Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Η Αφροδίτη περνά στο Σκορπιό από τις 2 Δεκεμβρίου 2018 ως τις 7 Ιανουαρίου 2019. Προβλέψεις για τα ζώδια.

Στις 2 Δεκεμβρίου, η Αφροδίτη εισέρχεται στον Σκορπιό και θα παραμείνει ως τις 7 Ιανουαρίου 2019. Με την Αφροδίτη στον Σκορπιό, έχουμε έντονα συναισθήματα και είμαστε γεμάτοι αυτοπεποίθηση, ένας συνδυασμός που μας κάνει πολύ ελκυστικούς. Κατά την πρώτη συνάντηση με κάποιο άτομο, γινόμαστε πολύ προσεκτικοί και είμαστε διαισθητικοί, ξέρουμε πότε κάποιος είναι για μας και πότε δεν είναι. Περιμένουμε μέχρι να ανταποκριθούμε σε μια σοβαρή δέσμευση. Έχουμε ζωικό μαγνητισμό και ξέρουμε πότε να τον ενεργοποιήσουμε για να τραβήξουμε την προσοχή.

Αφροδίτη στον Σκορπιό: Ζήσε το πάθος κι ας σε κάψει στη φωτιά του!

Δοκιμάζουμε και εξερευνούμε τον πιθανό σύντροφό μας και κάνουμε οτιδήποτε για να ταρακουνήσουμε τα πράγματα. Ο δεσμός που αισθανόμαστε είναι πολύ ισχυρός και επιδιώκουμε η σχέση μας να κρατήσει για μεγάλο χρονικό διάστημα. Έχουμε έντονη σεξουαλική δύναμη που προέρχεται από την ένταση των συναισθημάτων μας. Όταν τα πράγματα πηγαίνουν στραβά, χρησιμοποιούμε τον έλεγχο και τη χειραγώγηση για να κρατήσουμε το σύντροφό μας και μας διακατέχουν εμμονές καθώς και εκδίκηση.

Το παιχνίδι της αποπλάνησης ξεκινά με μια καυτή εμφάνιση ή ένα αισθησιακό άγγιγμα. Διατηρούμε την ιδιωτικότητά μας, πράγμα το οποίο μας κάνει να φαινόμαστε σαν ένα βασανιστικό μυστήριο που πρέπει να διερευνηθεί. Είναι δύσκολο να συγχωρήσουμε, έτσι επιδιώκουμε να συνάψουμε σχέση με κάποιον που δεν παίζει παιχνίδια ή είναι ανειλικρινής. Η σεξουαλική πλευρά της σχέσης είναι πολύ σημαντική, έτσι ο σύντροφός μας θα πρέπει επίσης να έχει έντονη λίμπιντο. Μας αρέσει το σεξ και χρειαζόμαστε ένταση, βάθος και δύναμη. Ξέρουμε πώς να προάγουμε τα σχέδιά μας και να πάρουμε αυτό που θέλουμε, αλλά έχουμε δυσκολία στο να μοιράσουμε την εξουσία στη σχέση μας. Έτσι μπορεί να αλλάζουμε συχνά συμπεριφορά για να βελτιώσουμε τη σχέση σας, αλλά θα την απορρίψουμε όταν δεν εξυπηρετεί πλέον το σκοπό μας. Μπορούμε να δούμε κάτω από την επιφάνεια των πραγμάτων και να διερευνήσουμε το μυστηριώδες και το άγνωστο.

Η Αφροδίτη θεωρείται ο πλανήτης του έρωτα και της αγάπης, των συναισθημάτων και της τύχης, της ευχαρίστησης και της ομορφιάς, της κοινωνικής αλληλεπίδρασης και της τέχνης, της καλαισθησίας και των συνεργασιών, του ρομαντισμού και του γάμου. Είναι η μουσική, η τέχνη, τα παιχνίδια, ο χορός και όλα τα πράγματα που χρησιμοποιούνται για στολισμό ή διακόσμηση, όπως τα αρώματα, τα καλλυντικά, τα κοσμήματα και τα εκλεκτά υφάσματα.

Η Αφροδίτη στον Σκορπιό και προβλέψεις για τα 12 ζώδια

Διαβάστε παρακάτω την επιρροή της Αφροδίτης στον Σκορπιό στο ζώδιό σας. Αν γνωρίζετε το ζώδιο που βρίσκεται ο Ωροσκόπος σας, διαβάστε και το ζώδιο του Ωροσκόπου σας.

ΚΡΙΟΣ

Με την Αφροδίτη να διελαύνει στον παθιασμένο όγδοο οίκο σας, αφήνεστε στην έκσταση του πάθους, η έντονη σεξουαλικότητά σας και η γοητεία σας, σας βοηθούν να πάρετε αυτό που θέλετε από την αγάπη. Αν είστε μόνοι, ίσως συναντήσετε κάποιον/α που δύσκολα θα μπορέσετε να του/της αντισταθείτε, αλλά ίσως προσπαθήσει να σας επιβληθεί και να σας χειραγωγήσει συναισθηματικά και σεξουαλικά. Αν είστε σε σχέση, είστε εκπληκτικά διαισθητικοί, μπορείτε να αποσαφηνίσετε τι κρύβεται στην ψυχή του αγαπημένου σας. Όμως, θα είναι εξαιρετικά δύσκολο να ελέγξετε τη ζήλια και πάθος σας, έτσι μείνετε μακριά από την ένταση και τα καταστροφικά παιχνίδια εξουσίας.



ΤΑΥΡΟΣ

Με την Αφροδίτη να διελαύνει στον έβδομο οίκο σας, των σχέσεων, νιώθετε περισσότερο εξαρτημένοι στη σχέση σας, δίνετε και παίρνετε αγάπη, νιώθετε έντονα συναισθήματα και πάθος. Ίσως συζητήσετε με τον αγαπημένο σας για τη μελλοντική πορεία της σχέσης σας ή αποφασίσετε για δέσμευση. Τώρα δε θέλετε να υπάρχει τίποτα κρυφό ανάμεσά σας, έτσι διευθετείτε οποιαδήποτε διένεξη και επιδιώκετε μια συμβιβαστική λύση. Αν είστε μόνοι, ο μαγνητισμός και το μυστήριο που εκπέμπετε γοητεύουν τους άλλους, έτσι μπορεί να κάνετε μια νέα σχέση που σας χαρίζει έντονες στιγμές πάθους αλλά και συντροφικότητα. Γενικά, λαμβάνετε σεβασμό και εκτίμηση από τους γύρω σας, προβάλετε μια καλή κοινωνική εικόνα και αυτό φέρνει πολλούς ανθρώπους κοντά σας που είναι πρόθυμοι να σας στηρίξουν.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Με την Αφροδίτη να διελαύνει στον έκτο οίκο σας, της εργασίας και της υγείας, κάνετε κάποιες μικρές ευχάριστες αλλαγές στην εργασία σας και την καθημερινή ρουτίνα σας, έχετε την αρωγή των συναδέλφων σας, ανταμείβονται οι υπηρεσίες σας στην εργασία σας. Βρίσκετε ευχαρίστηση στα απλά πράγματα και ίσως θελήσετε να βελτιώσετε τη φυσική σας κατάσταση, πηγαίνοντας σε ένα γυμναστήριο ή ξεκινώντας δίαιτα. Ίσως αλλάξετε τη διατροφή σας ή έχετε ευχάριστα νέα για την υγεία σας. Τώρα έχετε την καλή διάθεση να προσφέρετε εθελοντικά τις υπηρεσίες σας και τη βοήθειά σας σε όσους έχουν την ανάγκη σας. Παράλληλα, έχετε δίπλα σας άτομα που σας βοηθούν σε ένα πρόβλημα εργασίας ή υγείας κι αν έχετε επιχείρηση, οι εργαζόμενοί σας θα είναι περισσότερο αποδοτικοί.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Με την Αφροδίτη να διελαύνει στον ερωτικό πέμπτο οίκο σας, δεν μπορείτε να συγκρατήσετε τα πάθη σας, παίζετε και φλερτάρετε, ζείτε για το ερωτικό παιχνίδι. Σας περιμένει μια έντονα κοινωνική ζωή, άφθονη ψυχαγωγία και μια νέα αγάπη, που σας υπόσχεται καυτές ερωτικές νύχτες πάθους, δεν μπορείτε να αντισταθείτε στη γοητεία αυτού του ατόμου. Αν είστε δεσμευμένοι, αναζωπυρώνεται η φλόγα του πάθους, έχετε τη δύναμη να παλέψετε για τη σχέση σας, θέλετε να ζήσετε τον έρωτα, έτσι παίρνετε συναισθηματικά ρίσκα και εκθέτετε τα συναισθήματά σας. Θα περάσετε συναρπαστικές ρομαντικές στιγμές που θα σας μείνουν αξέχαστες. Ίσως προβάλετε ένα δημιουργικό έργο σας, από το οποίο αποκομίζετε οικονομικά οφέλη..

 

ΛΕΩΝ

Με την Αφροδίτη να διελαύνει στον τέταρτο οίκο σας, του σπιτιού και της οικογένειας, αποσύρεστε από την κοινωνική ζωή και αναζητάτε την ηρεμία σας στη θαλπωρή του σπιτιού σας. Στη σχέση σας, περνάτε το χρόνο σας στο σπίτι σας με το σύντροφό σας, συζητώντας για το παρελθόν και τις ευχάριστες αναμνήσεις. Έχετε μια συμβιβαστική διάθεση και θέλετε να αποφύγετε να δημιουργήσετε οποιαδήποτε δυσάρεστη κατάσταση. Συγκεντρώνετε τα μέλη της οικογένειάς σας και τους οικείους φίλους σας στο σπίτι μαζί σας, τώρα απολαμβάνετε την παρέα τους περισσότερο από οτιδήποτε άλλο. Δείχνετε την εκτίμησή σας και τα συναισθήματά σας στον αγαπημένο σας, παίρνετε και δίνετε αγάπη, νιώθετε ότι υπάρχει κάτι δυνατό που σας ενώνει. Ίσως ασχοληθείτε με τις τέχνες ή απλά θελήσετε να κάνετε το σπίτι σας αισθητικά πιο ευχάριστο και άνετο, αλλάζοντας διαρρύθμιση ή διακόσμηση.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Με την Αφροδίτη να διελαύνει στον επικοινωνιακό τρίτο οίκο σας, επικοινωνείτε με πάθος και στόμφο, τα λόγια σας έχουν δύναμη, όλοι αναζητούν τις απόψεις σας και τις συμβουλές σας. Συζητάτε εύκολα και αρμονικά με τους άλλους, είστε ευχάριστοι στην ομιλία και παράλληλα μπορείτε να διεισδύσετε στο βάθος των πραγμάτων. Είστε πειστικοί και εύγλωττοι στον τρόπο έκφρασής σας, κάνετε τους άλλους να απολαμβάνουν την επικοινωνία μαζί σας. Βάζετε για λίγο στην άκρη τις υποχρεώσεις σας κι αυτό σας βοηθά να διασκεδάσετε και να φλερτάρετε περισσότερο. Έτσι, κάνετε πιο ευχάριστη τη σχέση σας, συζητάτε τώρα περισσότερο με τον αγαπημένο σας ή συναντάτε κάποιον/α που φέρνει στην επιφάνεια τα κρυμμένα πάθη σας. Έχετε μεγάλη ποικιλία από δραστηριότητες, είστε κινητικοί, σίγουρα δεν πρόκειται να βαρεθείτε.

ΖΥΓΟΣ

Με την Αφροδίτη να διελαύνει στο δεύτερο οίκο σας, των χρημάτων, σκέφτεστε πώς μπορείτε να έχετε οικονομική ασφάλεια, αλλά και κοινωνική άνοδο. Έχετε τώρα τη διαίσθηση και τη διερευνητική ικανότητα να κρίνετε σωστά ποιες ενέργειες απαιτούνται για τη βελτίωση του εισοδήματός σας, έτσι ίσως κάνετε μια επικερδή οικονομική συμφωνία. Ίσως επωφεληθείτε οικονομικά από ένα κρυφό ταλέντο σας, που τώρα έρχεται στην επιφάνεια. Αν είστε σε σχέση, προσέξτε τη ζήλια και την κτητικότητά σας ή κρυφές καταστάσεις γύρω από τα χρήματα. Κάποια ζητήματα γύρω από το χρήμα και την ακίνητη περιουσία πιθανόν να σας απασχολήσουν και να σας βάλουν σε προβληματισμό. Αν είστε μόνοι, ίσως γνωρίσετε κάποιον/α που σας προσφέρει οικονομική και συναισθηματική ασφάλεια, αλλά τα κριτήριά σας θα είναι το χρήμα και το κοινωνικό status.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Με την Αφροδίτη να διελαύνει στον πρώτο οίκο σας, της προσωπικότητάς σας, είστε ακαταμάχητοι, γοητευτικοί και αισθησιακοί, η μυστηριώδης παρουσία σας και ο αινιγματισμός σας μπλέκουν στα δίχτυα σας τους θαυμαστές σας. Μια νέα, παθιασμένη αγάπη εισέρχεται στη ζωή σας για να σας κάνει πιο ευτυχισμένους, να σας προσφέρει πάθος, εμπιστοσύνη και οικειότητα. Έχετε αυτοπεποίθηση, η γοητευτική σας προσωπικότητα και η όμορφη εμφάνισή σας, σας βοηθούν να πάρετε αυτό που θέλετε από την αγάπη και το χρήμα. Ίσως έχετε επίσης οικονομικές απολαβές από τις σκληρές προσπάθειες στην εργασία σας. Παρά το γεγονός ότι μπορεί να νιώσετε ανασφάλεια στη σχέση σας, η ηρεμία και η διπλωματία σας, σας βοηθούν να βελτιώσετε τη σχέση σας. Προσέξτε τη χειραγώγηση και τα παιχνίδια ελέγχου και εξουσίας για να ικανοποιήσετε τις δικές σας ανάγκες και επιθυμίες.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Με την Αφροδίτη να διελαύνει στο θολό δωδέκατο οίκο σας, γίνεστε πιο ευαίσθητοι και συμπονετικοί, δεν υπολογίζετε τώρα τις δικές σας ανάγκες αλλά φροντίζετε περισσότερο τους άλλους. Τώρα ζείτε στο δικό σας, ονειρικό κόσμο, δεν έχετε τη διάθεση να δείτε την πραγματικότητα, κάνετε κάποια περίπλοκα σενάρια στην ερωτική σας ζωή, ίσως νιώθετε να είστε στην ομίχλη για μια κρυφή αγάπη. Μπορεί επίσης να γνωρίσετε κάποιον/α ο οποίος σας κρύβει μυστικά ή δεν είναι διαθέσιμος συναισθηματικά. Προσέξτε μην πέσετε θύμα στην αγάπη, καθώς τώρα θα είστε σε σύγχυση. Αν είστε σε σχέση, μπορεί να αποκαλυφθεί κάποιο μυστικό ή κάποιος από τους δυο σας να βρίσκεται σε συγκεχυμένη συναισθηματική κατάσταση.



ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Με την Αφροδίτη να διελαύνει στο φιλικό ενδέκατο οίκο σας, οι φίλοι σάς χαρίζουν έντονες διασκεδαστικές στιγμές και αναλώνετε τον περισσότερο χρόνο με αυτούς. Ίσως κάποιος φίλος σας, σας κλείσει ένα ραντεβού στα τυφλά, βρίσκετε την ευτυχία αναπάντεχα σε μια νέα αγάπη. Αν υπήρχαν συγκρούσεις στο παρελθόν με κάποιον φίλο σας ή τον αγαπημένο σας, τώρα συζητάτε με αμεσότητα και ειλικρίνεια, είστε υποχωρητικοί και συμβιβαστικοί για την αποκατάσταση των σχέσεών σας. Ασχολείστε με πολλές και διαφορετικές δραστηριότητες που σας ενθουσιάζουν, ίσως ακόμα γίνετε μέλος μιας ομάδας όπου συναντάτε μια ευρεία ποικιλία ανθρώπων. Εκπληρώνονται οι ελπίδες και οι επιθυμίες σας, νιώθετε ελεύθεροι να κάνετε όνειρα για το μέλλον.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Με την Αφροδίτη να διελαύνει στο φιλόδοξο δέκατο οίκο σας, βάζετε στην άκρη την προσωπική σας ζωή, στόχος σας είναι τώρα οι μεγάλες φιλοδοξίες σας στην καριέρα σας. Μια νέα ηγετική θέση σας περιμένει, αποπνέετε κύρος και σεβασμό, όλοι σας υπολογίζουν κι εσείς νιώθετε ότι είστε απαραίτητοι για τους άλλους στην καριέρα σας. Οι συνάδελφοι ή οι συνεργάτες σας, σας βοηθούν στην επίτευξη των επαγγελματικών στόχων σας και έχετε την εύνοια των ανωτέρων σας. Οι διαισθητικές ιδέες σας και οι αντιλήψεις σας, σας βοηθούν να προγραμματίσετε για το επαγγελματικό μέλλον σας. Ίσως σας παρουσιαστεί μια νέα εργασία, στην οποία θα έχετε την ευκαιρία να αποδείξετε τις ικανότητές σας και τις δεξιότητές σας. Τώρα προβάλετε στον κοινωνικό σας περίγυρο τον καλύτερο σας εαυτό και έχετε περισσότερη δημοτικότητα.

ΙΧΘΥΣ

Με την Αφροδίτη να διελαύνει στον επεκτατικό ένατο οίκο σας, αναζητάτε να ξεφύγετε από τη συνήθη ρουτίνα σας, βρίσκετε μια διέξοδο από τις υποχρεώσεις σας μέσω μιας νέας γνώσης ή ενός ταξιδιού. Τώρα είστε εξαιρετικά παθιασμένοι και θέλετε να ζήσετε την περιπέτεια, έχετε την ικανότητα να πείσετε τους άλλους να αποδεχτούν τις απόψεις σας. Γνωρίζετε άτομα με τα οποία έχετε κοινές πεποιθήσεις και φιλοσοφία ζωής και τα οποία σας μαθαίνουν πολλά με τις εμπειρίες τους. Αν είστε μόνοι, ίσως κάνετε μια σχέση με κάποιον/α που ζει μακριά σας ή έχει διαφορετικό πολιτισμικό υπόβαθρο από το δικό σας. Αν είστε σε σχέση, η προσωπική σας ελευθερία είναι επιτακτική ανάγκη για να νιώθετε καλά με τον εαυτό σας, έτσι αναζητάτε να κάνετε διαφορετικά πράγματα, είτε μόνοι σας, είτε με τον αγαπημένο σας.

Πηγή: e-zwdia.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ