Τρίτη, 16 Απριλίου, 2024

Η ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ: Όλα όσα θα δούμε στα νέα επεισόδια

Καταιγιστικές εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς Η ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ με γεγονότα που θα συγκλονίσουν τους τηλεθεατές.

Ο Ορέστης πείθει τον Ζερβό ότι δεν είναι ο δολοφόνος του Στάθη ενώ η Βίκυ συνειδητοποιεί ποιος είναι ο πραγματικός ένοχος. Όταν την καλούν από την αστυνομία, ο Λευτέρης είναι αποφασισμένος να μην την αφήσει λεπτό μόνη της.

Θα καταλάβει ο εισαγγελέας Ευσταθίου, το βρώμικο ρόλο του Λευτέρη στη δολοφονία του Στάθη; Ο Χάρης ασφυκτιά μέσα στο σπίτι που κρύβεται και ο Παύλος ενώ η Λίλα φαίνεται να πέφτει στην παγίδα που έστησε η Χλόη. Ο Θέμης κρυφακούει τα σχέδια του Κορωναίου να επιστρέψει στην εταιρεία κι αποφασίζει να τον εμποδίσει. Ο Νικήτας ενώ διαβεβαιώνει τον Πέτρο ότι τα αποτελέσματα DNA είναι όπως ακριβώς τα περίμεναν, ειδοποιεί την Έλενα πως η εξέταση έδειξε ότι ο Νίκος δεν είναι γιος του Ορέστη!

Η Έλενα σοκάρεται μόλις μαθαίνει απ’ τον Νικήτα τα αποτελέσματα του τεστ dna που έκανε ο Νίκος και συγκλονισμένη αναγκάζεται να αποκαλύψει στον Νικήτα για την μια και μοναδική νύχτα πάθους που πέρασε με τον αληθινό πατέρα του Νίκου! Παράλληλα ο Ορέστης ανακαλύπτει το θέατρο που του παίζει η Έλενα για να εμποδίσει την επιστροφή του στην εταιρεία και περνάει στην αντεπίθεση!

Η Λίλα δέχεται μια δελεαστική πρόταση απ’ τον συνεργάτη της Χλόης, που όμως θα σημάνει και το τέλος της σχέσης της με τον Χάρη. Ο Νίκος και ο Χρήστος υποψιάζονται τον Λευτέρη ως συνεργό του Δημαρά! Θα καταφέρουν να τον ξεσκεπάσουν; Ο Νικήτας προσπαθεί να πείσει την Έλενα ν’ αποκαλύψει στον Νίκο τον πραγματικό του πατέρα… Πως θ’ αντιδράσει ο Νίκος όταν μάθει την αλήθεια;

O Ορέστης δίνει τελεσίγραφο στον Λευτέρη ότι θέλει πίσω την εταιρεία του εντός της ημέρας. Στο μεταξύ ο Χρήστος βρίσκει στο γραφείο του Λευτέρη την φωτογραφία της Όλγας ενώ ο Ζερβός παραδίδει στον Πέτρο τα οστά της άτυχης γυναίκας. Ο Πέτρος προτρέπει τον Ζερβό να κάνει κι άλλες αποκαλύψεις αλλά δυστυχώς ούτε κι εκείνος έχει αρκετά στοιχεία για το θάνατο της Όλγας. Ο Θέμης προσπαθεί να ξεκαθαρίσει ποια ακριβώς είναι η σχέση του Λευτέρη με τον Ορέστη, κάτι που πια είναι ξεκάθαρο για τον Νίκο και τον Χρήστο.



Η Δανάη και ο Παύλος μαθαίνουν για την πατρότητα του Νίκου και σοκάρονται σε αντίθεση με τον ίδιο τον Νίκο που ανακουφίζεται καθώς συνειδητοποιεί πως δεν είναι παιδί του Ορέστη. Ο Λευτέρης είναι πια αποφασισμένος να δώσει το τελειωτικό χτύπημα στον Ορέστη. Με ποιο τρόπο όμως θα κρατήσει τη Βίκυ μακριά από τα σχέδιά του;

O Ορέστης ξεμπροστιάζει την Έλενα και την κατηγορεί πως δεν είχε ποτέ σκοπό να δώσει δεύτερη ευκαιρία στο γάμο τους. Η Έλενα σε μια ύστατη προσπάθεια να βοηθήσει το σχέδιο του Νικήτα αποφεύγει να του πει την αλήθεια για το Νίκο. Ο Πέτρος επιβεβαιώνει την συγγένεια του Λευτέρη με την Όλγα και προσπαθεί να συλλέξει στοιχεία, ώστε ο εισαγγελέας να διατάξει τη σύλληψη του Λευτέρη.

Η Δανάη δυσκολεύεται να συγχωρήσει τη μητέρα της για την κρυφή σχέση της με τον Πέτρο στο παρελθόν. Η Έλενα μαθαίνει πως ο συνεργός του Δημαρά είναι ο Λευτέρης και χάνει τη γη κάτω από τα πόδια της. Στο μεταξύ η εξαφάνιση του Χρήστου έχει αρχίσει να ανησυχεί το Νίκο και την Άννα. Ο χρόνος μετρά αντίστροφα για το Λευτέρη καθώς η αστυνομία είναι πλέον στο κατόπι του. Εκείνος όμως έχει φροντίσει να εξασφαλίσει το εισιτήριο του προς την ελευθερία…

H Βίκυ παραδέχεται μπροστά σε όλους την ενοχή του Λευτέρη και η Άννα σοκαρισμένη μαθαίνει για τα φριχτά εγκλήματα του πατέρα της. Παράλληλα όλοι επιβεβαιώνονται ότι ο Λευτέρης είναι υπεύθυνος για την εξαφάνιση του Χρήστου. Ο Χάρης μαθαίνει για το σχέδιο της Χλόης να του καταστρέψει την σχέση! Θα προλάβει να εμποδίσει την Λίλα, που ετοιμάζεται να φύγει στο Λονδίνο;

Ο Νίκος προσπαθεί να πείσει την Έλενα ν’ αποκαλύψει στον Πέτρο πως είναι ο πατέρας του. Θα δεχτεί η Έλενα να προχωρήσει σ’ αυτήν την αποκάλυψη, ενώ όλα δίπλα της καταρρέουν; Ο Λευτέρης αποφασίζει να παίξει το τελευταίο του χαρτί… Χρησιμοποιεί τον Χρήστο ως ασπίδα προκειμένου να το σκάσει εύκολα απ’ την χώρα, ενώ αποφασίζει να πάρει την πολυπόθητη εκδίκηση του και να σκοτώσει τον Ορέστη… μέσω του Ζερβού!

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ