Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Ζώδια: Εβδομαδιαίες Προβλέψεις 19 έως 25 Νοεμβρίου 2018 από την Α.Λεούση

Διάβασε τις προβλέψεις του ζωδίου σου για την Εβδομάδα 19 έως 25 Νοεμβρίου 2018 από την Άντα Λεούση…

ΚΡΙΟΣ: Βρίσκεστε στην αρχή μιας νέας πορείας για να νιώσετε αυτάρκεις και να βγείτε νικητές από οποιαδήποτε αναμέτρηση. Οργανώστε τις κινήσεις σας και ετοιμαστείτε να θέσετε σε εφαρμογή τα σχέδιά σας, χωρίς να ξεχνάτε πως δεν πρέπει να συζητάτε ή να αποκαλύπτετε τις επιδιώξεις και τα προβλήματά σας σε φίλους που δεν έχουν αποδείξει μέχρι στιγμής την εχεμύθειά τους. Τα περισσότερα θα εξαρτηθούν από τη σωστή ή λάθος επιλογή σας και από το τι έχετε ξεκαθαρίσει μέσα σας για αυτά που θέλετε από τη ζωή και τους ανθρώπους.

ΤΑΥΡΟΣ: Η χαρά στη ζωή είναι δική σας υπόθεση και θα έχετε στο χέρι σας νέα δεδομένα για να καλυτερεύσετε τη ζωή σας. Αποφύγετε όσους έχουν αποδείξει ότι δεν είναι άξιοι της εμπιστοσύνης σας ή δεν είναι πραγματικοί σας φίλοι. Μη συζητήσετε τα μυστικά σας με ανθρώπους που δε γνωρίζετε και προπαντός μην τους κοινοποιήσετε τα επαγγελματικά σας σχέδια. Συνάψτε καινούριες σχέσεις, ξαναβρεθείτε με φίλους που έχετε καιρό να συναντήσετε και αναθεωρήστε μερικά από τα πιστεύω σας ή έστω κάποιες από τις συνήθειες της συναισθηματικής σας ιδιοσυγκρασίας.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Το πλανητικό σκηνικό θα σας βοηθήσει από πλευράς τύχης σε αυτόν τον τομέα, αλλά να μην ξεχνάτε ότι δεν είναι πάντα οι άλλοι οι φορείς της χαράς ή της ταλαιπωρίας μας. Στις 23 με την Πανσέληνο στο ζώδιό σας, δε θα ήταν κακή ιδέα να αξιοποιήσετε την καλή περίπτωση μιας σχέσης που θα βρεθεί στο δρόμο σας. Εάν είστε ακόμα μόνοι, είναι απαραίτητο να διεκδικήσετε γρήγορα το δικαίωμα στην αγάπη, χωρίς να περιμένετε να σας αποζημιώσουν οι άλλοι γι’ αυτά που δε ζητήσατε, γι’ αυτά που σας λείπουν ή γι’ αυτά που χάσατε μέχρι τώρα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Η υγεία σας είναι σε καλή κατάσταση και η φυσική σας δύναμη θα υπερισχύσει. Προσπαθήστε να μην καταπιεστείτε ψυχολογικά, αλλά να επιβάλετε με όμορφο πάντα τρόπο τις απόψεις σας, γιατί εκτός του ότι θα περάσετε καλύτερα, θα δείτε και θετικά αποτελέσματα. Εάν σκεφτείτε πως συχνά τα εμπόδια που εμφανίζονται είναι και ευκαιρίες για να βγουν στην επιφάνεια όλες οι ικανότητές σας, τότε πολύ πιο εύκολα θα μετριάσετε κάπως το άγχος σας, που είναι και ο πιο αρνητικός παράγοντας στη ζωή σας. Ασχοληθείτε περισσότερο με τον εαυτό σας και βρείτε τρόπους να καλύψετε τις αδυναμίες του.

ΛΕΩΝ: Η εργασία σας δε θα σταθεί εμπόδιο στην ανανέωσή σας, οπότε αν θέλετε να κάνετε κάτι δραστικό επιδιώξτε το. Ευνοημένοι θα είστε στις επαφές και στις συμφωνίες σας, αλλά και στις συζητήσεις που θα λάβουν χώρα στο εργασιακό σας περιβάλλον. Ο επαγγελματικός σας τομέας θα βρίσκεται σε μία άνθηση, ενώ βασικά πράγματα που τον απαρτίζουν θα είναι σε καλύτερη εξέλιξη. Τα αποτελέσματα θα σας αρέσουν αρκετά και μάλιστα τα περισσότερα θα είναι καθοριστικά για το μέλλον σας. Μπορεί να μη λείψουν κάποιες δύσκολες στιγμές ή αναβολές, αλλά δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Το μόνο που πρέπει να θυμάστε είναι πως δεν πρέπει να υποκύψετε σε μεγάλες δαπάνες, σε αντιπαραθέσεις με τους άλλους και εννοείται πως θα πρέπει να απέχετε από παρασκηνιακές καταστάσεις. Φως στις κοινωνικές σας δραστηριότητες έρχεται, γι’ αυτό ανεφοδιαστείτε συναισθηματικά και κοινωνικά. Αναμορφώστε τον τρόπο σκέψης, τις απόψεις σας και γεμίστε τις μπαταρίες σας με νέα, πιο ποιοτική ενέργεια, ανεξάρτητα με το που θα βρίσκεστε και το τι θα κάνετε. Να είστε μεθοδικοί και οργανωτικοί και δε θα πιστεύετε στα μάτια σας. Η ευελιξία που θα δείξετε, θα σας φέρει ακόμα μεγαλύτερες και καλύτερες ευκαιρίες στον ορίζοντα.

ΖΥΓΟΣ: Ανταποκρινόμενοι στην εσωτερική σας ανάγκη να εμβαθύνετε περισσότερο στην ερωτική σας ζωή, θα δημιουργηθούν οι κατάλληλες προϋποθέσεις για να πραγματώσετε αυτήν σας την επιθυμία. Η επιμονή σας να την κρίνετε από την ποιοτική σας πλευρά μάλλον σας ξενίζει, αλλά πιθανώς να έχει σχέση με την έλλειψη ικανοποίησης στα μέχρι τώρα ερωτικά δεδομένα σας. Κάντε βαθιές τομές αφού αυτό επιθυμείτε πραγματικά και ζυγίστε τα υπέρ ή τα κατά της σχέσης ή της μοναξιάς σας. Απελευθερώστε από μέσα σας βασανιστικά αναπάντητα ερωτήματα που αφορούν την προσωπική σας ζωή ή τη σχέση με το σύντροφό σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Η γνωστή παρορμητική στάση θα είναι μετριασμένη και αυτό θα σας δώσει πιο θετικά προγνωστικά για το αποτέλεσμα. Ο φόβος σας μήπως παρεκτραπείτε από τα όρια της ανοχής του συνοδοιπόρου σας, θα είναι εκείνο που θα επιβεβαιώνει την πρόθεσή σας να είστε συγκεκριμένοι και σαφείς στα αιτήματά σας. Μια που όπως φαίνεται, έχετε εστιάσει την ενέργειά σας στο κομμάτι της ζωής σας που λέγεται έρωτας, καλά θα κάνετε να προβάλετε τις πραγματικές σας ανάγκες. Μέσα σας θα νιώθετε ανεξάρτητοι ως προς τις συναισθηματικές δεσμεύσεις, ακόμα και αν γνωρίζετε πως η αγάπη για το σύντροφό σας είναι αδιαπραγμάτευτη.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Ανταποκριθείτε στο κομμάτι του εαυτού σας που αντιπροσωπεύει τις αισθήσεις σας, διατηρώντας τον αυτοέλεγχό σας και βάζοντας όρια σε αυτό που διεκδικείτε ερωτικά. Το φλερτ θα είναι μια μορφή επικοινωνίας που θα σας επιβεβαιώνει πως ακόμη μετράτε ερωτικά. Όμως, εσείς που είστε ήδη δεσμευμένοι, προσπαθήστε να μην εμπλακείτε συναισθηματικά με κάποιο πρόσωπο που θα σας συγκινήσει περισσότερο. Εάν δεν μπορείτε να κάνετε πίσω, φροντίστε όπως αρμόζει, να είστε ξεκάθαροι από την αρχή για να πάρετε αυτό που θέλετε αποχωρώντας αξιοπρεπώς.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Θα έχετε τους απαραίτητους συμμάχους κάθε μορφής ώστε να βοηθηθείτε άμεσα την ώρα που το χρειάζεστε. Στα εμπόδια που θα υπάρχουν φροντίστε να είστε διαλλακτικοί και ευέλικτοι με τους συνεργάτες σας, αλλά και σε κάθε σας σχέση, γιατί διαφωνίες με άτομα που μπορούν να σας επηρεάσουν επαγγελματικά ή συναισθηματικά μπορεί να καθυστερήσει ή να μειώσει τη δημιουργικότητά σας. Θα έχετε πολλές ευθύνες και είναι λογικό πως η κούραση μπορεί να σας εκνευρίσει και να σας αποδιοργανώσει, αλλά μπορείτε να αποφύγετε τα προβλήματα με σωστό προγραμματισμό, που θα σας επιτρέψει να βρείτε χρόνο τόσο για την ανάπαυσή σας, όσο και την ψυχαγωγία σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Η ατμόσφαιρα θα είναι κάπως ηλεκτρισμένη και σκόπιμο θα ήταν να μην αφήσετε την υπερένταση σας ανεξέλεγκτη. Τα όνειρα που κάνετε για το μέλλον σας είναι ωραία και σας ανανεώνουν, αλλά για να μη χρειαστεί να προσγειωθείτε ανώμαλα μην υπερβάλετε ούτε στα λόγια, ούτε στα έργα, εκτός αν θέλετε να δημιουργήσετε ένα κομφούζιο με τους γύρω σας. Αρχίστε να αναδιοργανώνετε τη δουλειά σας, δείτε τις προοπτικές σας μακροπρόθεσμα και μη βιαστείτε να γίνουν όλα όπως θα θέλατε. Να υπολογίζετε τη γνώμη των συνεργατών σας και προσπαθήστε να μην είστε τόσο εύθικτοι στην κριτική που μπορεί να ασκήσουν οι άλλοι για εσάς.

ΙΧΘΥΣ: Ασχοληθείτε περισσότερο με τα οικεία σας πρόσωπα και φανερώστε τα βαθύτερα αισθήματά σας. Μια τέτοια πράξη θα είναι ένδειξη ωριμότητας και θάρρους, που θα ωφελήσει και εσάς αφού σταδιακά θα επιτύχετε να ζήσετε πιο αληθινά. Βέβαια, κάτι τέτοιο σημαίνει πως είναι απαραίτητο να ληφθούν και κάποιες αποφάσεις. Στις 24 ο Ποσειδώνας σε ορθή πορεία στο ζώδιό σας, θα σας βοηθήσει να επεξεργαστείτε με λιγότερη πίεση τα δεδομένα και τις καταστάσεις, να μετρήσετε τα υπέρ και τα κατά και αν χρειαστεί να επανατοποθετηθείτε απέναντι στη σχέση με το σύντροφό σας ή τα αγαπημένα σας πρόσωπα.

Πηγή: oroskopos.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ