Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Σγουρίδης: Οι αποκαλύψεις Καμμένου για την υπόθεση με τις βίζες δείχνουν ότι η Αριστερά χάνει το ηθικό πλεονέκτημα (video)

«Οι αποκαλύψεις Καμμένου χθες στη Βουλή για τον Κοτζιά και το διαγωνισμό με τις βίζες, είναι τρανταχτές και δείχνουν ότι η Αριστερά χάνει το ηθικό πλεονέκτημα, δήλωσε στον Focus 103,6 ο αντιπρόεδρος των ΑΝΕΛ, Παναγιώτης Σγουρίδης.

«Αυτό που μπορώ να σας πω, είναι ότι το θέμα με τις βίζες, που έχει άκρη και μέχρι τις εταιρίες του Σόρος, υπάρχει η εκτίμηση, ότι έχει σχέση με τη συμφωνία των Πρεσπών. Όλα τα στοιχεία θα δοθούν στη Δικαιοσύνη.

«Υπάρχουν επικοινωνίες και email με το διευθυντή του γραφείου του κ. Κοτζιά, που δείχνουν σα να έδιναν διαταγές, αυτοί που πήραν το διαγωνισμό. Τα στοιχεία άρχισαν να έρχονται στα χέρια του κ. Καμμένου πολύ αργότερα, αλλιώς θα τα έβγαζε νωρίτερα στη δημοσιότητα», είπε ο κ. Σγουρίδης.

Αναφορικά με τις αποκαλύψεις Μαρινάκη, ο αντιπρόεδρος των ΑΝΕΛ δήλωσε ότι «δεν ξέρουμε ποια είναι η αλήθεια, είπε ο Μαρινάκης, είπε το Μαξίμου, ας τα βρουν».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΕΡΗΜΗ ΧΩΡΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 7-8 (VIDEO)

Δείτε τα νέα επεισόδια της τηλεοπτικής σειράς ΕΡΗΜΗ ΧΩΡΑ που θα βλέπουμε στην ΕΡΤ. ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 7-8 Επεισόδιο 7 Ο Λουκάς βλέπει τα απειλητικά σημάδια και μπροστά στον κίνδυνο...