Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

ΜΑΥΡΗ ΘΑΛΑΣΣΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 16-17-18-19-20

Δείτε τι θα συμβεί στα πρώτα επεισόδια της νέας Τούρκικης σειράς ΜΑΥΡΗ ΘΑΛΑΣΣΑ

ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 16-17-18-19-20

Επεισόδιο 16

Ο Ταχίρ και η Νεφές καταφέρνουν να βρουν επιτέλους τον Γιήτ έπειτα από μια ατέλειωτη νύχτα αγωνίας. Τη χαρά του Ταχίρ όμως μετριάζει μια πικρή υποχρέωση που πρέπει να φέρει σε πέρας: να μιλήσει ανοιχτά με τη Μερτζάν για τον αρραβώνα τους. Η Ασιγιέ ακόμη δεν μπορεί να συγχωρήσει τον Μουσταφά για την προδοσία που διέπραξε. Φροντίζει παρ’ όλα αυτά να ενημερώσει όλο το χωριό για την τυραννία του Βεντάτ και για όσα έχει υποφέρει η Νεφές στα χέρια του.

Επεισόδιο 17

Η εξαφάνιση του Γιήτ αναζωπύρωσε τις μνήμες της τυραννίας που έζησε η Νεφές στο παρελθόν, με αποτέλεσμα η κοπέλα να βασανίζεται από εφιάλτες. Ο Ταχίρ την προστατεύει από τον Βεντάτ, αλλά δεν μπορεί να κάνει τίποτα απέναντι στους εφιάλτες. Εξάλλου έχει να παλέψει και με το δικό του βασανιστήριο, τον έρωτα που δεν μπορεί πλέον να κρύψει ούτε από τον εαυτό του. Ο Βεντάτ μπορεί να έφυγε από τη Μαύρη Θάλασσα ταπεινωμένος, χωρίς τη Νεφές και τον Γιήτ, όμως ήδη ξεκινά να βάζει σε εφαρμογή ένα σχέδιο εκδίκησης για να καταστρέψει την οικογένεια Καλελί με άλλο τρόπο.

Επεισόδιο 18

Η Μερτζάν έχει πείσει τον εαυτό της ότι ο Ταχίρ ποτέ δε θα την αγαπήσει με τον τρόπο που θέλει, κι έτσι αποφασίζει να δώσει τέλος στη ζωή της. Ευτυχώς η απόπειρά της αποτυγχάνει. Όσο όμως αναρρώνει στο νοσοκομείο, η Ναζάρ που θεωρεί υπεύθυνο για όλα τον Ταχίρ, στρέφει όλη την οργή της εναντίον του. Ο Ταχίρ βρίσκεται πλέον σε αδιέξοδο και το μόνο που μπορεί να τον βοηθήσει είναι η σοφή καθοδήγηση του Οσμάν. Η Νεφές, αν και απέδρασε από τη φυλακή του Βεντάτ, είναι τώρα αντιμέτωπη με τη «φυλακή» της στενομυαλιάς των ανθρώπων.



Επεισόδιο 19

Με την καθοδήγηση του Βεντάτ, που έχει καταφέρει να ξεγελάσει την οικογένεια Νταγντεβιρέν δείχνοντάς τους ένα προσωπείο ψεύτικης καλοσύνης, ο Τζεμίλ ξεκινά οικονομικό σαμποτάζ στους Καλελί. Ο Ταχίρ προσπαθεί να πείσει τη Νεφές να μείνει στη Μαύρη Θάλασσα με τον Γιήτ και να κάνουν εκεί μια νέα αρχή στη ζωή τους. Για να συμφωνήσει και ο Μουσταφά, που ποτέ δεν πήρε με καλό μάτι όλη αυτή την αναστάτωση στη ζωή τους, ο Ταχίρ του ορκίζεται πως θα αφιερωθεί στη δουλειά και όχι στη Νεφές, και πως θα βλέπει στο εξής μόνο τον Γιήτ.

Επεισόδιο 20

Ο Μουσταφά έρχεται αντιμέτωπος με τις συνέπειες του οικονομικού πολέμου που έχει κηρύξει στην οικογένειά του ο Βεντάτ από τα παρασκήνια. Η Νεφές έχει αποφασίσει να μείνει στη Μαύρη Θάλασσα με τον Γιήτ, και αρχίζει όλες τις απαραίτητες προετοιμασίες. Η χαρά της όμως δε διαρκεί πολύ. Ο Βεντάτ πασχίζει να τη φέρει ξανά κάτω από τον έλεγχό του, αποκαλύπτοντάς της τη δεύτερη φάση του σατανικού σχεδίου του.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO ΕΔΩ

ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ

ΕΔΩ

ΕΔΩ

ΕΔΩ

ΕΔΩ

ΕΔΩ

ΕΔΩ

ΕΔΩ

10 ΕΔΩ

11-12-13-14-15 ΕΔΩ

Ακολουθήστε στο facebook τη σελίδα ΜΑΥΡΗ ΘΑΛΑΣΣΑ FANS

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ