Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

ΤΟ ΤΑΤΟΥΑΖ Β ΚΥΚΛΟΣ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 237-238

Δείτε τι θα συμβεί στα νέα επεισόδια της σειράς ΤΟ ΤΑΤΟΥΑΖ στο Β ΚΥΚΛΟ που βλέπουμε στον Alpha

ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 237-238

Επεισόδιο 237

Ο Σέκερης σε μια περιπετειώδη καταδίωξη και με μεγάλη αστυνομική δύναμη, κυνηγά τον Ορφέα, ο οποίος κρατά μια γυναίκα όμηρο και πλέον ο Σέκερης καταλαβαίνει πολύ καλά ότι όσο αδίστακτος είναι ο Ορφέας, άλλο τόσο αποφασισμένος είναι να μην συλληφθεί. Η ζήλια έχει κυριεύσει την Όλγα που κάνει έναν πολύ μεγάλο καβγά με τον Στέφανο, ενώ η Άννα με τον Αλέξανδρο μπαίνουν στη μέση για να συμβιβάσουν τα πράγματα, αλλά αυτή τη φορά ο Στέφανος έχει θυμώσει πάρα πολύ, ενώ η Όλγα αρνείται να του ζητήσει συγνώμη.

Η Αφροδίτη είναι πολύ συγκινημένη από την ανθοδέσμη που της έστειλε ο άγνωστος άντρας από το facebook και συζητά με την Ελένη το ενδεχόμενο να τον συναντήσει επιτέλους. Στο μεταξύ, η Μάρθα φεύγει για την Αθήνα όπου υποτίθεται θα πάει με παρέα να διασκεδάσει και ο Παύλος από τη μεριά του παίζει το δικό του παιχνίδι και την αποχαιρετά χαρωπός. Τέλος, στο Λονδίνο, η Μαργκώ κι ο Πέτρος καταλήγουν σε μια συμφωνία που αφορά στο εμπόριο των όπλων και πλέον αλλάζει όλο το τοπίο.

Επεισόδιο 238

Η Μαργκώ δείχνει ενθουσιασμένη με τη νέα συνεργασία της με τον Πέτρο και φροντίζει να πηγαίνει με τα νερά του και να μην του χαλάει χατίρια. Ο Στέφανος προσβάλλεται από τις κατηγορίες της Όλγας και βγαίνει για φαγητό με τη Νίκη, ενώ ούτε η Όλγα δείχνει να έχει διάθεση να τα ξαναβρούν αφού θεωρεί ότι ο Στέφανος έχει αλλάξει συμπεριφορά απέναντί της. Η Μάρθα κάνει αντίποινα στον Παύλο, που το παίζει ψύχραιμος…

 

Ο Ορφέας ζητά την βοήθεια της Χριστίνας για να μπορέσει να κρυφτεί κι εκείνη αναγκάζεται να συνεργαστεί προκειμένου να συνεχίσει το βιβλίο. Η Αμαλία κάνει μια πρώτη επαφή με τη Μίνα προσπαθώντας να αποκλείσει την προοπτική ότι πάσχει από κατάθλιψη. Η Νικόλ κάνει μια απελπισμένη κίνηση προκειμένου να γλιτώσει από τα προβλήματά της.

ΤΑ ΕΠΟΜΕΝΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 239-240 ΕΔΩ 241-242 ΕΔΩ 243-244 ΕΔΩ

ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ Β ΚΥΚΛΟ

223 ΕΔΩ

224 ΕΔΩ

225 ΕΔΩ

226 ΕΔΩ

227-228 ΕΔΩ

229-230 ΕΔΩ

231-232 ΕΔΩ

233-234 ΕΔΩ

235-236 ΕΔΩ

Για όλα τα επεισόδια της σειράς ΤΟ ΤΑΤΟΥΑΖ  δείτε ΕΔΩ

Ακολουθήστε στο fb τη σελίδα ΤΟ ΤΑΤΟΥΑΖ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ