Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Βόμβα από τον ΑΝΤ1: Ποια τηλεοπτική σειρά θα συνεχιστεί με β΄κύκλο επεισοδίων

Πολύ ευχαριστημένοι είναι στον ΑΝΤ1 από τις πετυχημένες τηλεοπτικές σειρές που έβαλαν φέτος στο πρόγραμμα και κέρδισαν την αγάπη και το ενδιαφέρον των τηλεθεατών.

Οι σειρές που έχουν ικανοποιήσει είναι το ΓΥΝΑΙΚΑ ΧΩΡΙΣ ΟΝΟΜΑ, η κωμωδία ΠΕΤΑ ΤΗ ΦΡΙΤΕΖΑ και η αστυνομική σειρά Η ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ και τα στελέχη του καναλιού θέλουν όχι μόνο να τις συνεχίσουν αλλά να εντάξουν και νέες σειρές μυθοπλασίας ενισχύοντας κι άλλο το πρόγραμμα.

Η σειρά Η ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ έχει κερδίσει το τηλεοπτικό κοινό και συνεχώς αποκτά νέους τηλεθεατές κι ενώ ήταν να ολοκληρωθεί όπως είχε συμφωνηθεί σε συγκεκριμένο αριθμό 60 επεισοδίων και να ρίξει τίτλους τέλους μέσα στο Φεβρουάριο του 2019, σύμφωνα με όσα αποκαλύπτει το τηλεοπτικό περιοδικό tv24, τελικά πήρε παράταση.

Το ρεπορτάζ αναφέρει ότι ο ΑΝΤ1 ζήτησε και πήρε έγκριση από την εταιρεία παραγωγής που έχει τα δικαιώματα αφού ολοκληρωθεί η ιστορία βάσει του ξένου σεναρίου, να δημιουργήσει νέο κύκλο επεισοδίων που θα βασιστεί σε Ελληνικό σενάριο. Έτσι σύμφωνα με το TV24 η σειρά μετά το τέλος του NOMADS (Φεβρουάριο) θα γίνει ξανά καθημερινή και θα μεταφέρει τους τηλεθεατές ένα χρόνο μετά για να παρακολουθήσουν πόσο έχουν επηρεαστεί οι ζωές των ηρώων που θα έχουν παραμείνει ζωντανοί μετά τις συγκονιστικές αποκαλύψεις και τα δραματικά γεγονότα που έχουν ξεκινήσει και θα κορυφωθούν στα επόμενα επεισόδια.

Σίγουρα η είδηση θα προκαλέσει μεγάλο ενθουσιασμό στους Fan της σειράς και μένει να περιμένουμε και τις επίσημες ανακοινώσεις του σταθμού, αλλά και να δούμε ποιες αλλαγές θα γίνουν στο καστ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ