Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Τι φέρνει το Τετράγωνο Ήλιου με Ουρανό στις 19/1: Ανατροπές και Εκρήξεις για τα Ζώδια

Το Σάββατο 19 Ιανουαρίου 2019, το εκρηκτικό Τετράγωνο Ήλιου-Ουρανού θα φέρει δοκιμασίες, ανατροπές και εντάσεις! Δες πως θα σε επηρεάσει…

Το Τετράγωνο Ήλιου στον Αιγόκερω με τον Ουρανό στον Κριό, θα μας δυσκολέψει την καθημερινότητα και θα φέρει αλλαγές και καταστάσεις, που δεν περιμέναμε!

Θα δοκιμαστούν οι αντοχές και η ψυχραιμία μας, αφού έρχονται δυσάρεστες ανατροπές, ξαφνικά ανεπιθύμητα γεγονότα , αποκαλύψεις απρόσμενες, συναισθηματικά ξεσπάσματα, προκλητικές συμπεριφορές, εκρηκτικές εντάσεις και καυγάδες!

Παραμένουμε συγκρατημένοι και δεν παρασυρόμαστε σε παρορμητικές κινήσεις , υπερβολές, προκλητικές συμπεριφορές, αυθορμητισμούς, επιπολαιότητες, απροσεξίες και συναισθηματικές εκρήξεις!

Τα ζώδια που οφείλουν να προσέχουν κυρίως, είναι εκείνα του Παρορμητικού Σταυρού (Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί και Αιγόκεροι) και ιδίως του 3ου δεκαημέρου!

ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΖΩΔΙΩΝ

ΚΡΙΟΣ
Έρχονται κάποια απρόοπτα γεγονότα στην καριέρα σου, τα οποία αιφνιδιάζουν και αποσυντονίζουν. Προσοχή σε αντιδράσεις, που μπορεί να χαλάσουν την κοινωνική σου εικόνα!
Η Λύση: Υπευθυνότητα

ΤΑΥΡΟΣ
Η υπερβολική αισιοδοξία σου και ο υπέρμετρος ενθουσιασμός σου, θα φέρει ανατρεπτικά αρνητικά γεγονότα που δεν περίμενες και έχουν να κάνουν με επαφές, σπουδές και μετακινήσεις!
Η Λύση: Ωριμότητα

ΔΙΔΥΜΟΣ
Ίσως ξεπέρασες κάποια όρια σε θέματα έρωτα, σεξ και χρημάτων! Απέφυγε εκρήξεις ζήλιας που μπορεί να σου στοιχήσουν!
Η Λύση: Εντιμότητα

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Έρχονται ρήξεις και απρόοπτα γεγονότα στον συντροφικό τομέα, που θα σε αναστατώσουν και θα σε φτάσουν στα όρια σου!
Η Λύση: Διπλωματία

ΛΕΩΝ
Έρχονται έκρυθμες καταστάσεις και ανατροπές στην εργασία, που θα σε κουράσουν λίγο παραπάνω σήμερα!
Η Λύση: Οργάνωση



ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Πιθανόν να αντιμετωπίσεις κάποια απρόβλεπτα αρνητικά γεγονότα στην ερωτική ζωή, λόγω της έπαρσης σου και της υπερβολικής ανεμελιάς σου!
Η Λύση: Ολιγάρκεια

ΖΥΓΟΣ
Καυγάδες και ανατροπές θα έρθουν στην οικογένεια και το σπίτι. Μην γυρνάς λόγω πάθους, σε ένα ερωτικό παρελθόν που δεν αξίζει!
Η Λύση: Αποφασιστικότητα

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Έρχονται απρόσμενες αποκαλύψεις που σε βλάπτουν μέσα από επαφές! Απέφυγε κουτσομπολιά και να είσαι προσεκτικός σε μετακινήσεις!
Η Λύση: Λακωνικότητα

ΤΟΞΟΤΗΣ
Η εκρηκτική σου συμπεριφορά και η τάση σου για κτητικότητα κλονίζουν την συναισθηματική ζωή! Απέφυγε περιττά έξοδα και πρόσεχε τα πράγματα σου!
Η Λύση: Σοβαρότητα

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Κάνε υπομονή, γιατί έρχονται ξαφνικά γεγονότα, αναποδιές αλλά και έντονες ρήξεις σε κάθε τομέα της ζωής σου και σε κάθε διαπροσωπική σου σχέση!
Η Λύση: Ψυχραιμία

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Κάποια απρόβλεπτα γεγονότα, καταστάσεις και αποκαλύψεις μυστικών, θα σε αγχώσουν! Όχι στους απαγορευμένους έρωτες, γιατί θα εκτεθείς!
Η Λύση: Ηρεμία

ΙΧΘΥΣ
Το φιλικό περιβάλλον πλήττεται, από ανατροπές, εκρήξεις και τσακωμούς! Δείξε αυτοσυγκράτηση!
Η Λύση: Φιλικότητα

Πηγή: oroskopos.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ