Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

«Καταπέλτης» ο Άδωνις Γεωργιάδης κατά Πολάκη: «Είναι εθνική ντροπή που είναι υπουργός» (Βίντεο)

«Ο Πολάκης είναι σε αυτή την κυβέρνηση για να λέει και να κάνει αυτά που θα ήθελε να λέει και να κάνει ο Αλέξης Τσίπρας» τόνισε -μιλώντας στον ΣΚΑΙ- ο Άδωνις Γεωργιάδης, σημειώνοντας ότι η ισχύς του δεν εκπορεύεται ούτε από τη δύναμη του λαού, ούτε από το πολιτικό του βεληνεκές, αλλά από την προσωπική του σχέση με τον Αλέξη Τσίπρα.

«Όταν επιλέγεις κάποιον να πας διακοπές, σημαίνει ότι ταιριάζουν τα χνώτα σου» συνέχισε ο αντιπρόεδρος της ΝΔ, αναφερόμενος στις κοινές διακοπές του πρωθυπουργού με τον αναπληρωτή υπουργό Υγείας.

«Ο κύριος Τσίπρας είπε στη Βουλή ότι το ύφος του κυρίου Πολάκη είναι αψύ, επειδή είναι Σφακιανός. Είναι σαν να μας είπε ότι όλοι οι Σφακιανοί είναι βάρβαροι, αμόρφωτοι, ανάγωγοι και κακοήθεις. Όχι δεν είναι!»συνέχισε.

Ο αντιπρόεδρος της ΝΔ αναφέρθηκε ιδιαίτερα στη δήλωση της Ελένης Αυλωνίτου, λέγοντας ότι είναι σημαντικότερη από εκείνη του Ευκλείδη Τσακαλώτου, αφού η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ είπε ότι «χρειάζεται γενναιότητα ψυχής για να ζητήσεις συγγνώμη».

Ο Άδωνις Γεωργιάδης σχολίασε και το πρόστιμο στην ηλικιωμένη που πωλούσε τερλίκια, λέγοντας: «Δεν θυμάμαι να μπήκε πρόστιμο στον κύριο Πολάκη για τα διπλά βιβλία».

crashonline.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ