Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

ΤΟ ΣΟΙ ΣΟΥ 5ος ΚΥΚΛΟΣ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 31-32

Δείτε τα νέα επεισόδια του 5ου κύκλου της σειράς ΤΟ ΣΟΙ ΣΟΥ

ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 31-32

Επεισόδιο 31

To 1993, η Μπέλα τρακάρει το αυτοκίνητο του Βαγγέλη. Εκείνη δεν παραδέχεται ότι το έχει κάνει και έτσι γλυτώνει την κατσάδα. Τα αδέλφια της κρατούν το μυστικό της μέχρι το 2019 που ο Διονύσης αναγκάζεται να το ομολογήσει. Και ενώ θα περίμενε κανείς το αδίκημα να έχει παραγραφεί μετά από τόσα χρόνια, η Μπέλα θεωρεί ότι ο Διονύσης πρόδωσε την εμπιστοσύνη της και καρφώνει με τη σειρά της τις δικές του σχολικές αταξίες.

Η Λυδία και η Όλγα προσπαθούν να τους τα βρουν, αλλά τελικά τσακώνονται όλοι με όλους. Κανένας δεν φαίνεται διατεθειμένος να κάνει το πρώτο βήμα για να τα ξαναβρούν. Όλες οι προσπάθειες της Χαρούλας να τους ενώσει αποτυγχάνουν αλλά η ζωή, που κάνει κύκλους, τους επιφυλάσσει μια μεγάλη έκπληξη…



 Δείτε το video ΕΔΩ

Επεισόδιο 32

Τα εγκαίνια του μαγαζιού του Μάνθου (Λευτέρης Ελευθερίου) πλησιάζουν, αλλά αυτός δείχνει προβληματισμένος. Η οικογένεια Τριανταφύλλου το αντιλαμβάνεται αλλά, απ’ ό,τι φαίνεται, δεν έχει διάθεση να ασχοληθεί. Όμως, η Σάντρα κι η Χαρά τους βάζουν τα γυαλιά για ακόμη μια φορά, όταν τους αποκαλύπτουν ότι θα βοηθήσουν εκείνες τον Μάνθο με την προετοιμασία. Δεν είναι δυνατόν να τον αφήσουν να τα κάνει όλα μόνος του και κανένας να μην έχει προθυμοποιηθεί να τον βοηθήσει.

Μετά την πρωτοβουλία των κopιτσιών, σύσσωμη η οικογένεια αποφασίζει να βάλει τα δυνατά της και να ετοιμάσει διάφορες μικρές εκπλήξεις για τη μέρα εκείνη, προκειμένου ο Μάνθος να χαρεί. Μάλλον όμως, την πιο μεγάλη έκπληξη την ετοιμάζει κάποιος άλλος και η οικογένεια θα μείνει τελικά… με την κατσίκα στο χέρι!

Δείτε το video ΕΔΩ

ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ

23 ΕΔΩ

24 ΕΔΩ

25-26 ΕΔΩ

27-28 ΕΔΩ

29-30 ΕΔΩ

ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 4ου κύκλου ΕΔΩ

Ακολουθήστε στο facebook τη σελίδα Το Σοι Σου – 5ος κυκλος – Νεα Επεισοδια

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ