Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

ELIF – Εξελίξεις: Ο Νετζντέτ πνίγει την Αρζού!

Καταιγστικές εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς ELIF

Ο Νετζντέτ πηγαίνει να δει την Γκόντζα αλλά εκείνη του λέει πως δεν αντέχει να σκέφτεται πως φέρθηκε έτσι σε ένα μικρό παιδάκι. Ο Νετζντέτ της απαντάει πως θα μείνει εκεί μέχρι να έρθει στα λογικά της και φεύγει. Η Γκόντζα νιώθει έντονο πόνο στο στομάχι. Παρά το γεγονός πως είναι θυμωμένος μαζί της, ο Νετζντέτ ζητάει από τον Ερκούτ να πάει φαγητό και μια κουβέρτα στην Γκόντζα χωρίς όμως να της αναφέρει πως αυτός έδωσε την εντολή…

Η Γκόντζα είναι λυπημένη επειδή ο Νετζντέτ την κρατάει ακόμα κλειδωμένη στην αποθήκη. Όταν ο Ερκούτ της πηγαίνει φαγητό εκείνη του λέει τα παράπονα της αλλά ο Ερκούτ δεν της λέει πως ο Νετζντέτ της έστειλε το φαγητό.

Την επόμενη μέρα ο Νετζντέτ λέει στη Ναζάν να πάει πρωινό στην Γκόντζα. Η Γκόντζα λιποθυμάει μπροστά στη Ναζάν και εκείνη φωνάζει έναν από τους άντρες του Νετζντέτ, τον Μπεκίρ…

Όταν ο Νετζντέτ ενημερώνεται για τη λιποθυμία της Γκόντζα σπεύδει στο πλευρό της. Η κοπέλα όμως δεν συνέρχεται, παρά τις προσπάθειές του και έτσι τη μεταφέρει στο νοσοκομείο.

Η Γκόντζα ανακτά τις αισθήσεις της και οι γιατροί ανακοινώνουν πως είναι έγκυος. Ο Νετζντέτ είναι πολύ χαρούμενος αλλά η Γκόντζα είναι θυμωμένη με τον Νετζντέτ και του λέει πως δεν το θέλει το παιδί αυτό. Η Γκόντζα παίρνει εξιτήριο και επιστρέφει σπίτι μαζί με τον Νετζντέτ. Η Αρζού σοκάρεται όταν μαθαίνει πως η Γκόντζα είναι έγκυος.

Στη συνέχεια ο Νετζντέτ κάνει ό,τι μπορεί για να τον συγχωρήσει η Γκόντζα. Η κοπέλα όμως νιώθει να έχει χάσει την εμπιστοσύνη της στον Νετζντέτ και φοβάται τον Νετζντέτ και το πως θα μεγάλωνε το παιδί τους. Η Αρζού ισχυρίζεται πως το παιδί, που περιμένει η Γκόντζα είναι κάποιου άλλου αλλά ο Ερκούτ της λέει πως υπερβάλλει.

Η Γκόντζα δεν καταφέρνει να πείσει τον Νετζντέτ να κάνει έκτρωση αλλά καταφέρνει να τον κάνει έξαλλο. Η Γκόντζα ζητάει τη βοήθεια του Ερκούτ για να το σκάσει αλλά εκείνος της λέει πως δεν θέλει να κάνει εχθρό του τον Νετζντέτ…

Τις επόμενες μέρες η Γκόντζα θα ακούσει το Νετζντέτ να ζητάει από τον Ερκούτ να παραδώσει κάποια όπλα και καταγγέλλει τον Ερκούτ στην αστυνομία.

Ο Ερκούτ πηγαίνει να παραδώσει τα όπλα αλλά η αστυνομία έχει στήσει παγίδα και τον συλλαμβάνουν. Καθώς ο Νετζντέτ περιμένει νέα από τον Ερκούτ, ο δικηγόρος του τον ενημερώνει πως κάποιος έκανε καταγγελία στην αστυνομία και ο Ερκούτ έχει συλληφθεί.

Ο δικηγόρος λέει, επίσης, πως αν ο Ερκούτ δώσει το όνομα του Νετζντέτ στην αστυνομία, τότε θα γλυτώσει τα 20 χρόνια φυλάκισης. Ο Νετζντέτ δίνει εντολή στον δικηγόρο του να το κανονίσει με τον τρόπο που ξέρει. Η Γκόντζα προσποιείται την έκπληκτη όταν μαθαίνει για τη σύλληψη του Ερκούτ. Κατά τη διάρκεια της ανάκρισης, ο Ερκούτ υποστηρίζει πως αυτός οργάνωσε την παράδοση των όπλων και πως δεν δουλεύει για κανέναν. Οι αστυνομικοί του λένε πως αν δεν μιλήσει θα καταδικαστεί σε 20 χρόνια τουλάχιστον. Ο δικηγόρος του Νετζντέτ τον ενημερώνει πως ο Ερκούτ δεν μίλησε. Το σχέδιο της Γκόντζα αποτυγχάνει…

 

Στη συνέχεια η Αρζού λέει στην Γκόντζα να μη γεννήσει το παιδί, που περιμένει και την απειλεί ότι θα το μετανιώσει πικρά αν δεν την ακούσει ενώ η Γκόντζα της απαντάει πως θα το γεννήσει μόνο και μόνο από μίσος για εκείνη.

Η Αρζού βρίσκει κάποια στιγμή την ευκαιρία να ρίξει δηλητήριο στο ρόφημα της Γκόντζα για να την κάνει να χάσει το μωρό αλλά δεν έχει υπολογίσει ότι ο Νετζντέτ την παρακολουθεί.

Έξαλλος ο άντρας αρπάζει την κόρη του, την πετάει κάτω και την πιάνει από το λαιμό προσπαθώντας να την πνίξει.

 

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Ο ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΣ ΤΩΝ ΚΥΡΙΩΝ Β ΚΥΚΛΟΣ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 136 (VIDEO)

Δείτε τα νέα επεισόδια του β κύκλου της δραματικής σειράς εποχής Ο ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΣ ΤΩΝ ΚΥΡΙΩΝ που βλέπουμε στον ALPHA ΕΠΕΙΣΌΔΙΟ 136 Ο Σίμος, θα προτείνει στην Αμαλία να...