Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Η ΚΟΡΗ ΜΟΥ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 17 (VIDEO)

Δείτε το νέο επεισόδιο της Τούρκικης σειράς Η ΚΟΡΗ ΜΟΥ

ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 17

Ο Ντεμίρ μαθαίνει ότι η Οϊκιού το σκάει από το σχολείο και γίνεται έξαλλος. Όταν τη ρωτάει εκείνη δεν του λέει το λόγο που το έσκασε. Στη συνέχεια, ο Ντεμίρ και ο Ουγούρ δέχονται την επίσκεψη της Πρόνοιας. Η απάντηση που θα δώσει η Οϊκιού όταν την ρωτήσουν αν προτιμάει να μείνει στο ορφανοτροφείο ή στο σπίτι θα σοκάρει τον Ντεμίρ.

Ο Τζελάμ εξακολουθεί να προσπαθεί να πείσει την Ασού να πάρει την Οϊκιού από τον Ντεμίρ και της υπόσχεται ακόμα και χρήματα. Εκείνη όμως αρνείται και του λέει ότι σύντομα θα φύγει για τη Γερμανία.

 

Ο Ντεμίρ στην αρχή ξαφνιάζεται με την αλλόκοτη συμπεριφορά της κόρης του, αλλά στη συνέχεια αναζητάει απαντήσεις για να μάθει τι της συμβαίνει και τις λαμβάνει από τα πιο επίσημα χείλη. Ο γιατρός Ιχσάν τον ενημερώνει για το πρόβλημα της υγείας της. Την ίδια ώρα την αλήθεια για την υγεία της Οϊκιού μαθαίνει και η Τζαντάν, που δεν μπορεί να πιστέψει αυτά που της λένε.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO ΕΔΩ

ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ

12 ΕΔΩ

13 ΕΔΩ

14 ΕΔΩ

15 ΕΔΩ

16 ΕΔΩ

18-19 ΕΔΩ

Ακολουθήστε στο Facebook τη σελίδα Η ΚΟΡΗ ΜΟΥ FANS

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΤΟ ΠΡΟΞΕΝΙΟ ΤΗΣ ΙΟΥΛΙΑΣ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 64 (VIDEO)

Δείτε το νέο επεισόδιο της τηλεοπτικής σειράς ΤΟ ΠΡΟΞΕΝΙΟ ΤΗΣ ΙΟΥΛΙΑΣ που θα βλέπουμε στον ALPHA. ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 64 Η χαρά του Γιωργίκη για το παιδί που περιμένει, επισκιάζεται...