Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Κοτζιάς καλεί Τσίπρα να τραβήξει το αυτί του Καμμένου

Ο Ν. Κοτζιάς καλεί τον πρωθυπουργό να αποδοκιμάσει τον Υπ. Άμυνας για περί μυστικής συμφωνίας με τα Σκόπια.
Άστραψε και βρόντηξε ο Νίκος Κοτζιάς με αφορμή το υπονοούμενο που άφησε χθες στη Βουλή ο Πάνος Καμμένος περί πιθανής μυστικής συμφωνίας με τον Ζάεφ.

Ο κ. Κοτζιάς -μέσω της κίνησης “Πράττω” της οποίας ηγείται- καλεί τον πρωθυπουργό και υπουργό Εξωτερικών, Αλέξη Τσίπρα, να αποδοκιμάσει “άμεσα και δημόσια” τον υπουργό Άμυνας.

Επιπλέον ο Νίκος Κοτζιάς “χρεώνει” στον Πάνο Καμμένο ότι υιοθετεί τόσο τα “ακροδεξιά μυθεύματα για «Μυστική Διπλωματία της ελληνικής Κυβέρνησης»”, όσο και “την απαράδεκτη ύβρι της αξιωματικής Αντιπολίτευσης περί «συναλλαγών»”.

Η ανακοίνωση της κίνησης “Πράττω”
“Καλούμε τον Υπουργό Εξωτερικών και πρωθυπουργό, Αλέξη Τσίπρα, να αποδοκιμάσει, άμεσα και δημόσια, τον Πρόεδρο των ΑΝΕΛ για τη συκοφαντική δήλωση του, χθες, στη Βουλή των Ελλήνων, περί ”πιθανής ύπαρξης μυστικής συμφωνίας Κοτζιά-Ζαεφ”.

Η δήλωση του εταίρου της Κυβέρνησης, υιοθετεί ως προς τη συμφωνία των Πρεσπών, πλήρως τα ακροδεξιά μυθεύματα για «Μυστική Διπλωματία της ελληνικής Κυβέρνησης», καθώς και την απαράδεκτη ύβρι της αξιωματικής Αντιπολίτευσης περί «συναλλαγών».

Το ΠΡΑΤΤΩ, για άλλη μια φορά, δηλώνει, ότι θα εναντιωθεί με όλες του τις δυνάμεις στον ευτελισμό της δημόσιας ζωής που υιοθετεί τμήμα του πολιτικού προσωπικού της χώρας”.

Το επίμαχο απόσπασμα της ομιλίας Καμμένου στη Βουλή
“Η Συμφωνία των Πρεσπών έχει πεθάνει γιατί την αναιρεί διαρκώς ο Ζάεφ με τις δηλώσεις του. Εκτός αν έχει κάνει άλλη συμφωνία “κάτω από το τραπέζι” με τον Κοτζιά. Εμείς τέτοια συμφωνία δεν ξέρουμε”, είχε αναφέρει ο υπουργός Άμυνας.

newsit.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΕΡΗΜΗ ΧΩΡΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 7-8 (VIDEO)

Δείτε τα νέα επεισόδια της τηλεοπτικής σειράς ΕΡΗΜΗ ΧΩΡΑ που θα βλέπουμε στην ΕΡΤ. ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 7-8 Επεισόδιο 7 Ο Λουκάς βλέπει τα απειλητικά σημάδια και μπροστά στον κίνδυνο...