Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Ένσταση κατά Βελόπουλου από υποψήφιο της Ελληνικής Λύσης – Η απατεωνιά με το όνομα «Φραγκούλης Φράγκος»

Η απατεωνιά του Κυριάκου Βελόπουλου με την περίπτωση του «υποψηφίου Ευρωβουλευτή» πρώην αρχηγού ΓΕΣ Φραγκούλη Φράγκο, αποκαλύφθηκε και μετά τις αντιδράσεις που προκάλεσε, έρχονται τώρα στελέχη της «Ελληνικής Λύσης» και κάνουν ένσταση κατά του προέδρου του κόμματος.

Ο τρίτος σε ψήφους υποψήφιος ευρωβουλευτής λοιπόν, Σάββας Γεωργιάδης ζητά την παρέμβαση της δικαιοσύνης για την υποψηφιότητα Φράγκου που δεν ήταν ο επίτιμος αρχηγός ΓΕΣ αλλά ένας νεαρός κτηνίατρος από την Χίο

Σύμφωνα με το «Πρώτο Θέμα» η ένσταση του κ.Γεωργιάδη κατατέθηκε την Τρίτη στο Ανώτατο Ειδικό Δικαστήριο στην Αθήνα, ζητώντας να γίνει αποδεκτή και να ακυρωθεί η υπ’ αριθμ. 447/2019 απόφαση του Πολυμελούς Πρωτοδικείου Αθηνών, σύμφωνα με την οποία ανακηρύχθηκε α’ αναπληρωματικό μέλος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου με τον συνδυασμό “Ελληνική Λύση” ο Εμμανουήλ Φράγκος και να ακυρωθεί η εκλογή του.

Ο κ.Γεωργιάδης αναφέρει στην ένστασή του: «Στο ψηφοδέλτιο της “Ελληνικής Λύσης” το όνομα “Φραγκούλης” δεν έχει τεθεί ως υποκοριστικό του επιθέτου Φράγκος, γιατί σε αυτήν την περίπτωση θα έπρεπε να ακολουθεί το Φράγκος. Δηλαδή Φράγκος (Φραγκούλης) που θα σήμαινε πως το Φραγκούλης είναι υποκοριστικό του Φράγκος, όπως για παράδειγμα θα μπορούσε κάποιος ονόματι Παπαδόπουλος να έχει ως υποκοριστικό το Πάππας. Εδω το όνομα Φραγκούλης ακολουθεί το κύριο όνομα του υποψηφίου που ειναι Εμμανουήλ. Έτσι λοιπόν προκύπτει η παραδοξότητα να είναι το όνομα Φραγκούλης υποκοριστικό του … Εμμανουήλ. Για περίπτωση ψευδωνυμου δεν μπορεί να γίνεται λόγος αφού ο Εμμανουήλ Φράγκος είναι κτηνίατρος και όχι καλλιτέχνης ή συγγραφέας. Καθίσταται λοιπόν φανερό ότι ο Εμμανουήλ Φράγκος ειχε ως σκοπό να παραπλανήσει τους εκλογείς και και να καρπωθεί την φήμη και τη δημοφιλία του επιτίμου Α/ΓΕΣ Στρατηγού Φράγκου».

topontiki.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ