Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

ΜΗΝ ΨΑΡΩΝΕΙΣ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 2 (VIDEO)

Δείτε το νέο επεισόδιο της τηλεοπτικής σειράς ΜΗΝ ΨΑΡΩΝΕΙΣ

ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 2

Το σοκ είναι τεράστιο τόσο για τη Σάντυ όσο και για τον Μανώλη, καθώς συνειδητοποιούν ότι εξαιτίας της μετακόμισης, αυτό που τους χωρίζει είναι μονάχα… ένας όροφος. Η Τάνια, που έχει κρύψει από το αγόρι της τη νέα τους κατάσταση, διαπιστώνει έντρομη ότι η νέα της γειτόνισσα, η Ρόζα, είναι φοιτήτρια του Κωνσταντίνου στην Ιατρική.

Ο Κάρολος και ο Αλέξης γίνονται αμέσως φίλοι με την Έρρικα και τη Σόνια, πράγμα που δεν αρέσει καθόλου στην κοπέλα του Κάρολου, τη Μαργαρίτα. Ο Μανώλης δέχεται επιτέλους να γνωρίσει τη Στέλλα στα παιδιά του, όμως η Ρόζα δεν βλέπει με καθόλου καλό μάτι την επίσκεψή της. Ο Κωνσταντίνος περιμένει την Τάνια έξω από την πρώην έπαυλή της, ενώ εκείνη ψάχνει τρόπο να φτάσει εκεί πριν από αυτόν για να προλάβει το κακό.

Την ίδια ώρα, ο Διονύσης τηλεφωνεί στη Σάντυ και της υπόσχεται πως θα επιστρέψει και όλα θα γίνουν όπως πριν. Ο Μανώλης τη βλέπει τυχαία να κλαίει και προβληματίζεται. Έχει άραγε μία πιο ανθρώπινη πλευρά η μέχρι στιγμής αντιπαθητική γειτόνισσά του ή πρέπει να επιμείνει στην άποψή του και να μην… ψαρώσει;

ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ

ΕΔΩ

ΕΔΩ

Ακολουθήστε στο facebook τη σελίδα Μην Ψαρώνεις fans

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ