Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024

ΕΛΑ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΜΟΥ Γ ΚΥΚΛΟΣ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 134-135

Δείτε τι θα συμβεί στα επόμενα επεισόδια της σειράς ΕΛΑ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΜΟΥ στο Γ ΚΥΚΛΟ

ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 134-135

Επεισόδιο 134

Η Φαίη προσπαθεί να πείσει τον Βλάση για την αγάπη της γι’ αυτόν, ενώ ο Μίμης προσπαθεί να πείσει την Μίκα πως το μεταξύ τους δεν είναι παρά μια δυνατή φιλία. Η Λατάνια αποφασίζει να αλλάξει στρατόπεδο και δέχεται να βοηθήσει την Ρενάτα να βρει στοιχεία εναντίον του Αντρέα.

Η κατάσταση του Αχιλλέα παραμένει σοβαρή, παρόλα αυτά εκείνος αποφασίζει να κάνει κάτι πολύ ριψοκίνδυνο. Η αστυνομία εμπλέκεται στην απαγωγή του Αντρέα, κάτι που τον αναγκάζει να επιστρέψει στο σπίτι του.

Μια μυστήρια πρόσκληση σε δείπνο καταφτάνει για την Ρενάτα, την ώρα που η Σύλβια αρχίζει να δυσανασχετεί με το ξαφνικό δέσιμο του Ζούβα με την μαμά του. Τι θα γίνει όταν ο Αντρέας ζητήσει από την Φαίη να του πει τι ακριβώς έκανε όσο εκείνος έλειπε;

Επεισόδιο 135

O Αχιλλέας και η Ρενάτα ζουν το βράδυ των ονείρων τους και όλα δείχνουν πως θα είναι και πάλι μαζί. Η Φαίη και ο Αντρέας παίζουν το παιχνίδι της γάτας με το ποντίκι μεταξύ τους, ενώ η Αιμιλία και ο Δαμιανός αποφασίζουν να τους επισκεφθούν για να δουν τι συμβαίνει με την απαγωγή.

Η Σύλβια είναι σε κρίση με την απότομη αλλαγή του Μάκη, ενώ η Ζέφη είναι σε δίλημμα ανάμεσα σε Ζαχαρία και Θοδωρή. Ο Λεωνίδας συγκρούεται με τον Θοδωρή για τον Μίμη, έχοντας μάθει για το φιλί που έδωσε στην Μίκα.

Κι ενώ η Μίκα βρίσκει μηνύματα της Φαίης στον Βλάση, εκείνος φτάνει στο σπίτι και την βρίσκει μαζί με τον Μίμη. Θα καταφέρουν να βρουν τις ισορροπίες τους ή τα πράγματα θα εκτροχιαστούν;

ΤΑ ΕΠΟΜΕΝΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 136-137-138 ΕΔΩ139-140 ΕΔΩ

ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ

123 ΕΔΩ

124 ΕΔΩ

125 ΕΔΩ

126 ΕΔΩ

127 ΕΔΩ

128 ΕΔΩ

129 ΕΔΩ

130 ΕΔΩ

131-132-133 ΕΔΩ

 

Δείτε εδώ τα προηγούμενα επεισόδια της σειράς Έλα στη θέση μου

Για ενημέρωση στο facebook πατήστε ΕΔΩ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ