Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

ΤΑ ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ 16/11/2018

ΗΜΕΡΗΣΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ 16/11/2018

Ο Άρης από σήμερα περνάει σε μία όχι και τόσο ευνοϊκή θέση, στο Ζώδιο των Ιχθύων! Ωστόσο, Ταύροι, Καρκίνοι, Παρθένοι, Σκορπιοί, Αιγόκεροι και Ιχθύες, θα έχουν τις επόμενες ημέρες, δυναμικότητα, γοητεία, πάθος και ενέργεια!

ΚΡΙΟΣ

Γενικά
Ο κόσμος της ύλης από τη μια, Κριέ, κι η διάσταση του πνεύματος από την άλλη, σε φέρνουν σε σύγκρουση, τόσο με τον ίδιο σου τον εαυτό, όσο και με τους γύρω σου. Πραγματικά δεν ξέρεις τι θέλεις να πράξεις και με τι ν’ ασχοληθείς. Πρόσεξε πως θα χειριστείς μερικά πράγματα, αφού μπορεί να δεχτείς την επίκριση του περίγυρού σου. Φρόντισε να κρατήσεις μία ήρεμη στάση και να μην έχεις καθόλου αρνητική διάθεση.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Με τα άλλα θέματα που σε προβληματίζουν, Κριέ, δε δείχνεις την κατάλληλη στοργή στο ταίρι σου. Σήμερα που μπαίνει η Αφροδίτη στον Ζυγό, φρόντισε να κινηθείς ανάλογα, για να διορθωθούν μερικά θέματα.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στα επαγγελματικά σου, Κριέ, και σε συζητήσεις που μπορεί να γίνουν για κάποια αλλαγή σχεδίων, καλό είναι να μην πάρεις αμέσως αποφάσεις. Στα οικονομικά σου, πρέπει να καλύψεις πολλά κενά του παρελθόντος. Μην ανοίγεις καινούργια μέτωπα.

Οι αστρολογικές προβλέψεις 16 – 18 Νοεμβρίου 2018: Ο Ερμής σε ανάδρομη πορεία.

ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά
Σήμερα, Ταύρε, θα πρέπει να δώσεις τη δέουσα προσοχή σε προβλήματα που δικά σου άτομα έχουν, πράγμα που θα σε κάνει να νιώθεις άγχος και πίεση. Πρόσεξε αυτό το συναίσθημα, επειδή θα σε δυσκολέψει να φερθείς αντικειμενικά και να βοηθήσεις πραγματικά τα πρόσωπα που θέλεις. Φρόντισε να σκεφτείς επιμελώς και είναι σίγουρο, ότι θα δώσεις τις καλύτερες λύσεις για τη βοήθεια των δικών σου.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Πρέπει σήμερα, Ταύρε, να δείξεις αρκετή προσοχή στο τι λες, διαφορετικά θα εκφραστείς με τρόπο που θα φέρει εντάσεις με το ταίρι σου.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Για αλλαγές που θα γίνουν στον επαγγελματικό τομέα, Ταύρε, καλό είναι να προετοιμαστείς, ώστε να έχεις την επιτυχία που θέλεις. Κάνε σωστό προγραμματισμό στα οικονομικά σου και σήμερα απόφυγε τα έξοδα.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Γενικά
Σήμερα, Δίδυμέ μου, θ’ ακούσεις ένα δριμύ κατηγορώ από κάποιο δικό σου άτομο, που επιβουλεύεται τις προσπάθειες που κάνεις για να βοηθήσεις ένα τρίτο πρόσωπο του φιλικού σου περιβάλλοντος. Ο Άρης κάνει την είσοδό του στους Ιχθείς κι αυτό σ’ ευνοεί, δίνοντάς σου έντονο δυναμισμό. Η ψυχραιμία σου θα σε οδηγήσει στο να αναδείξεις τα κακώς κείμενα, χωρίς να έρθεις σε αντιπαραθέσεις με άλλο άτομο. Η στάση σου θα δώσει ένα μεγάλο μάθημα καλών τρόπων σε τρίτους, που λένε διάφορα πράγματα για σένα.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Η σχέση σου θα είναι σε πολύ καλά επίπεδα, Δίδυμε, και σήμερα θα νιώσεις μεγάλη ικανοποίηση από αυτά που θα σου προσφέρει το ταίρι σου.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Σε ό,τι και να κάνεις στο χώρο της δουλειάς σου, Δίδυμε, πρέπει να κινηθείς με απόλυτη μυστικότητα. Μην παρασυρθείς από δήθεν άτομα, διαφορετικά θα γίνουν λάθη. Στα οικονομικά, μην προκληθείς από αγορές, που μπορεί σήμερα να προκύψουν, και μπεις σε άσκοπα έξοδα. Προσπάθησε να περάσεις τη μέρα όσο το δυνατόν πιο συνετά

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά
Από σήμερα, Καρκίνε, που ο Άρης κάνει την είσοδό του στους Ιχθείς, θ’ αλλάξουν για σένα πάρα πολλά πράγματα, καθώς θα επιζητάς την αναγνώριση από ένα συγκεκριμένο κομμάτι ανθρώπων στον κοινωνικό σου περίγυρο. Να ξέρεις ότι έχεις δίπλα σου πρόσωπα που μπορούν να αναγνωρίσουν την αξία όσων κάνεις. Σχέδια που θέλεις να πραγματοποιήσεις, θα δρομολογηθούν με πάρα πολύ μεγάλη επιτυχία.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Σήμερα, Καρκίνε, που μπαίνει η Αφροδίτη στο Ζυγό, ο ερωτισμός σου, αλλά κι η καλή σου διάθεση, θα σε κάνουν να έρθεις περισσότερο κοντά στο ταίρι σου και να μιλήσετε για την πορεία της σχέσης σας.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Σήμερα στα επαγγελματικά σου, Καρκίνε, ασχολήσου με δικά σου θέματα και μην προσπαθείς να βοηθήσεις μόνο τους άλλους. Μπορείς να ζητήσεις την υποστήριξη των συνεργατών σου. Στα οικονομικά, πριν κάνεις οποιαδήποτε αγορά ή επένδυση, να σκεφτείς πολύ καλά. Δεν είναι περίοδος για άσκοπες δαπάνες.

Ο Ανάδρομος Ερμής στον Τοξότη από τις 17 Νοεμβρίου έως τις 1 Δεκεμβρίου 2018. Προβλέψεις για τα ζώδια.

ΛΕΩΝ

Γενικά
Σήμερα, Λέων, θα ζητήσεις τη βοήθεια ενός φιλικού σου άτομου για κάποιο μικρό πρόβλημα, το οποίο θα προκύψει στο οικογενειακό σου περιβάλλον. Δεν είναι ότι δεν μπορείς να το διεκπεραιώσεις, αλλά απλώς νιώθεις ότι δεν έχεις το κουράγιο ν’ ασχοληθείς. Μην αισθάνεσαι άσχημα που ζητάς βοήθεια από το φιλικό σου πρόσωπο. Κάθε άνθρωπος είναι καλό να αναζητά υποστήριξη, όταν πιέζεται. Όλα στο τέλος θα τακτοποιηθούν με πάρα πολύ μεγάλη επιτυχία, έτσι όπως θα ήθελες εσύ.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Έχεις μπει σε μια περίοδο, Λέων, κατά την οποία πολλά θέματα που σε απασχολούσαν στη σχέση σου, θα βρίσκουν τις καλύτερες λύσεις.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στη δουλειά σου, Λέων, η περίοδος είναι κατάλληλη για να συνεργαστείς και να κάνεις καινούργια ξεκινήματα. Στα οικονομικά σου, θα υπάρξει στασιμότητα και μερικές υποθέσεις δε θα εξελίσσονται έτσι όπως θέλεις.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ 

 

Γενικά
Σήμερα, Παρθένε, θα έχεις έντονη την ανάγκη ν’ ασχοληθείς με τις παραδόσεις. Ο Άρης, που μπαίνει στους Ιχθείς, σ’ ευνοεί και θα σε οδηγήσει στο να ψάξεις, να μάθεις ακόμη και να πειραματιστείς. Πρόσεξε μόνο λίγο, αφού μερικές φορές φέρνει και αναίτια νεύρα, που σε κάνουν να ξεσπάς σε άτομα. τα οποία δε φταίνε σε κάτι.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Απόφυγε σήμερα, Παρθένε, να κάνεις συζητήσεις με το ταίρι σου για θέματα που το κουράζουν, διαφορετικά θα έχεις αντιπαραθέσεις μαζί του.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Μην πάρεις αποφάσεις για κάτι που αφορά τη δουλειά σου, Παρθένε, αν δεν έχεις βάλει σωστές βάσεις. Μην κρίνεις από την πρώτη στιγμή, χωρίς πρώτα να εξετάσεις εις βάθος τα πράγματα. Απόφυγε σήμερα να προχωρήσεις σε οικονομικές συναλλαγές και μην κάνεις καινούργια ανοίγματα, αν δεν τακτοποιήσεις τις εκκρεμότητες που έχεις.

Τι φέρνει το πέρασμα του Άρη στους Ιχθύες στις 16 Νοεμβρίου. – Προβλέψεις ζωδίων

ΖΥΓΟΣ

Γενικά
Η αξιοθαύμαστη αφοσίωσή σου στα φιλικά σου πρόσωπα, Ζυγέ, και η ανιδιοτελής αγάπη που έχεις δείξει, θα είναι η αιτία που δε θα σε αφήσουν σήμερα να νιώσεις άσχημα. Θα εισπράξεις όλα αυτά που έχεις δώσει τόσο καιρό σε αυτά, βλέποντάς τα να κάνουν ό,τι περνάει από το χέρι τους. Τα προβλήματα που σε απασχολούν, θα βρουν τις καλύτερες λύσεις κι η υπόλοιπη μέρα σου θα κυλήσει αδιατάρακτα.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Σήμερα, Ζυγέ, που μπαίνει η Αφροδίτη στο ζώδιό σου, η σχέση σου μπορεί να πάει ακόμη καλύτερα, αν πάρεις την απόφαση να μιλήσεις στο ταίρι σου για τα θέματα που σε απασχολούν. Η Αφροδίτη στο δικό σου ζώδιο δίνει τις καλύτερες επιρροές της σε σένα, που ακόμη δεν έχεις ταίρι, για να κάνεις μια πολύ καλή γνωριμία.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στη δουλειά σου, Ζυγέ, σήμερα θα καταφέρεις πάρα πολλά. Μπορείς να κάνεις τις αλλαγές που θέλεις ή καινούργια ξεκινήματα. Στα οικονομικά, θα μπεις σε σκέψεις για το πως θα τακτοποιήσεις ανοίγματα, τα οποία έχεις από το παρελθόν.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά
Σήμερα, Σκορπιέ, που μπαίνει ο Άρης στους Ιχθείς, θ’ αλλάξεις πάρα πολλά πράγματα που δε σε ικανοποιούν, θέλοντας άμεση δικαιοσύνη και το να μπουν πολλά θέματα στη σειρά τους. Θα επιδιώξεις να διορθώσεις κάποιες παρεξηγήσεις που είχαν γίνει με ένα άτομο από το παρελθόν σου. Είναι στοιχείο του χαρακτήρα σου το να παραδέχεσαι τα σφάλματά σου κι αυτό σε κάνει ιδιαίτερα αγαπητό. Θ’ αφήσεις πίσω εγωισμούς και μικρότητες, βλέποντας ξεκάθαρα το μέλλον σου.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Δεν θα πάνε καθόλου άσχημα τα αισθηματικά σου, Σκορπιέ, αρκεί να μη σε πιάσουν τα κυκλοθυμικά σου και τα βάλεις πάλι με το ταίρι σου.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Απόφυγε σήμερα στη δουλειά σου, Σκορπιέ μου, να δημιουργήσεις, από το πολύ άγχος που θα έχεις, αντιπαλότητες με συνεργάτες σου. Στα οικονομικά, φρόντισε να καλύψεις υπάρχουσες εκκρεμότητες, ειδικότερα σε θέματα νόμου ή ακίνητης περιουσίας

ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά
Υπήρχαν μερικά θέματα από το παρελθόν, Τοξότη, τα οποία δεν είχαν βρει τις λύσεις τους. Σήμερα που μπαίνει ο Άρης στους Ιχθείς, οι κύκλοι που είχαν μείνει ανοιχτοί, αρχίζουν να κλείνουν. Έχεις μεγάλη ευφυΐα και ξέρεις πάρα πολύ καλά τι είναι αυτό που σε συμφέρει. Σταδιακά, το τοπίο ξεκαθαρίζει και κρατάς κοντά σου πραγματικά αυτό που σου δίνει την πληρότητα, την αξιοπιστία και τη γαλήνη της ψυχής σου.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Σε βασανίζουν πολλά θέματα, Τοξότη μου, σε σχέση με τη συμπεριφορά που έχει το ταίρι σου. Μην τα κρατάς μέσα σου, μίλα μαζί του και θα δεις, ότι μετά όλα θα είναι μια χαρά.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στη δουλειά σου, Τοξότη, σήμερα θα έχεις έντονο άγχος για να τακτοποιήσεις εκκρεμότητες του παρελθόντος, ενώ θα θέλεις να κάνεις κι αλλαγές. Σε οικονομικές συζητήσεις που μπορεί να προκύψουν, καλό είναι να δείξεις πολύ μεγάλη επιφυλακτικότητα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά
Απόφυγε σήμερα, Αιγόκερε, να εκνευρίζεσαι με απόψεις, με τις οποίες δε συμφωνείς. Μην έχεις επιθετική συμπεριφορά. Προσπάθησε με ψυχραιμία να δώσεις στους άλλους να καταλάβουν, ότι αυτό που λένε, δεν είναι σωστό. Άλλωστε, πρέπει να θυμηθείς ότι όλοι οι άνθρωποι δεν έχουν τις ίδιες αντιλήψεις και πως υπάρχει μεγάλη διαφορετικότητα.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Θα περάσεις πολύ καλά με το ταίρι σου, Αιγόκερε, αν σήμερα αφήσεις τον ερωτισμό και το ρομαντισμό σου να βγουν στην επιφάνεια. Εσύ που δεν έχεις ακόμη ταίρι, να ξέρεις, ότι η Αφροδίτη που σήμερα μπαίνει στον Ζυγό σε ευνοεί, ώστε να παρουσιαστούν πολλές ενδιαφέρουσες καταστάσεις και να κάνεις μια καινούργια γνωριμία.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Δε θα υπάρξουν σήμερα ιδιαίτερα προβλήματα στη δουλειά σου, Αιγόκερε, αν εξαιρέσουμε κάποια ζητήματα που είναι ακόμη σε στασιμότητα. Θα τα ξεπεράσεις όλα με πολλή ευκολία. Στα οικονομικά σου, θέματα που καθυστερούν, να ξέρεις ότι τώρα θ’ αρχίσουν να βρίσκουν καλές λύσεις. Απόφυγε να κάνεις χρηματικές συναλλαγές.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γενικά
Επιβάλλεται σήμερα, Υδροχόε, η προετοιμασία σου να είναι πλήρης, για ν’ ασχοληθείς με υποχρεώσεις που θα σου απορροφήσουν αρκετό χρόνο. Υπάρχουν πάρα πολλά πράγματα τα οποία σε απασχολούν και θα προσπαθήσεις να τα βάλεις σε μία σειρά. Μπορείς να ζητήσεις τη βοήθεια δικών σου ατόμων, που δείχνουν πως θα σε στηρίξουν και δε θα σε αφήσουν να εκτεθείς.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Ερωτισμό, Υδροχόε, έχεις, αλλά ξέρεις και να ελιχθείς εκεί που χρειάζεται. Άφησέ τα, λοιπόν, σήμερα να εξωτερικευτούν, για να περάσεις καλά στη σχέση σου.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στη δουλειά σου, Υδροχόε, τα πράγματα είναι πολύ καλά. Μπορείς να κάνεις συνεργασίες ή αλλαγές, που θα φέρουν την επιτυχία που θέλεις. Τακτοποίησε άμεσα θέματα γραφειοκρατίας και νόμου, που έχουν σχέση με τα οικονομικά σου και σε προβληματίζουν εδώ και καιρό.

ΙΧΘΥΣ

Γενικά
Από σήμερα που μπαίνει ο Άρης στο ζώδιό σου, Ιχθύ, θα προικιστείς με πάρα πολύ μεγάλο δυναμισμό, αλλά και έντονα… νεύρα. Φρόντισε να τακτοποιήσεις τις υποθέσεις σου με περισσότερη ψυχραιμία και να μην εκνευρίζεσαι με το παραμικρό. Απέναντι σε κάποια άτομα που μπορεί να κάνουν λάθος, διατήρησε τον αυτοέλεγχό σου και μην πεις πράγματα που μπορεί να σ’ εκθέσουν. Θα σου γίνουν προτάσεις, αλλά πριν αποφασίσεις, καλό είναι να τις μελετήσεις λεπτομερώς.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Για άλλη μία φορά, Ιχθύ, θα καταπλήξεις το ταίρι σου με τον ερωτισμό σου και την καλή συμπεριφορά σου. Αισθάνεται, πως έχει μεγάλη τύχη που βρίσκεσαι δίπλα του.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Η δουλειά σου, Ιχθύ, έχει έρθει σε πολύ καλό σημείο. Μπορείς σήμερα να κάνεις καινούργια ξεκινήματα, που θα σου φέρουν μεγάλη επιτυχία στο μέλλον. Στα οικονομικά σου, μην προβείς σε άσκοπα έξοδα και μην πάρεις αποφάσεις, που δεν έχεις μελετήσει καλά από πριν.

Πηγή: oroskopos.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ