Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Προβλέψεις Σαββατοκύριακου 3 και 4 Νοεμβρίου 2018 από την Α.Λεούση

Οι προβλέψεις των ζωδίων για το Σαββατοκύριακο 3 και 4 Νοεμβρίου 2018 από την Άντα Λεούση

ΚΡΙΟΣ: Διατηρήστε χαμηλούς τόνους για να μη γίνει η σχέση σας πεδίο μάχης. Όσο και αν σας ξενίζει η λέξη, το παν για να κρατηθεί είναι η αυτοπειθαρχία.

ΤΑΥΡΟΣ: Η ζωή δεν είναι μόνο δουλειά και σπίτι, γι’ αυτό φροντίστε να περνάτε όμορφα στην καθημερινή σας ζωή. Μην πληγώσετε τους άλλους με πικρά και σκληρά λόγια, που και εσείς δεν τα πιστεύετε.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Βάλτε μπροστά την πείρα σας για να χειριστείτε πιο σωστά μια νέα υπόθεση. Εάν νιώθετε μπερδεμένοι αλλά θέλετε να δείτε τα πράγματα πιο ξεκάθαρα, αποφασίστε ένα ταξίδι.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Για να αποφασίσετε την κατεύθυνση που θα ακολουθήσετε σε ένα επαγγελματικό σας θέμα, ζητήστε τη βοήθεια στενού σας συνεργάτη.

ΛΕΩΝ: Οργανώστε και βάλτε σε τάξη κάποιες σκέψεις που θα βοηθήσουν την εξέλιξή σας. Δεν είναι ότι καλύτερο να αποφασίσετε να ανοιχτείτε επαγγελματικά ή να επεκτείνετε τις δραστηριότητές σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Αφοπλίστε τους γύρω σας με ένα πλατύ χαμόγελο, ενώ ταυτόχρονα τακτοποιήστε εκκρεμότητες που θα σας απαλλάξουν από το άγχος.

ΖΥΓΟΣ: Επειδή έχετε ανάγκη της δημόσιες σχέσεις, φροντίστε να μη γίνεστε αντικοινωνικοί. Εάν σήμερα χαλάσει μια παλιά σας συνεργασία, το μόνο που θα φταίει θα είναι τα νεύρα σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Τονώστε την αυτοπεποίθησή και τη συναισθηματική σας ζωή, γιατί ακόμα και οι αντιξοότητες δεν αποκλείεται να σας βγουν σε καλό.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Βασιστείτε στις δικές σας ανάγκες, γιατί μπορείτε και μόνοι σας να τα καταφέρετε. Αναγνωρίστε τις ευκαιρίες εξέλιξης που θα σας δοθούν με κέφι για πρωτοτυπίες και αυξημένη την έμπνευσή σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Παρόλο που θα υπάρχουν αντιθέσεις και προστριβές με τα άτομα του οικογενειακού σας περιβάλλοντος, η συναισθηματική σας ζωή θα βελτιωθεί αισθητά.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Η επικοινωνία σας με τους άλλους δε θα έχει ιδιαίτερα προβλήματα, αλλά δε θα είναι και τόσο καλή. Καλό είναι να μην πάρετε οριστικές αποφάσεις για κανέναν τομέα της ζωής σας, ούτε να προβείτε σε βεβιασμένες κινήσεις.

ΙΧΘΥΣ: Πολλά πράγματα στη ζωή σας να αλλάξουν και θα πρέπει να είστε έτοιμοι να ανταποκριθείτε στα καθήκοντά και τις υποχρεώσεις σας, χωρίς να φοβηθείτε τίποτα.

Πηγή: oroskopos.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ