Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024

ΤΟ ΤΑΤΟΥΑΖ Β ΚΥΚΛΟΣ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 143-144-145-146

Δείτε τι θα συμβεί στα νέα επεισόδια της σειράς ΤΟ ΤΑΤΟΥΑΖ στο Β ΚΥΚΛΟ που βλέπουμε στον Alpha

ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 143-144-145-146

Επεισόδιο 143

Μετά από πολλές και δύσκολες διαπραγματεύσεις, ο Αλέξανδρος καταφέρνει να πείσει τον αρχηγό των απαγωγέων να πάρει τα μισά λύτρα, να απελευθερώσει τη μικρή Λήδα και να κρατήσει την Άννα μέχρι να πάρει τα υπόλοιπα. Μια μεγάλη διαδρομή ξεκινά για τον Αλέξανδρο που κατευθύνεται, από τους απαγωγείς, σε ολόκληρη την Αττική κι από σημείο σε σημείο, γεγονός που αυξάνει την αγωνία.

Στο μεταξύ η Όλγα με τον Στέφανο και ο Θεοχάρης με την Αμαλία περιμένουν με αγωνία, φοβούμενοι μήπως κρύβεται κάποια παγίδα των απαγωγέων, πίσω από τη συμφωνία. Στο μεταξύ, ο Σέκερης και η Αθηνά παρακολουθούν τη δράση των απαγωγέων από ένα παρατηρητήριο που κρυφά έχουν στήσει απέναντι από το σπίτι στο Σούνιο. Όταν ο Αλέξανδρος φτάσει, στο τελικό σημείο που του έχει υποδείξει ο αρχηγός των απαγωγέων, τον περιμένει μια εξαιρετικά δυσάρεστη έκπληξη.

Επεισόδιο 144

Ο Αλέξανδρος ανήμπορος να αντιδράσει, υποκύπτει σε έναν ακόμα εκβιασμό των απαγωγέων. Ο Σέκερης με την Αθηνά παρακολουθούν κάθε κίνηση από το παρατηρητήριο, αλλά δεν επεμβαίνουν. Η Μαργκώ αποφασίζει να ξεφορτωθεί οριστικά τον Πέτρο από τη ζωή της.

Η Όλγα έχει αφεθεί στο αλκοόλ, αλλά κανείς δεν τολμά να την συνετίσει, δεδομένης της κατάστασης. Ο Νικόλας γίνεται μάρτυρας μιας ύποπτης κίνησης στο καμαρίνι του Σωκράτη, χωρίς να γνωρίζει πως πίσω από αυτό κρύβεται ο Ορφέας. Κι ενώ όλα δείχνουν πως η Λήδα φτάνει κοντά στο τέλος του εφιάλτη, η Άννα έρχεται αντιμέτωπη με την πιθανότητα του βιασμού..

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ Αποκλειστικό: Ο Σήριαλ Κίλερ αποκαλύπτεται! Συλλαμβάνουν τον Ορφέα

Επεισόδιο 145

H Άννα παραμένει στα χέρια των απαγωγέων. Ο Νικόλας δίνει το νερό που θα έπινε ο Σωκράτης για εξέταση, καθώς υποψιάζεται ότι κάποιος πήγε να τον δηλητηριάσει. Η Άννα είναι τρομοκρατημένη γιατί οι απαγωγείς απειλούν να την βιάσουν! Η Αθηνά «ανοίγει την καρδιά της» στον Σέκερη και του μιλά για το άσχημο παρελθόν της. Σε μια ερωτική στιγμή, η Χριστίνα προτείνει στον Ορφέα να συγκατοικήσουν.

Στο μεταξύ, ο Τόνυ και η Μαργκώ προσπαθούν να βρουν τα λύτρα που ζητούν οι απαγωγείς για να αφήσουν την Άννα ελεύθερη. Παράλληλα όμως, η Άννα ακούει τους απαγωγείς να λένε πως μόλις πάρουν τα λεφτά, θα την «ξεφορτωθούν»! Λίγο αργότερα ο Αλέξανδρος μιλά με τον απαγωγέα στο τηλέφωνο και ακούει κάτι που δεν του αρέσει καθόλου. Κάτι συνταρακτικό συμβαίνει στο σπίτι των απαγωγέων και η αστυνομία αναγκάζεται να δράσει!



Επεισόδιο 146

Η αγωνία για την τύχη της Άννας συνεχίζεται και παρόλο που η αστυνομία γίνεται μάρτυρας ενός βίαιου περιστατικού εις βάρος της, δεν επεμβαίνει σεβόμενη την επιθυμία της οικογένειας να κρατήσει αποστάσεις από την υπόθεση. Όλες οι προσπάθειες του Τόνυ να πλησιάσει την Τατιάνα πέφτουν στο κενό κι αυτό σταδιακά αλλάζει τα συναισθήματά του για εκείνη.

Ο Αλέξανδρος ρισκάρει κι απαιτεί επικοινωνία με την Άννα προκειμένου να δώσει τα υπόλοιπα λύτρα, αλλά αυτό που θα αντικρίσει θα κάνει τα πράγματα πολύ χειρότερα για εκείνον. Η ανάλυση του νερού θορυβεί τον Νικόλα και προειδοποιεί τον Σωκράτη γι’ αυτό. Λίγες ώρες πριν το τέλος της απαγωγής, κι ενώ η Άννα βρίσκεται αντιμέτωπη με τον απόλυτο κίνδυνο, η Μαργκώ αρνείται να δώσει τα υπόλοιπα λύτρα.

ΤΑ ΕΠΟΜΕΝΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 147-148 ΕΔΩ149-150 ΕΔΩ

151-152-153-154 ΕΔΩ 155-156-157-158 ΕΔΩ

ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ Β ΚΥΚΛΟΣ

118 ΕΔΩ

119 ΕΔΩ

120 ΕΔΩ

121 ΕΔΩ

122 ΕΔΩ

123-124-125-126 ΕΔΩ

127-128-129-130 ΕΔΩ

131-132-133-134 ΕΔΩ

135-136 ΕΔΩ

137-138 ΕΔΩ

139-140-141-142 ΕΔΩ

Για όλα τα επεισόδια της σειράς ΤΟ ΤΑΤΟΥΑΖ  δείτε ΕΔΩ

Ακολουθήστε στο fb τη σελίδα ΤΟ ΤΑΤΟΥΑΖ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΚΑΝΕ ΟΤΙ ΚΟΙΜΑΣΑΙ ΙΙ: Έρχεται χωρισμός για Ίσσαρη και Άννα

Συγκλονίζουν οι εξελίξεις στο νέο επεισόδιο της σειράς  ΚΑΝΕ ΟΤΙ ΚΟΙΜΑΣΑΙ ΙΙ Ο Μάκης ανησυχεί για τη συμμετοχή του Χρήστου στους παράνομους μαθητικούς αγώνες. Τι...