Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Η ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ: Ο Φίλιππος πέφτει στα χέρια του Ορέστη

Συγκλονιστικά, ανατρεπτικά και δραματικά αναμένεται να είναι τα επόμενα επεισόδια της «Επιστροφής» στον ΑΝΤ1.

Ο Ορέστης έρχεται αντιμέτωπος με τον άνθρωπο που απήγαγε το παιδί του, ενώ μία έκρηξη αφήνει πίσω της νεκρούς και τραυματίες…

Ο Ορέστης μαθαίνει πως ο μέχρι πρότινος έμπιστος φίλος του και δικηγόρος είχε μία μυστική επαφή με τον Φίλιππο. Ο επιχειρηματίας γίνεται έξαλλος και απαιτεί από τον Λευτέρη να του ομολογήσει όλη την αλήθεια για τη συνάντησή του με τον μυστηριώδη άνδρα.

Ο Ορέστης εκείνες τις ημέρες ακόμη ετοιμάζεται να πουλήσει το κλεμμένο φυτοφάρμακο χωρίς να τον αντιληφθεί κανείς, αλλά ο ίδιος δεν έχει καταλάβει πως με αυτόν τον τρόπο θα πέσει στην παγίδα του Λευτέρη.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ: ΓΚΑΛΟΠ: Ποιο κόμμα θα ψηφίσετε αν γίνουν σύντομα εκλογές;

Παράλληλα, ο Νίκος, η Ιόλη και ο Γιώργος πηγαίνουν κρυφά στην αποθήκη που θα γίνει η παράνομη αγοραπωλησία. Την ίδια ώρα, ο Φίλιππος διαπιστώνει πως κάποιος τον παρακολουθεί και προσπαθεί να το σκάσει.

Ένας άνδρας, όμως, τον σημαδεύει με όπλο και όλα ανατρέπονται. Το όνειρο του Ορέστη γίνεται πραγματικότητα καθώς έχει επιτέλους στα χέρια του τον άνθρωπο που του στέρησε την ευτυχία, τον Βάσο Δημαρά, ο οποίος έχει επιστρέφει πια με το όνομα Φίλιππος.

Αντικρίζοντάς τον οι αντιδράσεις του είναι απρόβλεπτες καθώς έχει απέναντι του αυτόν που βύθισε την οικογένειά του στη δυστυχία εδώ και 20 χρόνια. Ο Ορέστης είναι αποφασισμένος να τον κάνει να πληρώσει ακριβά για την απώλεια του γιου του και όσα του στέρησε.

Παράλληλα, ο Νίκος με τον Γιώργο μπαίνουν κρυφά στην αποθήκη του Κορωναίου προκειμένου να ανακαλύψουν αν κρύβεται εκεί μέσα το κλεμμένο φυτοφάρμακο, όταν γίνονται αντιληπτοί από τους μπράβους του Ζερβού.

Κανείς, όμως, δεν μπορεί να φανταστεί αυτό που θα ακολουθήσει. Οι ζωές των δύο νέων μπαίνουν σε κίνδυνο, ενώ την ίδια στιγμή βρίσκονται στην αποθήκη ο Πέτρος με τον Μάνο.

Μια αναπάντεχη έκρηξη στην αποθήκη θα γράψει την τελευταία πράξη του δράματος για κάποιους από αυτούς και η ζωή τους πια δεν θα είναι η ίδια.

Η έκρηξη στην αποθήκη αφήνει πίσω της θύματα και ένα μοναδικό άλλοθι στον Ορέστη προκειμένου να καλύψει τις παρανομίες του. Ο Νίκος, σοκαρισμένος, δεν μπορεί να πιστέψει ότι εξαιχίας του κάποιοι έχασαν τη ζωή τους.



Ο Μάνος τραυματίζεται από την έκρηξη, αλλά τόσο εκείνος όσο και ο Νικήτας αρνούνται να εξηγήσουν στη Δανάη πώς χτύπησε ο νεαρός και εκείνη εξοργίζεται.Όλοι είναι σοκαρισμένοι από την είδηση αυτή και περισσότερο από όλους η Ελενα, καθώς ακόμη μία τραγωδία βρίσκει την εταιρεία τους.

Εντω μεταξύ, μία δυσάρεστη έκπληξη περιμένει και τον αστυνόμο Ζερβό, αφού συλλαμβάνεται από τον ίδιο του τον γιο, τον Στάθη.

Πηγή: serfare.com

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ