Τετάρτη, 17 Απριλίου, 2024

ΕΛΑ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΜΟΥ: Η Μίκα πιάνει στα πράσα Βλάση και Φαίη να φιλιούνται

Ενδιαφέρουσες εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς ΕΛΑ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΜΟΥ με το τρίγωνο Βλάση – Μίκας -Φαίης στο επίκεντρο.

Όπως θα δούμε η Ρενάτα μαθαίνει ότι η Μίκα σκέφτεται να πουλήσει το Οινολογικό Πάρκο. Την ίδια στιγμή η Φαίη αρπάζει το μωρό της μέσα από τα χέρια του Λουκά και βρίσκει τρόπο να βγει για άλλη μια φορά από πάνω.

Η Μίκα επιστρέφει από το Σαρακήνικο σε κακή ψυχολογική κατάσταση και ανησυχεί πολύ για τον Λουκά. Ο Βλάσης, μετά από ώριμη σκέψη, αποφασίζει να χειριστεί τα θέματά του δραστικά. Η Αιμιλία που μαθαίνει ότι το παιδί το έχει η Φαίη, αναλαμβάνει δράση για να το πάρει πίσω.

Άραγε η Αιμιλία θα καταφέρει να πάρει πίσω το παιδί; Ποια θα είναι η «ώριμη» απόφαση του Βλάση για τον γάμο του με την Μίκα;

Πράγματι η Αιμιλία επιστρέφει με το μωρό στο σπίτι της Μίκας ενώ η Φαίη αποκαλύπτει στον Αντρέα τα σχέδιά της για να περάσει η Sofo στα χέρια τους.

Από την άλλη πλευρά η Μίκα σκοπεύει να κάνει δύσκολη τη ζωή της Φαίης.

Η Μίκα είναι αποφασισμένη να πάρει θέση στη Sofo για να βρίσκεται κοντά στη Φαίη και να την σαμποτάρει, ενώ ο Βλάσης κάνει τα πάντα για να αποτρέψει νέα σύρραξη.

Ωστόσο στη συνέχεια η Μίκα βλέπει μπροστά της την Φαίη να φιλάει τον Βλάση.

Πως θα αντιδράσει;

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ