Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Αλλαγές στο πρόγραμμα του ΑΝΤ1: Ποιες σειρές “παγώνει” λόγω εκλογών

Αλλαγές στο πρόγραμμα του ΑΝΤ1 όσο πλησιάζουμε στην τελική ευθεία για τις εκλογές στην τοπική αυτοδιοίκηση και για τις ευρωεκλογές στις 26 Μαΐου.

Το κανάλι αποφάσισε να αφιερώσει περισσότερο χρόνο στα κόμματα και στους υποψήφιους στην prime time ζώνη κι έτσι αυτό θα έχει σαν αποτέλεσμα την προσωρινή διακοπή της προβολής της καθημερινής σειράς Η ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ αλλά και των σειρών ΠΕΤΑ ΤΗ ΦΡΙΤΕΖΑ και ΜΗΝ ΨΑΡΩΝΕΙΣ που δεν θα προβληθούν νέα επεισόδια αυτή την εβδομάδα.

Συγκεκριμένα από την ερχόμενη Δευτέρα 20 Μαΐου το δελτίο ειδήσεων του σταθμού θα έχει 2ωρη διάρκεια και θα τελειώνει μετά τις 21.30 έτσι την ερχόμενη εβδομάδα δεν θα δούμε νέα επεισόδια της δραματικής σειράς Η ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ούτε και νέο επεισόδιο στη Φριτέζα με τον Γιάννη Μπέζο.

Νέα επεισόδια θα προβληθούν από τη Δευτέρα 27 Μαΐου , όπου και θα συνεχιστεί κανονικά η καθημερινή προβολη της σειράς Η ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ και νέα επεισόδια των σειρών ΠΕΤΑ ΤΗ ΦΡΙΤΕΖΑ και ΜΗΝ ΨΑΡΩΝΕΙΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Δύο ακόμη περιστατικά ενδοοικογενειακής βίας στο Ηράκλειο

Οι αστυνομικοί συνέλαβαν δύο άνδρες με την κατηγορία της ενδοοικογενειακής βίας Δύο ακόμη περιστατικά ενδοοικογενειακής βίας καταγγέλθηκαν στο Ηράκλειο με τους αστυνομικούς να προχωρούν στη...