Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

ELIF ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 215 (VIDEO)

Δείτε videos από το νέο επεισόδιο του β΄κύκλου της σειράς ELIF

ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 215

Η Ελίφ αισθάνεται άσχημα επειδή δεν μπορεί να δει τη μητέρα της. Η Τουγτσέ προσπαθεί να αλλάξει τη διάθεσή της λέγοντας πως θα πάνε για να ψωνίσουν σχολικά είδη αλλά η Ελίφ παραμένει θλιμμένη και αρνείται να σηκωθεί από το κρεβάτι. Η Ζεϊνέπ τηλεφωνεί στη Μελέκ και η Ελίφ μιλάει στη μητέρα της. Η Μελέκ εύχεται στην κόρη της καλή πρόοδο στο σχολείο της και η Ελίφ ενθουσιάζεται όταν ακούει τη φωνή της. Η Μελέκ είναι δυστυχισμένη ενώ ο Μελίχ με τον Κενάν προσπαθούν να βρουν έναν τρόπο για να νικήσουν τον Νετζντέτ.

Δεν θέλουν να εμπλέξουν στην υπόθεση τον Σελίμ και τη Ζεϊνέπ γιατί θεωρούν πως οι νεόνυμφοι έχουν αρκετά προβλήματα ήδη να αντιμετωπίσουν. Δεν καταφέρνουν τελικά να κρατήσουν τον Σελίμ μακριά από την υπόθεση. Ο Σελίμ πηγαίνει στο σπίτι του Μελί να μιλήσει με τη Μελέκ αλλά όσο και αν επιμένει, ο Μελίχκαι η Μελέκ δεν λένε κουβέντα. Του εξηγούν ότι δεν του λένε τίποτα γιατί θέλουν να προστατέψουν την οικογένεια.

Ο Σελίμ αισθάνεται θιγμένος από τα λόγια τους και η κουβέντα καταλήγει σε καυγά. Η Μελέκ χάνει τις αισθήσεις της. Βλέποντας πόσο πολύ αναστατώθηκε η Μελέκ, ο Σελίμ αποφασίζει να δείξει μεγαλύτερη κατανόηση. Η Αρζού σχεδιάζει πως θα συμπεριφερθεί στη δίκη για το διαζύγιο από τον Κενάν.

Η Αλιγιέ και η Ιπέκ θέλουν να συνοδεύσουν τον Κενάν στο δικαστήριο αλλά εκείνος δεν το επιτρέπει. Κατά τη διάρκεια της ακροαματικής διαδικασίας ο Κενάν λέει στον δικαστή όσα πέρασε εξαιτίας της Αρζού και δηλώνει πως δεν επιθυμεί να παραμείνει παντρεμένος με αυτή τη γυναίκα πλέον.

Η Αρζού πάλι υποστηρίζει πως ποτέ δεν είχαν αντιμετωπίσει προβλήματα μέχρι τώρα, πως παντρεύτηκαν γιατί ερωτεύτηκαν και επιμένει πως δεν θέλει να χωρίσει από τον άντρα της. Ο Μουράτ συνοδεύει τη Φεριντέ σπίτι. Η θεία της κοπέλας τους βλέπει μαζί και γίνεται έξαλλη. Η Τουλάι θέλει να βοηθήσει τον Βεϊσέλ και να του δώσει μέρος των χρημάτων, που έχει αποταμιεύσει αλλά εκείνος αρνείται. Η Τουλάι αποφασίζει να πλέξει πουλόβερ και να τα πουλάει με την ελπίδα πως με αυτό τον τρόπο θα βγάλουν κάποιο έξτρα εισόδημα. Ο Βεϊσέλ είναι ευτυχισμένος…

Δείτε το video ΕΔΩ

Δείτε βίντεο – αποσπάσματα με ελληνικούς υπότιτλους ΕΔΩ

Β ΚΥΚΛΟΣ

209 ΕΔΩ

210 ΕΔΩ

211 ΕΔΩ

212 ΕΔΩ

213 ΕΔΩ

214 ΕΔΩ

216 ΕΔΩ

217 ΕΔΩ

218 ΕΔΩ

219-220-221-222-223 ΕΔΩ

224-225-226-227-228 ΕΔΩ

Για την αρχική σελίδα της ELIF ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ
Ακολουθήστε στο facebook τη σελίδα ELIF – ΕΛΙΦ FANS

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ