Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Εβδομαδιαίες Αισθηματικές Προβλέψεις Ζωδίων από 18 έως 24 Μαρτίου 2019

Δες τα ερωτικά «Πρέπει» και «Μη» των Ζωδίων, σύμφωνα με τα πλανητικά δρώμενα της εβδομάδας, από την Ανδριάννα Σαρρή…

Τα ερωτικά «Πρέπει» και «Μη» των Ζωδίων, σύμφωνα με τα πλανητικά δρώμενα της εβδομάδας, είναι και πάλι εδώ!

ΚΡΙΟΣ
Τα «ΠΡΕΠΕΙ»: Τύχη, αλλαγή, νέα πρόσωπα, εκπλήρωση στόχων ερωτικών, χαρά και νέες γνωριμίες, είναι η εβδομάδα σου 3ο δεκαήμερο! Εσύ του 1ου κάνεις ξεκαθαρίσματα… Ο νέος είναι ωραίος ή ο παλιός είναι αλλιώς; Ότι και να διαλέξεις, θα είναι και το σωστό! Ολόγιομο φεγγάρι, σε νικήσαμε!
Τα «ΜΗ»: 2ο δεκαήμερο…, άσ’το πουλάκι μου… Δεν είναι για έρωτες κρυφούς και παλαιούς η εποχή… Είναι μόνο για δουλειά, σκληρή δουλειά!

ΤΑΥΡΟΣ
Τα «ΠΡΕΠΕΙ»: Από σεξ, πάθος και ερωτισμό, καλά πάμε 3ο δεκαήμερο! Και με πρώην και/ή με κάτι νέο! Το νου σου μόνο στα παθιασμένα… καυγαδάκια! Εσύ του 2ου σοβαρεύεις και το σύμπαν σε ανταμείβει μωρό μου! Σου φέρνει τις αλλάγες που θες, τις ουσιαστικές ευκαιρίες για εξέλιξη, την εκπλήρωση των ονείρων σου και τα νέα πράγματα/πρόσωπα, που θα σου μεταμορφώσουν την ζωή!
Τα «ΜΗ»: Όλα αλλάζουν μέρα με την μέρα 1ο δεκαήμερο και εσύ γλυκούλι μου δεν ξέρεις από που να πρωτοπιαστείς… Ανατροπές, εντάσεις και εύθραυστες σχέσεις χωρίς σταματημό…

ΔΙΔΥΜΟΣ
Τα «ΠΡΕΠΕΙ»: 3ο δεκαήμερο, με Αφροδίτη και Δία, να σου προσφέρουν τύχη με το κιλό, εσύ τα ξεπερνάς όλα, χορταίνεις φλερτ, νέα ξεκινήματα, νέες γνωριμίες και ταξίδακι ρομαντικό, αν έχεις ήδη ταίρι! Εσύ του 1ου, επιτέλους ηρεμείς… Αλλά δεν μένουμε εκεί… Έρχεται μία τεράστια ευκαιρία τώρα, που θα σε κάνει και να ξεπεράσεις ένα μεγάλο ερωτικό σου πρόβλημα, αλλά και να εκπληρώσεις ένα μεγάλο σου ερωτικό όνειρο!
Τα «ΜΗ»: Βρε αγάπη του 2ου, μην παραμυθιάζεσαι πια με επανασυνδέσεις, που ξέρεις μέσα σου ότι δεν “παίζει” να συμβούν! Άσε που όλα αυτά σε αποσυντονίζουν και κάνεις και γκάφες στην δουλειά!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Τα «ΠΡΕΠΕΙ»: 2ο και 3ο δεκαήμερο, πρώτον η επανασύνδεση είναι παιχνιδάκι πλέον και μάλιστα έρχεται με σκοπό να μείνει! Δεύτερον, πες μου κάτι σε παρακαλώ… Πώς θα βρεις τόσο πολύ χρόνο για καυτό σεξ και παθιασμένες στιγμές; Άντε, γιατί ζήλεψα τώρα!
Τα «ΜΗ»: Μην ξεχνάς 1ο δεκαήμερο, πως οι φίλοι είναι η δεύτερη οικογένεια μας… Μήπως τα έχεις κάνει λίγο μαντάρα μαζί τους; Φτιάξε αυτήν την εβδομάδα τα πράγματα στις φιλίες σου, αλλά και στα οικογενειακά σου και ο έρωτας από την επόμενη εβδομάδα!

ΛΕΩΝ
Τα «ΠΡΕΠΕΙ»: Αν εκμεταλλευτείς την τύχη σου 3ο δεκαήμερο και δεν αρχίσεις τους καυγάδες ή τα λάθος πάθη, θα έχεις την απόλυτη ευκαιρία στην συντροφική ζωή! Βρίσκεις το άλλο σου μισό ή αν το έχεις ήδη, το… επισημοποιείς! 1ο, τέλος τα προβλήματα, τέλος τα παλιά που πονάνε, τέλος στην τοξικότητα! Μόνο χαρά, τύχη και εύνοια στον έρωτα! Κάτι που θες εδώ και καιρό, επιτέλους συμβαίνει!
Τα «ΜΗ»: 2ο το έχεις υπ’όψιν σου πως το σεξ με τον πρώην, δεν σημαίνει και επανασύνδεση, έτσι;

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Τα «ΠΡΕΠΕΙ»: Άσε τα ψυχολογικά σου Παρθενάκι του 3ου και απόλαυσε επανασυνδέσεις, πάθος, τύχη και άρπαξε κάθε ευκαιρία που θα σου δωθεί, χωρίς δεύτερη σκέψη και… γκρίνια! 2ο, ναι, ναι, ναι! Η επανασύνδεση είναι εδώ! Στο χέρι σου είναι να μην παραμυθιαστείς πάλι από τον λάθος… πρώην!
Τα «ΜΗ»: Μια χαρά είσαι και εσύ βρε 1ο, αλλά λες πολλά, μετά τα “παίρνεις πίσω”, ανατρέπεις καταστάσεις και φυσικά οι άλλοι σε… “τιμωρούν” γυρνώντας σου την πλάτη!

ΖΥΓΟΣ
Τα «ΠΡΕΠΕΙ»: 1ο και 3ο δεκαήμερο, η εβδομάδα σου είναι εδώ! Ναι, τα έχει όλα! Φλερτ, διασκέδαση, τύχη ερωτική, φλερτ, απαλλαγή από προβλήματα, νέες σχέσεις, επισημοποιήσεις και απλά παλικάρια σβάζονται στην ποδιά σου ή κορίτσια ξεμαλλιάζονται για πάρτη σου! Εσύ μόνο του 1ου, χαλάρωσε λίγο με τα συναισθηματικά ξεσπάσματα, οκ;
Τα «ΜΗ»: Ασ’το αγάπη μου εσύ του 2ου… Οι δουλειές τρέχουν, θες και έρωτες; Δεν την γλιτώσουμε την κρίση πανικού!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Τα «ΠΡΕΠΕΙ»: Αν θες επανασύνδεση (ή και κάτι νέο anyway) 2ο και 3ο δεκαήμερο, μόλις ήρθε και μάλιστα με πάθος, σεξ ασταμάτητο και… ποιοτικό, συναίσθημα, αλλά και με την σιγουριά που ήθελες!
Τα «ΜΗ»: Εσύ του 1ου θα αποφασίσεις; Θες ανεξαρτησία ή δεύσμευση; Μπερδεύεις τον άλλο και τσουπ, σκάει ο καυγάς!

ΤΟΞΟΤΗΣ
Τα «ΠΡΕΠΕΙ»: 3ο δεκαήμερο, ε-ε-έρχεται επιτέλους το μήνυμα ή το τηλεφώνημα που περίμενες τόσο καιρό! Μη σου πάρει όμως τα μυαλά και τα κάνεις σαλατούλα στην δουλίτσα… Εσύ του 1ου καλά κάνεις και έχεις επικεντρωθεί στα ερωτικά σου. Εκτός του ότι θα περάσεις σούπερ, θα καταφέρεις επιτέλους να λύσεις και αυτό το πρόβλημα που σε βασανίζει καιρό τώρα!
Τα «ΜΗ»: 2ο δεκαήμερο…, αν δεν θες στο τέλος της εβδομάδας, να ακούς Τερλέγκα, αγκαλιά με ένα κιλό παγωτό ή ένα μπουκάλι ουίσκι και παρέα τα χαρτομάντηλα, μείνε ΜΑΚΡΙΑ από τον πρώην! Ναι, ναι, με κεφαλαία!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Τα «ΠΡΕΠΕΙ»: “Έχετε Νέο Μήνυμα” και αυτό στο λέω 100% 2ο και 3ο δεκαήμερο! Κατά πάσα πιθανότητα από τον πρώην που θες, αλλά μπορεί και από αυτό το παθιασμένο σου απωθημένο, που θα σε αναστατώσει τόσο, μα τόσο ευχάριστα!
Τα «ΜΗ»: Οκ, 1ο δεκαήμερο… Είπαμε να το ρίξεις έξω ερωτικά, αλλά μάλλον το παρακάνεις με την…φλου φάση και χαλάς την καλή σου εικόνα… Εκτίθεσαι…

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Τα «ΠΡΕΠΕΙ»: Όλα σούπερ 3ο δεκαήμερο, όλα όμως! Κατακτήσεις, τύχη στον έρωτα, νέα σχέση ή βελτίωση υπάρχουσας και στανταράκι ένας μεγάλος στόχος, που χωρίς καν να προσπαθήσεις, εκπληρώνεται! Εσύ του 1ου, δέχεσαι ένα μήνυμα ή μία είδηση, που σε κάνει ξανά να χαμογελάσεις… ερωτικά!
Τα «ΜΗ»: Από λεφτά καπούτ… Που όρεξη για έρωτες 2ο δεκαήμερο! Πάμε για next week!

ΙΧΘΥΣ
Τα «ΠΡΕΠΕΙ»: 2ο και 3ο δεκαήμερο, η Άντζελα το έβγαλε για σένα το “Κάνω come back, come back στον έρωτα σου”… Αλλά και ο Βοσκόπουλος το “Να κάνουμε έναν έρωτα όλο τρέλα”… Όπως κατάλαβες πάθος και επανασυνδέσεις! Το νου σου μόνο μην σου αφιερώσει το “Πεθαίνω για σένα και ας είσαι απάτη” ο Μαχαιρίτσας, επειδή ακούς μόνο την καρδιά και καθόλου την λογική…
Τα «ΜΗ»: Καλύτερα να μασάς, παρά να μιλάς 1ο δεκαήμερο… Λες τα λάθος πράγματα λόγω αυθορμητισμού και αυτό φέρνει ακριβώς το αντίθετο αποτέλεσμα, από αυτό που θες! Σσσσσς…, λοιπόν!

oroskopos.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ