Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

ELIF – Εξελίξεις: Ο Κενάν σώζει την ζωή της Μελέκ!

Ο Νετζντέτ έχει γίνει ψυχολογικό ράκος εξαιτίας της φυγής της Γκοντζά, η οποία μαζί με τον Σερντάρ συνεχίζει να κρύβεται από εκείνον. Η Αρζού προσπαθεί να μάθει περισσότερα πράγματα για την Ασουμάν, ενώ η Μελέκ με τον Κενάν βοηθούν τη μικρή Γκιουλτσάν.

Η Φεριντέ δεν μπορεί να πείσει τη Μελέκ να τηλεφωνήσει στην αστυνομία σχετικά με τις απειλές του Σουκρού και αποφασίζει να ενημερώσει τον Κενάν. Αυτός πηγαίνει αμέσως εκεί και είναι θυμωμένος μαζί της, επειδή δεν μίλησε σε κανέναν για ό,τι της συμβαίνει. Η Αλιγέ ενοχλείται από τις πολλές ερωτήσεις της Ασουμάν για τη σχέση του Κενάν με τη Μελέκ και της ζητάει να ασχολείται μόνο με την Τουγκτσέ και όχι με τις υποθέσεις της οικογένειας. «Πρέπει να βρω τρόπο να κάνω τον Κενάν να φύγει από τη Μελέκ», μονολογεί η Ασουμάν και εκείνη την ώρα τηλεφωνεί η δασκάλα της Τουγκτσέ και την ενημερώνει πως η μικρή είναι άρρωστη. Η Ασουμάν βρίσκει ευκαιρία να επικοινωνήσει με τον Κενάν και εκείνος πάει να πάρει την κόρη του. Οταν φτάνει στο σχολείο, η δασκάλα του λέει πως η μικρή είναι καλά και μπορεί άνετα να συνεχίσει τα μαθήματά της. Οταν ο Κενάν μαθαίνει πως αυτό το γνώριζε ήδη η Ασουμάν, τη μαλώνει και εκείνη του λέει: «Μάλλον κατάλαβα λάθος, συγγνώμη, δεν θα γίνει ξανά».

 

Η Ζεϊνέπ και ο Σελίμ πηγαίνουν στη σχολή τους για να πάρουν σημειώσεις και η Πελίν τους πλησιάζει και σχολιάζει τις μέρες που πέρασε ο Σελίμ στη φυλακή, και το ζευγάρι απομακρύνεται με μια δικαιολογία. Η Φεραγιέ έρχεται και η Πελίν σχολιάζει τη συζήτησή της με τον Σελίμ και τη Ζεϊνέπ. Ενώ ο Σερντάρ και η Γκοντζά είναι ακόμα στο σπιτάκι στο δάσος, εμφανίζεται ο ιδιοκτήτης του, ο Ουλβί. Τους ρωτάει τι τους συμβαίνει και ο Σερντάρ του λέει μια ιστορία, πως είναι παντρεμένοι αλλά τους κυνηγούν οι οικογένειές τους. Ο Ουλβί τους λέει πως μπορούν να μείνουν εκεί για όσο καιρό επιθυμούν.

Στο καφενείο, ο Κεμάλ ακούει δύο άντρες να μιλούν για την Εμπρού: «Τώρα που η Εμπρού έφυγε και παράτησε τη Ράμπια δεν υπάρχει κανείς να κληρονομήσει τα λεφτά της». Η Φεριντέ επιστρέφει σπίτι και ενώ συζητάει με τη Μελέκ συνειδητοποιούν πως ο Κενάν έχει αφήσει εκεί το πορτοφόλι του. Καθώς ετοιμάζονται να τον καλέσουν, κάποιος χτυπάει την πόρτα τους. Πιστεύουν πως είναι ο Κενάν, αλλά είναι ο Σουκρού. Μπαίνει στο σπίτι με τη βία και χτυπάει τη Μελέκ και τη Φεριντέ. Εκεί τη στιγμή φτάνει και ο Κενάν και καταφέρνει να τον απωθήσει! Η Φεριντέ καλεί την αστυνομία και αφού δίνουν καταθέσεις, ο Κενάν και η Μελέκ πηγαίνουν στην παραλία να μιλήσουν. Αποφασίζουν να επισκεφθούν την Γκιουλτσάν στο ορφανοτροφείο. Η μικρή χαίρεται όταν τους βλέπει και ενθουσιάζεται με τα δώρα τους. Διαβάστε και τις εξελίξεις για σήμερα

«Πώς κατάντησες έτσι»

Η Ελίφ βγαίνει για να κάνει τα ψώνια της Ράμπια και εκείνη της δίνει χρήματα για να πάει να πάρει σοκολάτα. Η μικρή μοιράζεται τη σοκολάτα της με την Ιντζί και είναι και οι δύο πολύ χαρούμενες. Οταν επιστρέφει σπίτι ο Κεμάλ τις βλέπει να τρώνε σοκολάτα και τις ρωτάει πού τη βρήκαν. «Η θεία Ράμπια μου έδωσε χρήματα, επειδή τη βοήθησα». Ωστόσο η αντίδρασή του εκπλήσσει τα δύο κορίτσια, αφού τους λέει: «Μπράβο σου! Καλά κάνεις και βοηθάς τη Ράμπια, είναι μεγάλη γυναίκα! Σου επιτρέπω να πηγαίνεις να τη βλέπεις όποτε θέλεις και μπορείς να παίρνεις την Ιντζί μαζί σου, αν το θέλει». Τα κοριτσάκια χαίρονται πολύ. Το επόμενο πρωί τις πηγαίνει ο ίδιος στη Ράμπια. Της εύχεται περαστικά και αφήνει τις μικρές μαζί της.

Ο Ουλβί ετοιμάζει φαγητό για τον Σερντάρ και την Γκοντζά. Εκείνη έχει ναυτία και ο Σερντάρ ανησυχεί, αλλά τον καθησυχάζει λέγοντάς του πως ευθύνεται η εγκυμοσύνη της. Ο Μουράτ εργάζεται ως αχθοφόρος και είναι εξαντλημένος, αλλά δεν θέλει να παραιτηθεί πριν βρει μια καλύτερη δουλειά. Ο Νετζντέτ αρχίζει να πίνει, γιατί δεν αντέχει στη σκέψη πως η Γκοντζά τον εγκατέλειψε. Η Αρζού θέλει να πάει την Τουγκτσέ στο πάρκο και ζητάει από την Ασουμάν να τις ακολουθήσει. Στην πραγματικότητα προσπαθεί να μάθει περισσότερα για τη ζωή της Ασουμάν. Εκείνη όμως αποφεύγει τις ερωτήσεις της και της λέει πως η Αλιγέ τις προειδοποίησε να μην αργήσουν και φεύγει από το πάρκο. Οταν η Αρζού επιστρέφει σπίτι, ρωτάει τη Ναζάν αν γνωρίζει την Ασουμάν, αλλά λέει ψέματα πως δεν την ξέρει. Η Αρζού ρωτάει τον Νετζντέτ για την Ασουμάν, εκείνος όμως είναι μεθυσμένος και δεν μπορεί να μιλήσει. Μουρμουρίζει ωστόσο κάτι για τον Κεμάλ και την Ελίφ. «Η Ελίφ… Κανείς δεν μπορεί να βρει την Ελίφ εκεί που είναι», λέει και χάνει τις αισθήσεις του από το ποτό. Η Αρζού του λέει ειρωνικά: «Ολόκληρος Νετζντέτ Καραπινάρ κατάντησες ένα ανθρωπάκι για μια γυναίκα, που σε είχα ενημερώσει ότι σε θέλει μόνο για τα λεφτά. Τι κρίμα». Η Ναζάν τηλεφωνεί στην Ασουμάν και της λέει πως η Αρζού ερευνά το παρελθόν της, αλλά δεν ξέρει πως η αδίστακτη γυναίκα την ακούει κρυφά. Οταν κλείνει το τηλέφωνο, η Αρζού την πιέζει να μιλήσει, όμως η Ναζάν της λέει πως ο Νετζντέτ ήταν εκείνος που βρήκε δουλειά στην Ασουμάν και πως αυτά είναι όλα όσα γνωρίζει. Διαβάστε και το αποκλειστικό μας βόμβα: Elif: Καταιγιστικές εξελίξεις! Η Ελίφ αποφασίζει να το σκάσει και να πάει στην αστυνομία!

Ο Κενάν βοηθάει τη Μελέκ

Η Ελίφ και η Ιντζί φτιάχνουν τη διάθεση της Ράμπια, η οποία είναι ακόμα λυπημένη εξαιτίας της φυγής της Εμπρού. Οταν τα κοριτσάκια επιστρέφουν σπίτι, ο Κεμάλ ανακαλύπτει πως η γυναίκα δεν έδωσε λεφτά αυτή τη φορά. Ζητάει από την Ελίφ να ψάξει το σπίτι της Ράμπια και να του φέρει όλα τα λεφτά και τα κοσμήματα που θα βρει. Οταν η Ελίφ αρνείται να το κάνει, της λέει: «Μου χρωστάει κάποια λεφτά, αλλά είναι μεγάλη γυναίκα και δεν το θυμάται». Η Ελίφ φοβάται πολύ τον Κεμάλ, αλλά είναι αποφασισμένη να μην κλέψει.

Το επόμενο πρωί, ο Νετζντέτ αποφασίζει να σταματήσει να πίνει και ρωτάει τους άντρες του αν έχουν κάνει πρόοδο με τις έρευνές τους. Του απαντούν πως δεν βρήκαν κανένα στοιχείο που να τους οδηγήσει στην Γκοντζά. Μαζί με δυο άντρες του, αποφασίζει να ψάξει σε ένα διπλανό χωριό.

Στο μεταξύ, ο Κενάν φροντίζει για την εκπαίδευση της Γκιουλτσάν και το λέει στην Αλιγέ, η οποία αποφασίζει να κάνει μια δωρεά στο ορφανοτροφείο.

Ο Μουράτ χτυπάει άσχημα το πόδι του στη δουλειά και ο γιατρός του λέει πως δεν θα μπορεί να δουλέψει για αρκετό καιρό. Η Μελέκ και η Φεριντέ λυπούνται όταν τον βλέπουν σε αυτή την κατάσταση. Ο Κενάν βρίσκει και ένα εστιατόριο για να νοικιάσει η Μελέκ και της το ανακοινώνει, εκείνη όμως αντιδράει: «Πώς σκέφτηκες ότι θα δεχόμουν κάτι τέτοιο; Δεν θέλω τίποτα από εσένα, Κενάν». Εκείνος επιμένει, τότε η Μελέκ του λέει: «Δεν θέλω τίποτα για εμένα, αν όμως θέλεις να βοηθήσεις, τότε βρες, αν μπορείς, μια δουλειά για τον Μουράτ. Χτύπησε το πόδι του και για ένα διάστημα δεν θα μπορεί να δουλεύει και έχει ανάγκη από δουλειά».

Ο Σερντάρ και η Γκοντζά έρχονται κάθε μέρα πιο κοντά και σχεδιάζουν να φύγουν από τον Ουλβί. Ο Κενάν συναντάει τον Μουράτ και του ζητάει να γίνει ο προσωπικός του οδηγός. Η Ασουμάν μιλάει με την Μπελγκίν στο τηλέφωνο και η Αρζού ανακαλύπτει πως είναι κόρη του Κεμάλ.

 

Λίγο μετά την αναχώρηση της Γκοντζά και του Σερντάρ, ο Νετζντέτ φτάνει στο σπιτάκι στο δάσος και ρωτάει τον Ουλβί αν είδε έναν άντρα και μια γυναίκα να τριγυρνούν εκεί. Εκείνος ισχυρίζεται πως δεν είδε κανέναν, αλλά ο Νετζντέτ βρίσκει το σάλι της Γκοντζά και ένας από τους άντρες του τον σκοτώνει. Ο Νετζντέτ γίνεται έξαλλος, γιατί δεν πρόλαβε να μάθει τίποτα από τον Ουλβί. Ο Σερντάρ πηγαίνει την Γκοντζά σε έναν φίλο του και της λέει πως ο ίδιος θα μείνει αλλού, αλλά εκείνη του ζητάει να μείνει μαζί της. Ο Κεμάλ καλεί τον Βεϊσέλ και του λέει πως θέλει να συνεργαστούν και καθώς ετοιμάζεται να του δώσει τα χρήματα, συνειδητοποιεί πως δεν είναι στην τσέπη του. «Δεν πειράζει, αδελφέ, σε εμπιστεύομαι! Αν δεν τα έχεις τώρα, μπορείς να μου τα δώσεις αργότερα», του απαντάει ο Βεϊσέλ. Ο Σελίμ αφήνει τη Ζεϊνέπ στη σχολή και πηγαίνει σε ένα μαγαζί και εκεί συνειδητοποιεί πως κάποιος παρακολουθεί την Πελίν και τη σώζει όταν ο άντρας προσπαθεί να τη χτυπήσει με το αυτοκίνητό του. Η Πελίν του εξηγεί πως πρόκειται για τον πρώην αγαπημένο της: «Εχουμε χωρίσει εδώ και πολύ καιρό, αλλά δεν λέει να το δεχτεί».

Πηγή: youweekly.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ