Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

ELIF ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 300 (VIDEO)

Δείτε videos από τα νέα επεισόδια του β΄κύκλου της σειράς ELIF

ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 300

Η Τουγτσέ πέφτει αναίσθητη στο πάτωμα όλοι πανικοβάλλονται. Πάνω στον πανικό, ο Βεϊσέλ και ο Μουράτ το σκάνε. Ο Νετζντέτ και η Αρζού μεταφέρουν την Τουγτσέ στο νοσοκομείο. Η Αρζού είναι σε άθλια κατάσταση και ο Νετζντέτ τη στηρίζει ψυχολογικά. Η Τουγτσέ μπαίνει στο χειρουργείο. Ο Μουράτ και ο Βεϊσέλ είναι συγκλονισμένοι από το περιστατικό και πολύ φοβισμένοι. Πηγαίνουν στο εγκαταλελειμμένο σπίτι για να βρουν καταφύγιο.

Ο Μουράτ δεν αντέχει τις τύψεις, που νιώθει επειδή πυροβόλησε ένα παιδί. Θέλει να παραδοθεί αλλά ο Βεϊσέλ του λέει πως δεν ξέρουν τίποτα ακόμα και πρέπει να παραμείνουν ψύχραιμοι. Ο Μουράτ ανησυχεί για την Τουγτσέ και τηλεφωνεί στον Ερκούτ για να ρωτήσει πως είναι η μικρή. Η Αρζού θέλει να ενημερώσει τον Κενάν για το ατύχημα της Τουγτσέ αλλά δεν ξέρει τι να του πει.

Η Γκόντζα, μετά από απαίτηση του Νετζντέτ, έχει μείνει σπίτι. Όταν έρχεται ο Ερκούτ, του λέει τι συνέβη. Δεν αντέχουν να περιμένουν νέα στο σπίτι και αποφασίζουν να πάνε στο νοσοκομείο. Εκεί, η Γκόντζα λέει στον Νετζντέτ πως πρέπει να ενημερώσουν τον Κενάν και την οικογένεια αλλά εκείνος αρνείται. Η Γκόντζα όμως δεν αισθάνεται πως αυτό είναι το σωστό και έτσι παίρνει την πρωτοβουλία και ενημερώνει εκείνη τον Κενάν.

Ο Κενάν και η Αλιγιέ πηγαίνουν στο νοσοκομείο. Ο Κενάν κατηγορεί τον Νετζντέτ και την Αρζού για ό,τι συνέβη στην Τουγτσέ αλλά η Αρζού του λέει πως ο αδελφός της Ζεϊνέπ ήταν αυτός, που πυροβόλησε. Η Αλιγιέ και ο Κενάν σοκάρονται όταν το ακούν. Ο Νετζντέτ είναι θυμωμένος με τον Ερκούτ και του λέει πως δεν θα τον συγχωρήσει, που τη δύσκολη ώρα δεν ήταν στο πλευρό του αλλά κυνηγούσε τη Ζεϊνέπ.

Η Τουλαϊ ανησυχεί για τον Μουράτ και τον Βεϊσέλ. Τηλεφωνεί στον Μουράτ και εκείνος της λέει πως είναι καλά και πως έχουν δουλειά στο εστιατόριο. Η Τουλάι δεν πείθεται από τα λόγια του και αποφασίζει να πάει στο εστιατόριο. Η Μελέκ την ακολουθεί με την ελπίδα να δει και την Ελίφ. Όταν φτάνουν στο εστιατόριο και δεν βλέπουν τον Μουράτ εκεί, η Τουλάι μιλάει με τη Φεριντέ. Η Μελέκ πηγαίνει στην κουζίνα να ετοιμάσει φαγητό για τον Χαμίτ και τους φίλους του και η Φεριντέ λέει στην Τουλάι πως κάποιος με το όνομα Μουχσίν έδωσε λεφτά στον Βεϊσέλ και του ζήτησε να ταϊζει τα παιδιά αλλά όταν τα παιδιά ήρθαν ο Βεϊσέλ τα έδιωξε.

Η Τουλάι λυπάται τα παιδιά και ζητάει από τη Φεριντέ και τη Μελέκ να τα ταϊζουν. Η Πελίν είναι λυπημένη επειδή ο Σελίμ είναι στη φυλακή αλλά από την άλλη είναι χαρούμενη επειδή πιστεύει ότι πλέον η Ζεϊνέπ δεν αποτελεί εμπόδιο και θα κερδίσει την καρδιά του Σελίμ. Η Ελίφ είναι λυπημένη επειδή η Νουρτέν δεν την πήγε να δει τη Μελαχάτ. Ζητάει από τον Μουχσίν να την πάει αλλά εκείνος αρνείται επειδή κάτι τέτοιο ξέρει πως θα εξόργιζε τη Νουρτέν. Ο Χαμίτ μαζί με δύο φίλους του πηγαίνουν στο εστιατόριο και ζητάνε φαγητό. Λένα στη Μελέκ πως ο Μουχσίν έχει πληρώσει τα γεύματά τους. Η Μελέκ ταϊζει όλα τα παιδιά. Η Ζεϊνέπ κάνει αίτηση διαζυγίου και όταν επιστρέφει στο κτήμα η Σεχέρ της λέει πως η Τουγτσέ είναι στο νοσοκομείο. Η κατάσταση της Τουγτσέ είναι κρίσιμη και υπάρχει κίνδυνος να μείνει ανάπηρη…

Δείτε το video ΕΔΩ
Δείτε βίντεο – αποσπάσματα με ελληνικούς υπότιτλους ΕΔΩ
ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ  Β ΚΥΚΛΟΣ

 

295 ΕΔΩ

296 ΕΔΩ

297 ΕΔΩ

298 ΕΔΩ

299 ΕΔΩ

301-302 ΕΔΩ

303-304 ΕΔΩ

305-306-307 ΕΔΩ

308-309 ΕΔΩ

Για την αρχική σελίδα της ELIF ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ
Ακολουθήστε στο facebook τη σελίδα ELIF – ΕΛΙΦ FANS

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ