Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Ο Ανάδρομος Ερμής στον Τοξότη από τις 17 Νοεμβρίου έως τις 1 Δεκεμβρίου 2018. Προβλέψεις για τα ζώδια.

Ο Ερμής από το ζώδιο του Τοξότη γυρίζει ανάδρομος στις 17 Νοεμβρίου 2018 έως και 1 Δεκεμβρίου 2018. Αυτό σημαίνει ότι το διάστημα αυτό θα πρέπει να είμαστε προσεκτικοί στο πως επικοινωνούμε με τους γύρω μας γιατί ελλοχεύουν παρανοήσεις και παρεξηγήσεις.

Θα πρέπει να είμαστε προσεκτικοί στον τρόπο που μετακινούμαστε καθώς επίσης και σε ότι οργανώνουμε. Οι καθυστερήσεις και οι ακυρώσεις θα είναι πιθανά σενάριο όλο αυτό το διάστημα. Παλιοί έρωτες επιστρέφουν και πρόσωπα από το παρελθόν έρχονται και πάλι στη ζωή μας. Οπλιστείτε με υπομονή.

Ο Ανάδρομος Ερμής στον Τοξότη έως τις 1 Δεκεμβρίου 2018

ΚΡΙΟΣ

Κατά την ανάδρομη πορεία του Ερμή από τις 17 Νοεμβρίου έως τις 1 Δεκεμβρίου 2018 ίσως αλλάξετε άποψη για πολλά από αυτά που πιστεύατε μέχρι τώρα. Ένα επαγγελματικό εγχείρημα που είχατε αφήσει στη μέση ή μια συνεργασία που είχε διακοπεί ξαφνικά τώρα πάλι έρχονται στο προσκήνιο. Αν σχεδιάζατε να κάνετε κάποιο άνοιγμα καλό θα είναι να περιμένετε να ορθοδρομήσει ο Ερμής. Πρόσωπα κύρους που μπορεί να είναι και παλιοί γνώριμοι θα παίξουν σημαντικό ρόλο. Αν σχεδιάζετε κάποιο ταξίδι αυτήν την περίοδο ασχοληθείτε με όλες τις λεπτομέρειες και τσεκάρετε δύο φορές τα πάντα.

Ο Άρης στον Ιχθύ έως 31 Δεκεμβρίου 2018: Ερωτικές Προβλέψεις Ζωδίων

ΤΑΥΡΟΣ

Κατά την ανάδρομη πορεία του Ερμή από τις 17 Νοεμβρίου έως τις 1 Δεκεμβρίου 2018 θα ασχοληθείτε με οικονομικά θέματα. Είναι πολύ πιθανό να σας επιστραφούν κάποια χρήματα που σας χρωστούσαν καιρό ή να πάρετε κάποια χρήματα από νομική υπόθεση. Μια νέα συνεργασία επίσης είναι ένα πιθανό σενάριο. Ίσως μπείτε στη διαδικασία να επανεξετάσετε κάποια δεδομένα όσον αφορά το σύντροφό σας. Ένα άτομο από το ερωτικό σας παρελθόν επιστρέφει και ζητάει επανασύνδεση. Μη ρισκάρετε αν έχετε κάτι μόνιμο για κάτι που σας γεμίζει αμφιβολίες.



ΔΙΔΥΜΟΙ

Κατά την ανάδρομη πορεία του Ερμή από τις 17 Νοεμβρίου έως τις 1 Δεκεμβρίου 2018 είναι πολύ πιθανό να έχετε επιστροφή ερωτικού συντρόφου. Ίσως με κάποιο άτομο έχετε αφήσει ανοιχτές υποθέσεις και τώρα καλείστε να τις κλείσετε. Αν έχετε ξεκινήσει πρόσφατα κάποια σχέση θα αναθεωρήσετε πολλά από αυτά που πιστεύατε μέχρι τώρα. Νιώθετε την ανάγκη να ανανεώσετε με άτομα τη ζωή σας και να βγάλετε όποιον σας δημιουργεί δυσκολίες. Όσον αφορά τα επαγγελματικά μια νέα συνεργασία θα προκύψει ή θα συνεργαστείτε με άτομα που το είχατε ξανακάνει στο παρελθόν.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Κατά την ανάδρομη πορεία του Ερμή από τις 17 Νοεμβρίου έως τις 1 Δεκεμβρίου 2018 θα βιώσετε μεγάλες αλλαγές στον εργασιακό σας χώρο. Ίσως αναλάβετε κάποιο καινούργιο πόστο ή συνεργαστείτε με καινούργια άτομα. Μπορεί επίσης να φορτωθείτε έξτρα δουλειά. Παράλληλα σας απασχολεί έντονα η φυσική σας κατάσταση και η διατροφή σας. Είναι ευκαιρία να κόψετε μια κακιά συνήθεια και να ξεκινήσετε γυμναστική. Η καθημερινότητα σας φαίνεται ότι δεν σας ικανοποιεί και προσπαθείτε να αλλάξετε το πρόγραμμά σας κερδίζοντας περισσότερο χρόνο με τους αγαπημένους σας και για τον εαυτό σας.

Εβδομαδιαίες Ερωτικές Προβλέψεις Ζωδίων από 12 έως 18 Νοεμβρίου 2018

ΛΕΩΝ

Κατά την ανάδρομη πορεία του Ερμή από τις 17 Νοεμβρίου έως τις 1 Δεκεμβρίου 2018 θα αλλάξετε την καθημερινότητά σας και στο πως ξοδεύετε το χρόνο σας. Προτεραιότητα σας θα είναι οι αγαπημένοι σας αλλά και ο εαυτός σας. Γενικά αλλάζετε κοσμοθεωρία και θεωρείτε σημαντικά πράγματα για τα οποία παλιότερα αδιαφορούσατε. Όσον αφορά τα αισθηματικά θα έχετε επικοινωνία με κάποιο παλιό σας σύντροφο ή θα έρθετε κοντά με κάποιο άτομο που είχατε πλησιάσει στο παρελθόν. Δώστε προσοχή στον τρόπο που εκφράζετε τα θέλω σας γιατί κάποιες φορές θα αντιλαμβάνεστε ότι δεν θα γίνεστε ιδιαίτερα κατανοητοί.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Κατά την ανάδρομη πορεία του Ερμή από τις 17 Νοεμβρίου έως τις 1 Δεκεμβρίου 2018 θα σας απασχολήσει έντονα ο χώρος του σπιτιού σας. Αυτό σημαίνει ότι θα κάνετε κάποιες επιδιορθώσεις ή αλλαγές ή ακόμα και κάποιες επισκευές που θα προκύψουν. Αν μένετε στο εξωτερικό ή αν το πατρικό σας σπίτι είναι κάπου μακριά είναι πολύ πιθανό να το επισκεφτείτε. Όσον αφορά τα άτομα της οικογένειας σας ίσως βιώσετε κάποια ασυνεννοησία ή παρεξήγηση. Δείξτε υπομονή και προσπαθήστε να εξηγήσετε με κατανοητά λόγια αυτό που εννοείτε. Τέλος μπορεί κάποιο άτομο της οικογένειας σας να χρειαστεί την στήριξη σας.

Τι φέρνει το πέρασμα του Άρη στους Ιχθύες στις 16 Νοεμβρίου. – Προβλέψεις ζωδίων

ΖΥΓΟΣ

Κατά την ανάδρομη πορεία του Ερμή από τις 17 Νοεμβρίου έως τις 1 Δεκεμβρίου 2018 θα πρέπει να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί στον τρόπο που εκφράζεστε καθώς θα γίνετε ιδιαίτερα περίεργοι και επίμονοι με αποτέλεσμα να υπάρχουν παρεξηγήσεις. Αποφύγετε να μετατραπείτε σε πηγή κουτσομπολιών. Μην αποκαλύπτετε τα σχέδια σας και κυρίως τα σχέδια των άλλων. Μετακινήσεις και ταξίδια θέλουν προσοχή. Αν ετοιμάζεστε να φύγετε διακοπές τσεκάρετε δύο φορές τα πάντα. Όσον αφορά τα αισθηματικά σας ένα άτομο από το παρελθόν θα επικοινωνήσει μαζί σας και θα σας ζητήσει επανασύνδεση.

Φουρτούνες για 4 ζώδια: Εβδομαδιαίες προβλέψεις 12-18 Νοεμβρίου από τον Κώστα Λεφάκη

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Κατά την ανάδρομη πορεία του Ερμή από τις 17 Νοεμβρίου έως τις 1 Δεκεμβρίου 2018 θα σας απασχολήσουν έντονα τα οικονομικά σας. Δώστε ιδιαίτερη προσοχή στον τρόπο με τον οποίο ξοδεύετε τα χρήματά σας. Μην δανείσετε χρήματα και αν υπογράψετε συμβόλαια διαβάστε προσεκτικά τα ψιλά γράμματα. Μην πάρετε ρίσκο τώρα να επενδύσετε σε κάτι νέο. Οι προτεραιότητες σας σίγουρα αλλάζουν αυτό το διάστημα και βλέπετε με άλλη οπτική τα πράγματα. Όσον αφορά τα αισθηματικά σας κάποιο άτομο από το ερωτικό σας παρελθόν θα επικοινωνήσει μαζί σας.



ΤΟΞΟΤΗΣ

Κατά την ανάδρομη πορεία του Ερμή από τις 17 Νοεμβρίου έως τις 1 Δεκεμβρίου 2018 καλείστε να πάρετε σημαντικές αποφάσεις για τη ζωή σας. Νιώθετε ότι ήρθε η ώρα να κάνετε τη μεγάλη αλλαγή. Όσον αφορά τα επαγγελματικά σας παίρνετε το ρίσκο και αν δεν σας ικανοποιεί αυτό που έχετε τώρα αλλάζετε αντικείμενο. Όσον αφορά τα αισθηματικά σας μη ρισκάρετε κάτι μόνιμο και σίγουρο για έναν έρωτα του παρελθόντος. Δώστε χρόνο στη σχέση σας και συζητήστε αυτά που δεν σας ικανοποιούν. Έρχεστε κοντά με φιλικά πρόσωπα ή συγγενείς που είχατε χαθεί.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Κατά την ανάδρομη πορεία του Ερμή από τις 17 Νοεμβρίου έως τις 1 Δεκεμβρίου 2018 απομακρύνεστε από τις πολλές κοινωνικές εκδηλώσεις και άτομα βρίσκοντας χρόνο για τον εαυτό σας. Είναι μια περίοδος που νιώθετε την ανάγκη να κάνετε πράγματα για εσάς και να γεμίσετε μπαταρίες. Σημαντικές αποφάσεις που θα αλλάξουν όλη σας τη ζωή καλείστε να πάρετε τώρα. Νιώθετε ότι πρέπει να βγάλετε από τη ζωή σας επιτέλους αυτούς που δεν σας βοηθάνε να προχωρήσετε και να απεγκλωβιστείτε από καταστάσεις που σας πνίγουν. Καλό θα ήταν να έχετε δίπλα σας μόνο τους ανθρώπους που εμπιστεύεστε αυτό το διάστημα και που σας ανεβάζουν τη διάθεση.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Κατά την ανάδρομη πορεία του Ερμή από τις 17 Νοεμβρίου έως τις 1 Δεκεμβρίου 2018, θα αναθεωρήσετε πολλά όσον αφορά τα άτομα που σας περιβάλλουν. Συναντάτε κάποιους φίλους που είχατε χαθεί αλλά βγάζετε και από τη ζωή σας άλλους που θεωρείτε ότι δεν σας καλύπτουν. Ακόμα και στις ερωτικές σας σχέσεις θέτετε πλέον αλλά κριτήρια και γίνεστε περισσότερο επιλεκτικοί. Άτομα από το παρελθόν είναι πολύ πιθανό να σας πλησιάσουν και να σας αποκαλύψουν τον έρωτά τους. Αν το προηγούμενο διάστημα είχε δημιουργηθεί κάποια παρεξήγηση κυρίως με συγγενικά πρόσωπα, τώρα έχετε την ευκαιρία να τα επιλύσετε όλα.

ΙΧΘΥΣ

Κατά την ανάδρομη πορεία του Ερμή από τις 17 Νοεμβρίου έως τις 1 Δεκεμβρίου 2018, είναι πολύ πιθανό να υπάρχουν ανακατατάξεις στο χώρο της εργασίας. Αυτό σημαίνει ότι μπορεί να αλλάξετε θέση εργασίας ή τα να αλλάξουν τα άτομα που συνεργάζεστε. Δώστε ιδιαίτερη προσοχή στη σχέση σας με τους ανωτέρους σας και προσπαθήστε να αποφύγετε τις συγκρούσεις. Ίσως νιώσετε ότι δεν κάνατε σωστές επιλογές το προηγούμενο διάστημα στον τομέα της καριέρας και τώρα προσπαθείτε να τα αλλάξετε όλα. Καλό θα ήταν να κάνετε λίγο υπομονή και να μην ξεκινήσετε τώρα κάτι νέο αλλά αφού ορθοδρομήσει ο Ερμής.

Πηγή: e-zwdia.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ