Τρίτη, 16 Απριλίου, 2024

ΓΥΝΑΙΚΑ ΧΩΡΙΣ ΟΝΟΜΑ – Εξελίξεις: Το ύπουλο σχέδιο της Λίλιαν για να χωρίσει Μελίτη-Μαρίνα

Ραγδαίες Εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της δραματικής σειράς ΓΥΝΑΙΚΑ ΧΩΡΙΣ ΟΝΟΜΑ

Μάθετε το ύπουλο σχέδιο της Λίλιαν για να χωρίσει τη Μελίτη από τη Μαρίνα!

Η Λίλιαν δεν αντέχει στη σκέψη ότι η Μελίτη δένεται όλο και περισσότερο με τη Μαρίνα. Κάτι πρέπει να κάνει για αυτό. Έτσι επιχειρεί να δηλητηριάσει τη σχέση της κόρης της με τη βιολογική της μητέρα βάζοντας λόγια που θα σπείρουν τη διχόνοια ανάμεσά τους.

Η Μελίτη ζητά πια σε καθημερινή βάση να βλέπει τη Μαρίνα. Θέλει να περνάει όλο και περισσότερες στιγμές μαζί της. Τη θαυμάζει, της φαίνεται πολύ όμορφη και καλή στα παιδικά της ματάκια. Μιλάει στην αδελφή της την Ελπίδα με τα καλύτερα λόγια για εκείνη και αυτό τσακίζει τη Λίλιαν, που τρέμει στην ιδέα ότι θα τη χάσει. Δεν είναι διατεθειμένη να αφήσει την κόρη της τόσο εύκολα να φύγει από την αγκαλιά της. Θεωρεί ότι εκείνη είναι δικαιωματικά η μάνα της και όχι η Μαρίνα. Εκείνη τη μεγάλωσε, στάθηκε δίπλα της, της έδωσε την ανατροφή που έχει και όλη την αγάπη της. Ηδη έχει μετανιώσει για την καλή της πρόθεση απέναντι στη Μαρίνα.

Όσο κι αν ο Σταύρος είναι καθησυχαστικός λέγοντάς της ότι η Μελίτη πλέον θα είναι ακόμη πιο ευτυχισμένη γιατί θα έχει δυο μητέρες, εκείνη δεν το δέχεται. Δεν θέλει να τη μοιραστεί. Αυτό που πρέπει να επιδιώξει πάση θυσία είναι να απομακρύνει την κόρη της από τη βιολογική της μητέρα. Για αυτό και κάποια στιγμή που βρίσκονται οι δυο τους βάζει σε εφαρμογή το σχέδιό της. Έχετε δει και αυτό; Γυναίκα χωρίς όνομα: Η Έλλη προσπαθεί να κρατήσει μακριά τη Μελίτη από τα παιδιά της! Καταιγιστικές εξελίξεις!

Το ψέμα, η φυγή και το τροχαίο

Μπορεί η Μαρίνα να φαντάζει στοργική και τρυφερή στα μάτια της Μελίτης, αλλά η Λίλιαν έχει τον τρόπο της να κάνει το κορίτσι να αλλάξει γνώμη για τη μαμά του. Ετσι αρχίζει να του βάζει λόγια. «Ξέρεις, η Μαρίνα επέλεξε να μη σε κρατήσει κοντά της όταν ήσουν μωρό», της λέει. «Δηλαδή με εγκατέλειψε;» τη ρωτάει το κοριτσάκι. «Καμιά φορά συμβαίνουν πράγματα που πληγώνουν τους άλλους χωρίς να φταίνε. Ναι, σε άφησε τότε», της αποκρίνεται και το κορίτσι πληγώνεται.

Πρόθεση της Λίλιαν είναι να διακόψει τους ισχυρούς δεσμούς που πάνε να δημιουργηθούν ανάμεσα σε μάνα και κόρη, και αυτό μπορεί να γίνει μόνο αν η Μελίτη πιστέψει ότι η βιολογική της μητέρα δεν την αγαπάει πραγματικά. Δεν θέλει όμως να διακινδυνεύσει με τίποτα να τη χάσει. Ετσι ζητάει τη βοήθεια της Κάτιας για να το σκάσει με το παιδί στο εξωτερικό. Εκείνη της λέει ότι θα τη βοηθήσει, αλλά ενημερώνει τον Φώτη για τις προθέσεις της.

 

Η Μελίτη, με τη σειρά της, συνεχίζει επίμονα να ζητά τη Μαρίνα. Η Λίλιαν φτάνει στα όριά της και παρορμητικά, παίρνει και τα δύο κορίτσια και φεύγει από το σπίτι, ξεγελώντας ακόμη και τον Σταύρο. Εκείνος, όταν το ανακαλύπτει, στην προσπάθειά του να τις προφτάσει παθαίνει τροχαίο και η Λίλιαν αναγκάζεται να επιστρέψει. Ομως το ατύχημα συγκλονίζει τη Μελίτη που δεν θέλει να χάσει τον μπαμπά της και αρχίζει να κρατάει αποστάσεις από τη Μαρίνα.

Πηγή: youweekly.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ