Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

ΤΟ ΤΑΤΟΥΑΖ: Ζητούν τη διακοπή της σειράς! Συνδέουν τον serial killer της Κύπρου με τον «Ορφέα»

Συνδέουν τον serial killer της Κύπρου, τον Ορέστη, με τον «Ορφέα» του «Τατουάζ» και ζητούν διακοπή της σειράς!

Συγκεκριμένα, δέκτης παραπόνων για το «Tατουάζ» έγινε τις τελευταίες μέρες η Αρχή Ραδιοτηλεόρασης στην Κύπρο, λόγω της υπόθεσης «Ορέστης».

Όπως φαίνεται, το τηλεοπτικό κοινό θεωρεί ότι “μπερδεύτηκε” η μυθοπλασία με την πραγματική ζωή και έτσι τηλεθεατές ζητούν την άμεση διακοπή της σειράς που μεταδίδεται και από τον Alpha Κύπρου. Στη σειρά, όπως είναι γνωστό, τον Ορφέα, τον serial killer του Τατουάζ, υποδύεται ο νεαρός ηθοποιός, Νίκος Πολυδερόπουλος.


Σύμφωνα με το politis.com στις καταγγελίες τους, οι Κύπριοι τηλεθεατές διαμαρτύρονται πως επηρεάζεται αρνητικά το κοινό από το σίριαλ, το οποίο συνδέουν με τα γεγονότα των ημερών.

Μάλιστα, κάποιοι αναφέρουν πως δεν αποκλείεται ο δράστης να έχει εμπνευστεί και από τη σειρά. Ωστόσο, κάτι τέτοιο μοιάζει απίθανο, καθώς ακόμη και αν κάποιος μπει σε αυτή τη θεωρία… συνωμοσίας, η πλοκή της σειράς δεν έχει καμία σχέση με τη ροή των γεγονότων της υπόθεσης «Ορέστης».

Τα παράπονα για τη σειρά είναι περισσότερα από αυτά που λαμβάνει η Αρχή για τον τρόπο με τον οποίο χειρίζονται τα Μέσα την εν λόγω υπόθεση στα δελτία ειδήσεων.

Σύμφωνα πάντα με το politis.com, από την πλευρά της, η Αρχή Ραδιοτηλεόρασης οφείλει να εξετάσει κάθε παράπονο που λαμβάνει από τους πολίτες, γι’ αυτό και έβαλε στο στόχαστρό της τη δραματική σειρά. Η Αρχή λειτουργεί πάντα κατασταλτικά σε σχέση με τις υποθέσεις που εξετάζει και λαμβάνει σοβαρά υπόψη όλες τις καταγγελίες που γίνονται, παρόλο που σέβεται το δικαίωμα του δημιουργού και δεν παρεμβαίνει σε σενάρια.

Πηγή: .gossip-tv.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ