Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Αισθηματικές προβλέψεις για την εβδομάδα 3 ως 9/12/2018

Τι μας περιμένει στην αισθηματική μας ζωή την εβδομάδα 3 ως 9 Δεκεμβρίου 2018;

ΚΡΙΟΣ

Είναι ο τελευταίος μήνας της χρονιάς και ο καλύτερος. Ο Ερμής θα κινείται ορθόδρομα από τις 6 και θα μειωθούν οι καθυστερήσεις και τα προβλήματα, καθώς και η δύσκολη επικοινωνία. Επίσης, ο όγδοος οίκος σου σχετίζεται με τα χρήματα και τις οικονομικές συμφωνίες και διαπραγματεύσεις, αλλά, κυρίως, με το πάθος και την πραγματική οικειότητα με έναν άνθρωπο. Και η νέα Σελήνη στις 7 είναι μια ένδειξη ότι γίνεται ένα νέο ξεκίνημα στη ζωή σου . Μπορεί να είναι συναισθηματικό, μπορεί μάλιστα να σχετίζεται με ένα ταξίδι ή το εξωτερικό.

ΤΑΥΡΟΣ

Ο Ερμής από τις 6 θα κινείται ορθόδρομα και αυτό είναι εκπληκτικό γιατί η χρονιά κλείνει με περισσότερη ηρεμία και θετικότητα. Τα εμπόδια στην επικοινωνία μειώνονται, όπως και οι καθυστερήσεις και οι αναβολές. Ο έβδομος οίκος σου αφορά στις σχέσεις, τις συνεργασίες και τη συντροφικότητα και πλέον μπορείς άφοβα να κάνεις νέα ξεκινήματα σε αυτούς τους τομείς. Στα πιθανά σενάρια είναι να δημιουργηθεί και κάτι νέο στον συναισθηματικό τομέα. Αυτό δεν το λέει μόνο η ορθόδρομη πορεία του Ερμή, αλλά και η νέα Σελήνη στις 7 που πραγματοποιείται στον οίκο της οικειότητας και του συναισθηματικού βάθους και είναι εξαιρετικά θετική!

ΔΙΔΥΜΟΙ

Τα νέα είναι καλά, πλέον: ο κυβερνήτης σου, Ερμής, ξεκινάει από τις 6 την ορθόδρομη πορεία του και οι καθυστερήσεις, οι αναβολές και οι παρεξηγήσεις τελειώνουν. Η ορθόδρομη πορεία του σημαίνει και ότι η εργασία θα προχωράει πλέον και ότι θα μπορεί να ξεκινήσεις νέες συνεργασίες άφοβα. Το καλύτερο είναι ότι στις 7 έχουμε μια νέα Σελήνη στον Τοξότη, που σημαίνει νέα ξεκινήματα, θετικές εξελίξεις και ευκαιρίες στους τομείς των συνεργασιών και της συντροφικότητας. Μέχρι το τέλος του Δεκεμβρίου, είναι πιθανό να μπεις σε μια νέα σχέση συναισθηματική ή επαγγελματική ή με κάποιο τρόπο να “εδραιωθεί” και να γίνει πιο συγκεκριμένη μια ήδη υπάρχουσα σχέση.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ο Ερμής από τις 6 θα κινείται ορθόδρομα και αυτό είναι πολύ θετικό, επειδή θα σταματήσουν οι καθυστερήσεις και τα εμπόδια. Βρίσκεται στον πέμπτο οίκο σου του έρωτα, κάτι που σημαίνει πλέον ότι θα υπάρχει επιτέλους συνεννόηση με ένα άτομο που σε ενδιαφέρει ή θα καταλαβαίνεις τι συμβαίνει στο μυαλό του. Πάντως, σίγουρα μπορείς πλέον άφοβα να επικοινωνήσεις και να μπεις σε μια νέα συναισθηματική σχέση. Στις 7 έχουμε και μια πολύ θετική νέα Σελήνη, μετά την οποία μπορείς να ξεκινήσεις διατροφή, άσκηση ή να ασχοληθείς με την εμφάνισή σου. Ο έρωτας, πάντως, είναι ένα από τα πιο πιθανά σενάρια του Δεκεμβρίου.

ΛΕΩΝ

Η νέα Σελήνη στις 7 είναι απίστευτα θετική γιατί φέρνει νέες ευκαιρίες και ξεκινήματα και πραγματοποιείται στον πέμπτο οίκο σου του έρωτα και της δημιουργικότητας! Τώρα πια που δεν σου δημιουργούνται αμφιβολίες ή φόβοι από τον ανάδρομο Ερμή και την ανάδρομη Αφροδίτη, είσαι έτοιμος να αφήσεις τον εαυτό σου ελεύθερο και χαλαρό. Και όπως είπαμε, ο Ερμής είναι ορθόδρομος από τις 6 και ξαφνικά βλέπεις τη ζωή σου με άλλο μάτι και δεν βιώνεις πια τόσες καθυστερήσεις και αναβολές, ούτε προβλήματα επικοινωνίας – οπότε το πεδίο είναι ελεύθερο για δράση.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ο Ερμής από τις 6 θα κινείται ορθόδρομα στον τρίτο οίκο σου και 1. είναι κυβερνήτης σου, οπότε όλοι οι τομείς θα βελτιωθούν, 2. βρίσκεται στον τομέα που επηρεάζει περισσότερο, στον τρίτο οίκο σου που σχετίζεται με την επικοινωνία. Η ορθόδρομη πορεία του πλέον είναι απελευθερωτική και για τον συναισθηματικό τομέα, αφού μπορείς άφοβα να κάνεις νέες γνωριμίες χωρίς να φοβάσαι μήπως αλλάξεις γνώμη μετά από λίγο. Επίσης, η νέα Σελήνη στις 7 σε απελευθερώνει συναισθηματικά.

ΖΥΓΟΣ

Ο Ερμής από τις 6 θα κινείται ορθόδρομα και αυτό είναι πολύ σημαντικό για την επικοινωνία και για να προχωρήσουν οι προσωπικές σου υποθέσεις χωρίς εμπόδια, αναβολές και καθυστερήσεις. Πλέον θα μπορείς άφοβα να κάνεις και νέα ξεκινήματα. Η νέα Σελήνη στις 7 πραγματοποιείται στον Τοξότη, είναι πολύ θετική και μπορεί να φέρει και νέες γνωριμίες και δικτύωση, ο Τοξότης είναι για σένα ένας οίκος που σχετίζεται με την επικοινωνία, τις νέες γνωριμίες και την κοινωνική σου ζωή και είναι πολύ πιθανό στο δεκαπενθήμερο που θα την ακολουθήσει να γίνει και μαι νέα γνωριμία.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ο Ερμής από τις 6 θα κινείται ορθόδρομα στο ζώδιό σου και η ανακούφιση που θα νιώθεις θα είναι τεράστια. Οι αναβολές και οι καθυστερήσεις θα μειωθούν και θα μπορείς να κάνεις νέα ξεκινήματα, χωρίς να φοβάσαι μια επερχόμενη ξαφνική διάλυση. Τα νέα ξεκινήματα αφορούν και στα συναισθηματικά και είναι πιθανό να δημιουργηθεί κάτι νέο. Το σίγουρο όμως είναι ότι εσύ θα είσαι και θα νιώθεις καλύτερα με τον εαυτό σου και αυτό έχει πολύ θετικές συνέπειες και στις σχέσεις σου.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η εκπληκτική νέα Σελήνη στις 7 πραγματοποιείται στο ζώδιό σου και φέρνει για το δεκαήμερο που θα ακολουθήσει νέα ξεκινήματα, ευκαιρίες και γενικότερα ανανέωση στη ζωή σου. Σαν να γυρίζεις σελίδα και να παίρνεις αποφάσεις “αλλαγής”. Και επειδή ο κυβερνήτης των σχέσεών σου, ο Ερμής, θα κινείται ορθόδρομα από τις 6, όντως, οι μέρες αυτές προμηνύουν ενδιαφέρουσες αλλαγές που σχετίζονται και με τη συναισθηματική σου ζωή. Σημαντικό: ο Δίας, κυβερνήτης σου και πλανήτης των θετικών εξελίξεων, βρίσκεται επίσης στο ζώδιό σου και ενισχύει τη νέα Σελήνη.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ο Ερμής από τις 6 θα κινείται ορθόδρομα και αυτό είναι σημαντικό φυσικά γιατί θα μειωθούν οι αναβολές και οι καθυστερήσεις και επειδή η επικοινωνία θα γίνεται πιο ομαλά, χωρίς παρεξηγήσεις και παρεκτροπές. Ο Ερμής, λοιπόν, βρίσκεται στον ενδέκατο οίκο σου που σχετίζεται με τη δικτύωση και τις νέες γνωριμίες και η κοινωνική σου ζωή θα αποκτήσει μεγάλο ενδιαφέρον. Αλλά δεν είναι μόνο αυτό, είναι και ότι θα μπορείς να ξεκινήσεις νέες σχέσεις, χωρίς να φοβάσαι ότι θα στραβώσουν μόλις αρχίσει να κινείται ορθόδρομα. Και η νέα Σελήνη στις 7 είναι πολύ ευνοϊκή και σχετίζεται με τη διάθεση και την ψυχολογική σου κατάσταση που δείχνει να βελτιώνεται όλο και περισσότερο.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ο Ερμής από τις 6 θα κινείται ορθόδρομα και αυτό φυσικά σημαίνει ότι η επικοινωνία βελτιώνεται και ότι οι παρεξηγήσεις, οι αναβολές και οι καθυστερήσεις μειώνονται. Εννοείται ότι τα νέα ξεκινήματα που μπορείς να κάνεις δεν ενέχουν τόσο ρίσκο όσο με τον Ερμή ανάδρομο. Το καλύτερο όμως είναι ότι η νέα Σελήνη πραγματοποιείται στον ενδέκατο οίκο σου που σχετίζεται με την κοινωνική σου ζωή και τη δικτύωση και είναι πάρα πολύ αισιόδοξο το ότι από την πραγματοποίησή της και τουλάχιστον για δέκα μέρες μετά θα έχεις την ευκαιρία να γνωρίζεις νέους ανθρώπους.

ΙΧΘΥΣ

Ο Ερμής από τις 6 θα κινείται ορθόδρομα και αυτό είναι πολύ θετικό επειδή η επικοινωνία θα βελτιωθεί και θα μειωθούν οι παρεξηγήσεις, οι καθυστερήσεις και οι αναβολές. Πλέον θα μπορείς να κάνεις νέα ξεκινήματα και το σημαντικότερο είναι ότι θα μπορείς να κάνεις νέα ξεκινήματα και να γνωρίζεις ανθρώπους χωρίς να γίνονται περίεργες και ξαφνικές ανατροπές. Ο Ερμής βρίσκεται και στον ένατο οίκο σου που σχετίζεται με τα ταξίδια, αλλά και τη διεύρυνση των οριζόντων σου. Ένας νέος άνθρωπος που μπορεί να μπει στη ζωή σου, είναι πιθανό να αλλάξει και τον τρόπο που σκέφτεσαι.

Πηγή: e-zwdia.gr

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ