Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Τι φέρνει το τετράγωνο του Άρη με το Δία στις 20/11

Το Τετράγωνο Άρη-Δία στις 20/11, φέρνει παρορμητικά λάθη και προβλήματα! Δες τι πρέπει να προσέχεις!

Την Τρίτη 20 Νοεμβρίου 2018 το Τετράγωνο του Άρη στον Ιχθύ και του Δία στον Τοξότη, θα φέρει αρκετές ζημιές και γκάφες!

Γινόμαστε κακομαθημένοι, υπερβολικοί, άπληστοι, εγωιστές, παρορμητικοί, ριψοκίνδυνοι, επιπόλαιοι και ανώριμοι, με αποτέλεσμα να βάζουμε εμείς οι ίδιοι… τρικλοποδιά στους εαυτούς μας!

Η υπερβολική εμπιστοσύνη και υπερεκτίμηση στον εαυτό μας σε συνδυασμό με την τάση μας να έχουμε υπερβολικές φιλοδοξίες χωρίς φόβο και λογική, θα φέρουν απώλειες και πιθανές εντάσεις στις διαπροσωπικές μας σχέσεις!

Η όψη αυτή επηρεάζει κυρίως τα ζώδια και τους ωροσκόπους του Μεταβλητού Σταυρού του 1ου δεκαημέρου!

Προβλέψεις Ζωδίων

ΚΡΙΟΣ: Μην παρασύρεσαι σε παρασκηνιακές ερωτικές ιστορίες, γιατί κινδυνεύεις με αποκαλύψεις. Μην προκαλείς κουτσομπολιά λόγω της επιπόλαιης συμπεριφοράς σου και προστάτεψε την ψυχική σου ηρεμία!

ΤΑΥΡΟΣ: Εντάσεις θα υπάρξουν στις φιλίες σου, λόγω της νευρικής, απαιτητικής και επιπόλαιας συμπεριφοράς σου! Μην είσαι υπερβολικά ονειροπόλος και φιλόδοξος!

ΔΙΔΥΜΟΣ: Μην απαιτείς παράλογα στον τομέα της καριέρας και μην προκαλείς εντάσεις λόγω υπερβολικής εμπιστοσύνης στον εαυτό σου! Προκαλείς με την συμπεριφορά σου αρνητικά σχόλια και χαλάς την εικόνα σου!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Επαναστατείς υπερβολικά σε σχέσεις και επαφές, γιατί αισιοδοξείς πως όλα θα πάνε όπως τα θες. Συγκράτησε νεύρα και απέφυγε ρήξεις! Επιπλέον προσοχή στις μετακινήσεις σου!

ΛΕΩΝ: Ερωτικές ζήλιες, απαιτήσεις, καυγάδες και παιχνίδια εξουσίας στον έρωτα, θα σου φέρουν σημαντικές απώλειες! Απέφυγε παράλογα έξοδα!



ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Η συντροφική ζωή πλήττεται από τα νεύρα σου, τον εγωισμό, τις απαιτήσεις σου και την έπαρση σου, προκαλώντας εντάσεις και ρήξεις! Συγκρατήσου!

ΖΥΓΟΣ: Όχι στα εργασιακά λάθη και γκάφες, λόγω παρορμητικότητας, βιασύνης και υπερβολικής εμπιστοσύνης στον εαυτό σου! Απέφυγε διατροφικές υπερβολές!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Στα ερωτικό τομέα είσαι μάλλον υπερβολικός, απαιτητικός και επιπόλαιος, λόγω υπερβολικής έπαρσης και κινδυνεύεις να έχεις απώλειες, εκεί που δεν το περιμένεις!

ΤΟΞΟΤΗΣ: Συγκράτησε τώρα τα νεύρα σου και τα ξεσπάσματα σου σε σπίτι και οικογένεια! Μην παρασύρεσαι σε παλιούς έρωτες, γιατί θα το μετανιώσεις αργότερα και ίσως πληγωθείς!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Πρόσεξε πολύ τι λες, πως το λες και το που το λες! Μην μπλέκεσαι σε κουτσομπολιά και να είσαι πολύ προσεκτικός γενικά σε επαφές και μετακινήσεις.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Είσαι μάλλον απόλυτος, κτητικός και οξύθυμος στα συναισθηματικά σου και προκαλείς συγκρούσεις, από το πουθενά! Προσοχή σε περιττά έξοδα και διατροφικές υπερβολές!

ΙΧΘΥΣ: Η υπερβολική προβολή του εαυτού σου και η υπέρμετρη εμπιστοσύνη στον εαυτό σου, σε κάνουν να πέφτεις σε απανωτά επιπόλαια λάθη, προκαλώντας συγκρούσεις. Πες όχι σε νεύρα, εγωισμό, έπαρση και ανωριμότητα! Μην είσαι άγαρμπος σε σχέσεις, επαφές και μετακινήσεις!

Πηγή: oroskopos.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Η ΓΗ ΤΗΣ ΕΛΙΑΣ Γ ΚΥΚΛΟΣ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 145-146

Δείτε τι θα συμβεί στα νέα επεισόδια του γ κύκλου της τηλεοπτικής σειράς Η ΓΗ ΤΗΣ ΕΛΙΑΣ που βλέπουμε στο Mega. ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 145-146 Επεισόδιο 145 Ο τραυματισμός της Αμαλίας...