Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

ΜΑΥΡΗ ΘΑΛΑΣΣΑ : Όλα όσα θα δούμε στα επόμενα επεισόδια

Συναρπαστικές εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς ΜΑΥΡΗ ΘΑΛΑΣΣΑ που θα καθηλώσουν τους τηλεθεατές

Τα όνειρα της Νεφές και του Γιήτ για ελευθερία στην Ρωσία πέφτουν στο κενό όταν τους πιάνει ο Βεντάτ. Ενώ ο Ταχίρ περιμένει από την Νεφές στο Μπατούμ το νέο «φτάσαμε σώοι και αβλαβείς», ο Βεντάτ χωρίζει τον γιο του από την Νεφές, παίρνει τον Γιήτ από την αγκαλιά της μητέρας του και τον στέλνει μακριά. Η Νεφές βρίσκεται τώρα ολομόναχη, σε μια ξένη χώρα, στα χέρια του τυράννου Βεντάτ. Όσο για τον Ταχίρ, γίνεται με τον πιο οδυνηρό τρόπο μάρτυρας σε κάθε κραυγή της.

Ο Ταχίρ καταφέρνει να βρει έγκαιρα τη Νεφές και να εξουδετερώσει έστω και προσωρινά τον Βεντάτ. Εν τω μεταξύ, στη Μαύρη Θάλασσα, ενώ ο Μουσταφά ασχολείται με την Εϊσάν, που έχει απαγάγει σε αντάλλαγμα για την ζωή του αδερφού του, η Ασιγιέ είναι αναγκασμένη να πάει τα προικιά στην συννυφάδα της, που δεν την θέλει καθόλου. Μόνο που ένα μήνυμα, που φτάνει λίγο αργότερα, ανάβει μια μεγάλη φωτιά στην καρδιά της Ασιγιέ. Ο σύζυγός της την απατάει με άλλη γυναίκα!

Ο Ταχίρ είναι ασφαλής, αλλά η θέση του Βεντάτ ισχυροποιείται απέναντι στην Νεφές. Ο Βεντάτ είναι σίγουρος πως θα κερδίσει, αν απειλήσει μια μητέρα με το παιδί της. Με αυτή την σιγουριά θέτει τον όρο του στην Νεφές. «Αν θες να δεις τον Γιήτ, παντρέψου με»! Ο Γιήτ κάνει κάθε είδους σχέδια, για να μπορέσει να το σκάσει από το σπίτι που κρατείται.

O Ταχίρ και η Νεφές, που από την μια ψάχνουν τον Γιήτ και από την άλλη αντιμετωπίζουν μαζί την απουσία του, αφήνουν στην άκρη τις μεταξύ τους διαφωνίες και κρατιούνται σφιχτά ο ένας από τον άλλο. Τι θα κάνει ο Ταχίρ για να μπορέσει να φτάσει στον Γιήτ; Θα μάθει η Ασιγιέ, που αντιμετωπίζει με το τουφέκι στο σπίτι τον άντρα της, θεωρώντας ότι την απατάει, τι πραγματικά σκαρώνει ο Μουσταφά;

Ο Βεντάτ γνωρίζεται τυχαία με την κουνιάδα του Ταχίρ, τη Ναζάρ. Μόλις συνειδητοποιεί τη σχέση της με την οικογένεια των Καλελί, αρχίζει να καταστρώνει το μοχθηρό σχέδιό του για το πώς θα καταστρέψει τους δυο αδελφούς και οικονομικά. Εν τω μεταξύ, η οικογένεια Νταγντεβιρέν θέλει να ακυρώσει τον επικείμενο γάμο του Ταχίρ με τη Μερτζάν, επειδή τον ξαναείδαν μαζί με τη Νεφές. Ο Ταχίρ όμως δεν ΄χει χρόνο να σκεφτεί την προσωπική του ζωή, καθώς ψάχνει ακόμα τον Γιήτ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Βουλή: Καταψηφίστηκε η πρόταση δυσπιστίας για τα Τέμπη από 159 βουλευτές

Μετά από μια συνεδρίαση που διεξήχθη σε πολύ υψηλούς τόνους, η πρόταση δυσπιστίας που είχαν καταθέσει ΠΑΣΟΚ, ΣΥΡΙΖΑ, Πλεύση Ελευθερίας και Νέα Αριστερά για...