ, οριστικοποιούν τη ρήξη με τον Αλέξη Τσίπρα και αποχαιρετούν τον ΣΥΡΙΖΑ. Ενδεχομένως, δεν ήταν η εξέλιξη που ανέμενε ένα χρόνο νωρίτερα ο Τσίπρας, εκεί στις όχθες της λίμνης των Πρεσπών, αλλά την καταγράφω και αυτή ως απόδειξη της συριζαϊκής κατολίσθησης, ιδίως μετά την κατραπακιά των εκλογών. Πληροφορούμαι ότι η αποχώρηση του Κοτζιά και της ομάδας του θα συνοδεύεται από επιστολή – δηλητήριο στην Κουμουνδούρου…».

Η στήλη προσθέτει ότι τα μέλη και οι φίλοι του ΠΡΑΤΤΩ θα αποδεσμευθούν για να ψηφίσουν κατά συνείδηση στην κάλπη των εθνικών εκλογών.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Αστυνομικός stalker συνελήφθη γιατί παρακολουθούσε την αστυνομικό πρώην σύζυγό του

Αστυνομικός stalker που παρακολουθούσε επίμονα την πρώην σύζυγο του, μετατρέποντας τη ζωή της σε κόλαση, συνελήφθη από συναδέλφους του! Μάλιστα, στον 46χρονο, τον οποίο κατήγγειλε...