Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024

Τι φέρνει η ηλιακή έκλειψη στις 6 Ιανουαρίου. Προβλέψεις από τον Κώστα Λεφάκη

Πώς θα σε επηρεάσει η πρώτη Έκλειψη Ηλίου που γίνεται στις 6 Ιανουαρίου στον Αιγόκερω; Δες τις προβλέψεις του Κώστα Λεφάκη

Η ηλιακή έκλειψη πραγματοποιείται στις 6 του μήνα στο ζώδιο του Αιγόκερω και διασκορπίζει την ενέργεια καθώς επίσης διαταράσσει και το περιβάλλον. Τα όρια αντοχής ορισμένων ευπαθών κοινωνικών ομάδων εξαντλούνται και απαιτείται ιδιαίτερη προσοχή στην καθημερινότητα και σε οτιδήποτε θεωρηθεί έκτακτο γεγονός! ,

Κριός
Καλείστε να προσέξετε ιδιαίτερα τις κινήσεις σας στο εξωτερικό περιβάλλον. Η ηλιακή έκλειψη στις 6, πυροδοτεί αντιξοότητες και δυσκολίες στον άξονα εργασία – σπίτι. Προσέξτε ιδιαίτερα τις σχέσεις με τους δικούς σας ανθρώπους, προνοήστε για τυχόν αναπάντεχα περιστατικά, μην ξεκινάτε τίποτα σημαντικό και μην εκτίθεστε σε κινδύνους. Σκεφτείτε πριν δράσετε και πριν αντιδράσετε!

Ταύρος
Η εβδομάδα αυτή θα έχει έκτακτες δυσκολίες με έμφαση τις διαφωνίες και τις παρεξηγήσεις, με γνωστούς και ξένους. Αποφύγετε πολλές μετακινήσεις, προσέξτε νομικές διευθετήσεις, ελέγχετε τον τρόπο που οδηγείτε και μην κλείνετε συμφωνίες κάθε είδους. Αισθητή θα είναι η αλλαγή στο κλίμα των αισθηματικών σας και ενδεχομένως πιεστική στις οικονομικές σας συναλλαγές και υποχρεώσεις.Διατηρήστε την ψυχραιμία σας και μην παρασύρεστε από εκτιμήσεις της στιγμής!

Δίδυμοι
Η εβδομάδα αυτή θα έχει έντονες συναισθηματικές αναμοχλεύσεις. Η ηλιακή έκλειψη στον Αιγόκερω εντείνει δυσκολίες στα οικονομικά και σας αφήνει έκθετους από βοήθειες που περιμένετε. Η Αφροδίτη περνά στον Τοξότη στις 8 του μήνα και αυτό είναι μια αρχή βελτίωσης των προσωπικών και κοινωνικών σας σχέσεων. Ο Άρης στον Κριό τονίζει το θάρρος σας το οποίο όμως δεν πρέπει να σας κάνει παράτολμους και ριψοκίνδυνους . Φροντίστε να μείνετε εκτός πεδίου ανταγωνισμών στην εργασία και στην κοινωνική σας ζωή!

Καρκίνος
Είστε εξαιρετικά εκτεθειμένοι τις ημέρες αυτές στον αισθηματικό και στον επαγγελματικό τομέα. Προσέξτε ιδιαίτερα τα οικογενειακά σας ζητήματα και τις προσωπικές σας σχέσεις. Η έκλειψη του Ήλιου επηρεάζει πολύ νευραλγικούς τομείς της ζωής σας και βγάζει στην επιφάνεια δυσκολίες που δεν είχατε υπολογίσει ότι θα προκύψουν .Φανείτε ψύχραιμοι και οργανωμένοι. Προτιμήστε την συνθηκολόγηση από την ανοιχτή ρήξη.Φανείτε υπομονετικοί και διπλωμάτες εκεί που οι άλλου είδους αντιδράσεις σας μπορεί να έχουν μεγάλο κόστος.Π

Λέων
Η εργασία και η υγεία είναι δύο τομείς που θα επηρεάσει δυσάρεστα η ηλιακή έκλειψη του Ιανουαρίου. Ο Άρης στον Κριό και λίγο αργότερα η Αφροδίτη στον Τοξότη, σε αρμονική σχέση μεταξύ τους, σας βοηθούν ή σας εξοπλίζουν ανάλογα, να αντιμετωπίσετε μικρές ή μεγάλες δυσκολίες αυτής της περιόδου. Φανείτε συνεπείς στις υποχρεώσεις σας και αν δεν τις καλύψετε όλες, ζητήστε πίστωση χρόνου από εκείνους που πρέπει.Μην εκθέτετε τον εαυτό σας σε κινδύνους και μην υπερβάλετε στις εκτιμήσεις σας!

Παρθένος
Επεισοδιακό προβλέπεται το διάστημα σε σχέση με ανθρώπους που σας αφορούν και με ότι έχετε καταπιαστεί τελευταία, δημιουργικά ή παραγωγικά. Τα όποια δυσάρεστα περιστατικά δεν πρέπει να σας απογοητεύσουν αφού έρχονται για να σας αφυπνίσουν και για να μπορέσετε να δείτε καθαρά την πραγματικότητα. Κινηθείτε μεθοδικά. Ο Ερμής στον Αιγόκερω θα βοηθήσει αρκετά και η Αφροδίτη στον Τοξότη θα φέρει μια μικρή ανακούφιση στο οικογενειακό περιβάλλον.Προστατεύστε τα οικονομικά σας από άσκοπα έξοδα!

Ζυγός
Οι μέρες θα κυλήσουν γρήγορα και τα επεισόδια δεν θα λείψουν. Ένα δυσάρεστο περιστατικό στο οικογενειακό περιβάλλον θα σας υποχρεώσει να αναθεωρήσετε κάποιες σκέψεις αλλά και μερικές τακτικές. Ο Άρης στον Κριό κάνει πιο εύφλεκτες τις ερωτικές σας σχέσεις και είναι ένας τομέας που πρέπει να προσέξετε. Αξιοποιήστε τις επικοινωνιακές σας δυνατότητες, αλλά αποφύγετε να θίξετε ευαίσθητα σημεία των άλλων ανθρώπων. Οικονομικά φανείτε προνοητικοί στη διαχείρισή σας!Αντέξτε στην πίεση των γεγονότων και μην χάνετε το θάρρος σας!

Σκορπιός
Αυτά που θα διαδραματιστούν στο στενό περιβάλλον και δεν θα είναι τόσο ευχάριστα, θα επηρεάσουν τη διάθεση και τα σχέδιά σας, αισθητά! Θα σας ανατεθούν δουλειές αλλά χρειάζονται προσοχή στις μετακινήσεις, στις συνεννοήσεις, στις σχέσεις καθώς η περίοδος δοκιμάζει την αντοχή των νεύρων σας και τις γενικότερες καταστάσεις που διαμορφώνονται γύρω σας και δεν εξαρτώνται από εσάς.Να έχετε υπομονή με τις αντιξοότητες. Είναι μικρές δοκιμασίες που δυναμώνουν τον χαρακτήρα σας!

Τοξότης
Η αναστάτωση που παρατηρείται πλανητικά στο ζώδιο του Αιγόκερω και κυρίως η ηλιακή έκλειψη των ημερών αυτών, θα αναστείλει την εφαρμογή ενός σχεδίου για λίγο και θα σας κάνει ανασφαλείς, τόσο συναισθηματικά, όσο και οικονομικά. Η είσοδος όμως της Αφροδίτης στο ζώδιό σας στις οκτώ του μήνα, ενισχύει αρκετά τον παράγοντα της τύχης και αποτελεί μια ασπίδα προστασίας, απέναντι σε ότι διαδραματίζεται και εξελίσσεται δύσκολα.Είναι καλύτερα να μην κάνετε σχέδια, αλλά να διατηρείτε τα πλεονεκτήματά σας στους τομείς που σας απασχολούν!

Αιγόκερως
Είσαστε οι πιο εκτεθειμένοι τις επόμενες ημέρες, σε ταλαιπωρίες και σε αιφνίδιες ανατροπές καταστάσεων, εξ αιτίας της ηλιακής έκλειψης που συμβαίνει στο ζώδιό σας, στις 6 του μήνα. Προσπαθήστε να μείνετε οχυρωμένοι και ψύχραιμοι, καταπολεμήστε όμως τον φόβο και την νευρικότητα. Μην δείχνετε στους άλλους τις προθέσεις σας και αναπτύξτε όσο μπορείτε την διπλωματική συμπεριφορά, προκειμένου να αποφύγετε αντιθέσεις και διαφωνίες.Προσοχή στα προσωπικά σας θέματα. Είναι δύσκολο να πείσετε τους άλλους για τις απόψεις σας.

Υδροχόος
Τα πράγματα είναι λίγο δύσκολα τις ημέρες αυτές και το παρασκήνιο γύρω σας, αρκετά επεισοδιακό. Η βοήθεια και η συμπαράσταση από φίλους ή δικούς σας ανθρώπους δεν θα σας λείψει. Σε κάποιες όμως περιπτώσεις θα αποδειχτεί ανεπαρκής, λόγω του βάρους των περιστατικών που θα πρέπει να αντιμετωπίσετε. Ελέγχετε τις παρορμήσεις σας όταν τα γεγονότα προκαλούν την ευθυκρισία σας ή κάποιοι υποτιμούν την νοημοσύνη σας. Στον έρωτα φανείτε επιφυλακτικοί.Το χιούμορ σας είναι το στοιχείο που θα σας βοηθήσει να ξεπεράσετε τις όποιες δυσκολίες. Λίγη περισσότερη προσοχή στην υγεία είναι απαραίτητη!

Ιχθύες
Η έκλειψη του ήλιου στον Αιγόκερω στις 6 του μήνα γίνεται αιτία να αναβληθεί ένα σχέδιο που είχατε, ή να εμποδιστεί μια σημαντική συνάντηση. Στον αισθηματικό τομέα δεν είστε τόσο άσχημα, αλλά ενδεχομένως, η όποια παρεξήγησε των στιγμών, να πάρει έκταση. Στα οικονομικά υπάρχει διπλή εκδοχή, να εισπράξετε κάτι που δεν περιμένατε και ταυτόχρονα να πρέπει να εξοφλήσετε νωρίτερα μια υποχρέωσή σας. Σε θέματα αγάπης θα προβληματιστείτε από μια αιφνίδια στροφή της συμπεριφοράς του ανθρώπου που αγαπάτε.Καλό θα είναι να είστε προνοητικοί και επιφυλακτικοί, όσο και αν σας εντυπωσιάσουν τα περιστατικά, είτε αρνητικά είτε θετικά.

Πηγή: oroskopos.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ