Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Αλμπάνης: Η απάντηση στη Ντορέττα για το… ασανσέρ, η ανήθικη πρόταση και το τέλος του «Πρίγκιπα της Φωτιάς» (video)

Την προηγούμενη Παρασκευή η Ντορέττα Παπαδημητρίου είχε φιλοξενηθεί στο “After Dark”… Όταν ρωτήθηκε από τον Θέμη Γεωργαντά με “Ποιον θα προτιμούσε να κλειστεί στο ασανσέρ, με τον Γιώργο Αγγελόπουλο ή τον Αντίνοο Αλμπάνη;”, απάντησε:

“Με τον Γιώργο Αγγελόπουλο γιατί πιστεύω ότι θα έβρισκε τον τρόπο να βγούμε από αυτό το ασανσέρ. Θα έβρισκε αυτός τον τρόπο…”.

Ο Αντίνοος Αλμπάνης – ο οποίος πρωταγωνιστούσε στη σειρά “Ο Πρίγκηπας της Φωτιάς”, που διακόπηκε οριστικά λόγω οικονομικών θεμάτων της παραγωγής με τους ηθοποιούς – έδωσε τη δική του απάντηση στην παρουσιάστρια.

Συγκεκριμένα, ο ηθοποιός δημοσίευσε ένα χιουμοριστικό βίντεο, που τον δείχνει με τον Πέτρο Φιλιππίδη, κλεισμένους σε ένα ασανσέρ. Στο τέλος ο Φιλιππίδης του λέει: “Χάθηκε να είναι ο Αγγελόπουλος!”.

“Στη ζωή μου, στα 36 μου, δεν έχω αγοράσει κανέναν, οπότε ο καθένας είναι ελεύθερος να κάνει τις επιλογές του και να προχωρά μπροστά και να πηγαίνει όπου θέλει. Δεν είμαι εδώ για να κρίνω και να επιβάλλω. Θα με ενοχλούσε αν έλεγε με ποιον θέλει να μείνει στο ασανσέρ. H Ντορέττα δήλωσε με ποιον θέλει να βγει απ’ το ασανσέρ!” σχολίασε στην κάμερα της “Φωλιάς των Κου Κου”.

Επίσης, αποκάλυψε ότι στο παρελθόν έχει δεχτεί αvήθικη πρόταση, μέσω Instagram, για να περάσουν ένα βράδυ μαζί. Όσο για το ποσό που του πρόσφεραν: 200.000 ευρώ.

Για τον “Πρίγκιπα της Φωτιάς” του Open είπε, αποφεύγοντας να απαντήσει, όταν ρωτήθηκε αν η παραγωγή του οφείλει χρήματα: “Εδώ κι ένα μήνα υπήρχε μία σιωπή. Δεν γνώριζε κανείς τίποτα. Πριν από μία εβδομάδα περίπου λάβαμε ένα mail από την εταιρία παραγωγής ότι το κανάλι αποφάσισε να μην συνεχίσει τη σειρά”.

Πηγή: greek-web-tv.com

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ