Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

ΓΥΝΑΙΚΑ ΧΩΡΙΣ ΟΝΟΜΑ: Το spoiler του Πατριαρχέα! Αποκάλυψε τι θα συμβεί στη σειρά!

O Θανάσης Πατριαρχέας στη σειρά Γυναίκα χωρίς όνομα, υποδύεται έναν άνδρα ερωτευμένο, ο οποίος έμεινε στο πλευρό της γυναίκας που αγαπά παρ’ όλες τις δυσκολίες.

Τώρα, μόλις λίγα επεισόδια πριν από το τέλος του Α’ κύκλου της σειράς «Γυναίκα χωρίς όνομα» και τον πολυαναμενόμενο γάμο της Μαρίνας με τον Μιχάλη, ο Θανάσης Πατριαρχέας αποκαλύπτει ότι μέχρι το φινάλε… μπορούν να γίνουν πολλά! Διαβάστε τι αποκάλυψε σε πρόσφατη συνέντευξή του…

 

Πώς θα περιγράφατε τη σχέση του Μιχάλη με τη Μαρίνα, μετά τα όσα έχουν περάσει οι δυο τους;

«Πιο δυνατή από ποτέ. Έχουν περάσει πολλά, άντεξαν και βγήκαν πιο δυνατοί και έτοιμοι για ένα μέλλον που επιτέλους θα το ορίζουν οι δυο τους»

Αγαπούν ο ένας τον άλλον, αλλά είναι αυτό αρκετό;

«Η αγάπη είναι η βάση πάνω στην οποία χτίζουμε. Αφού υπάρχει αυτή, και μάλιστα σε ιδεατά επίπεδα, τότε όλα μπορούν να γίνουν»

Υποψιάζεται ο Μιχάλης το ρόλο της Κάτιας στην απόπειρα δολοφονίας της αγαπημένης του;

«Ασφαλώς! Οι αποδείξεις λείπουν, που είναι, όμως, και το πιο σημαντικό», λέει στο περιοδικό όλα για τα σίριαλ

Μιχάλης και η Μαρίνα κάνουν σχέδια για μια κοινή ζωή που περιλαμβάνει και την κόρη της. Τι θα σταθεί εμπόδιο;

Το μόνο εμπόδιο προς το παρόν είναι ότι -η Μελίτη δεν συμπαθεί τον Μιχάλη, κάτι που είναι απολύτως λογικό. Άλλος ο βιολογικός της πατέρας, άλλος τη μεγάλωσε και ξαφνικά εμφανίζεται και ένας τρίτος, ο οποίος προσπαθεί να κερδίσει την αγάπη της. Ο χρόνος, όμως, είναι μεγάλος γιατρός και η υπομονή σωστός σύμβουλος

Πώς αντιδρά ο Μιχάλης στο γεγονός ότι η Μελίτη δεν τον συμπαθεί;

Με υπομονή, κατανόηση και πολύ άγχος!

Πώς εξελίσσεται η σχέση του με τον αδελφό του, Δημήτρη;

Η σχέση με τον αδελφό του πέρασε από πολλά σταδία: ψέματα και εντάσεις αλλά και αληθινή αγάπη που πάντα υπάρχει ανάμεσα σε δύο αδέλφια ό,τι και να γίνει μεταξύ τους. Ένα αγκάθι που έχει μείνει είναι το παιδί της Σοφίας και μένει να δούμε πώς θα το αντιμετωπίσουν και αυτό.

Θα γίνει ο γάμος με τη Μαρίνα ή θα προ­κύψουν εμπόδια;

Μέχρι στιγμής ο γάμος φαίνεται ότι θα γίνει. Ελπίζουμε όλοι σε αυτόν, αν και στο τέλος της πρώτης σεζόν όλα είναι πιθανά.

Τι σας αρέσει στον Μιχάλη και τι σας ενοχλεί;

Έχω αγαπήσει αυτόν το ρόλο. Όλες τις πλευρές του, και τις κακές και τις καλές, και την πάλη του να γίνει καλύτερος για να βοηθήσει τους άλλους.

Πηγή: gossip-tv.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΤΟ ΝΑΥΑΓΙΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 89 (VIDEO)

Δείτε τα νέα επεισόδια της δραματικής σειράς ΤΟ ΝΑΥΑΓΙΟ που ξεκίνησε στο MEGA. Επεισόδιο 89 Η Βάσω περιμένει εναγωνίως τον Άγγελο για τον αρραβώνα. Αντί για εκείνον όμως...