Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Η ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ – Εξελίξεις: Όλο το τέλος της σειράς! Ψυχιατρείο, δικαίωση και γάμος…

H αλήθεια για το τι συνέβη με την αδελφή της, τη Λυδία, τον Πέτρο και την Ελενα θα φανεί και η Αθηνά θα καταλάβει το μεγάλο λάθος που έκανε για να πάρει εκδίκηση. Παράλληλα, θα δώσει πίσω στον Νικήτα την εταιρεία που ο ίδιος έχτισε, ενώ θα ζητήσει συγγνώμη για το κακό που προκάλεσε και θα αποχωρήσει για το εξωτερικό ξανά, συνεχίζοντας εκεί τη ζωή της.

H αποκάλυψη πως η Βίκυ φαντάζεται τον Λευτέρη, θα την οδηγήσει στο ψυχιατρείο, όπου και εκεί θα ζει με συντροφιά το όραμα του νεκρού συζύγου της, που αγάπησε όσο κανέναν στον κόσμο.

Η Αννα θα είναι η μόνη της αληθινή επίσκεψη, ενώ η κοπέλα μέχρι και το τέλος θα μείνει με τον Χρήστο κάνοντας κοινά όνειρα για το μέλλον τους! Και η Δανάη με τον Παύλο θα μείνουν μαζί μέχρι το τέλος και μάλιστα στο τελευταίο επεισόδιο θα παντρευτούν έχοντας κοντά τους όλα τα αγαπημένα τους πρόσωπα.

Την περίοδο των φυσιοθεραπειών ο Χάρης θα κάνει μια ενδιαφέρουσα γνωριμία με μια κοπέλα που θα καταλήξει σε σχέση. Αυτό θα προκαλέσει τη ζήλια της Λίλας, η οποία μετά τον χωρισμό της με τον Νίκο θα καταλάβει πόσο πολύ ήθελε τον Χάρη στη ζωή της. Ομως εκείνος έχοντας γίνει καλά, θα προχωρήσει τη ζωή του με τη νέα του κοπέλα, η Λίλα θα φύγει στο εξωτερικό, ενώ ο Νίκος θα μείνει με τη Ναταλία!

Τέλος, όσον αφορά τον Ορέστη, τον Πέτρο και την Ελενα, οι σχέσεις και των τριών θα περάσει από σαράντα κύματα. Λίγο πριν το τέλος, η Αθηνά -προτού καταλάβει ότι τόσα χρόνια έκανε λάθος- κατηγορεί τον Πέτρο ότι τη φλέρταρε με αποτέλεσμα ο γάμος του με την Ελενα να περάσει κρίση. Γεγονός που θα εκμεταλλευτεί ο Ορέστης για να την κερδίσει πίσω και προς στιγμή θα τα καταφέρει!

 

Ομως τα όσα έκανε ο επιχειρηματίας στο παρελθόν δεν ξεχνιούνται εύκολα και η Ελενα στο τέλος θα επιλέξει να μείνει με τον Πέτρο, ο οποίος πάντα ήταν στο πλευρό της.

Ο Ορέστης θα αναγκαστεί να το αποδεχτεί, ενώ ένας νέος έρωτας θα του αλλάξει τη ζωή προς το καλύτερο…

Πηγή: youweekly.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ