Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Ζώδια: Αισθηματικές προβλέψεις για το σαββατοκύριακο 13 έως 14/10/2018.

Καλό Σαββατοκύριακο αγαπημένοι μου φίλοι! Το Σαββατοκύριακο αυτό προβλέπεται απολαυστικό, με την Σελήνη από την Παρασκευή το μεσημέρι να περνάει στον Τοξότη, ένα ζώδιο που ανεβάζει κατακόρυφα την διάθεση, μας γεμίζει αισιοδοξία, χαρά και ζωντάνια, μας ωθεί στο να βρεθούμε με παρέες και να κάνουμε μοναδικές συζητήσεις για φιλοσοφικές αναζητήσεις που έχουμε, μας δίνει την διάθεση να ερωτοτροπήσουμε και να φλερτάρουμε, κάτι που λειτουργεί αναζωογονητικά για εμάς.

Τα αισθηματικά το σαββατοκύριακο 13 με 14 Οκτωβρίου 2018

Είναι ιδανική συνθήκη για να περάσουμε όμορφες στιγμές με το ταίρι μας ή με νέα γνωριμία που πιθανά να προκύψει. Το Σάββατο το πρωί το εξάγωνό της με τον Άρη στον Υδροχόο μας δραστηριοποιεί έντονα και δίνει μοναδική αποφασιστικότητα για να δράσουμε μαζί με το σύντροφό μας σε κοινά ζητήματα που μας ενδιαφέρουν. Το πάθος και ο ερωτισμός είναι διάχυτα και μπορούν να ξεκινήσουν αυτό το διήμερο ξεκούρασης για εμάς με υπέροχο τρόπο.

Προσοχή θα πρέπει να δείξουμε το απόγευμα του Σαββάτου, καθώς η Σελήνη σχηματίζει τετράγωνο με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθύς και μας ωθεί σε υπερβολές και έντονη συναισθηματικότητα. Η παραμυθένια διάθεση και ο ρομαντισμός εναλλάσσονται με απογοήτευση και θλίψη, συμπεριφορές που είναι αρκετές για να υπάρξουν μελοδραματισμοί και λανθασμένες εντυπώσεις και να προκληθούν προβλήματα με το έτερο ήμισυ χαλώντας την όμορφη ατμόσφαιρα που μπορεί να υπάρχει. Ας δημιουργήσουμε ρομαντικό κλίμα με κεριά και μελωδική μουσική, ας αφήσουμε τις υπερβολικές απαιτήσεις από το ταίρι ή μία νέα γνωριμία, για να αποφύγουμε έτσι παρεξηγήσεις που θα μας πληγώσουν.

Η Κυριακή είναι μέρα χαράς και διασκέδασης, γι’ αυτό το καλύτερο που έχουμε να κάνουμε είναι να βρεθούμε με παρέες, να διασκεδάσουμε με την ψυχή μας και να αφεθούμε σε συζητήσεις με πρόσωπα που έχουν πολλά να μας δώσουν. Έρωτας και περιπέτεια συνδέονται υπέροχα και μας δίνεται η ευκαιρία να κανονίσουμε μία απόδραση στην ύπαιθρο με το σύντροφο ή με νέο πρόσωπο που μας ενδιαφέρει, κάτι που θα λειτουργήσει άκρως ανανεωτικά για εμάς και τη σχέση μας.

Η Αγγέλικα Γεωργίου και το astraweekendlove αναλύει πως θα περάσουν τα 12 ζώδια το διήμερο αυτό, πρόκειται άραγε για ένα όμορφο διήμερο ή όχι και τόσο; Πάμε να διαβάσουμε αναλυτικά τι μας περιμένει το διήμερο 13 με 14 Οκτωβρίου 2018 και πως θα περάσουν στον αισθηματικό τομέα τα αγαπημένα μας ζώδια.

Διάλεξε το ζώδιό σου και δες πως θα περάσεις στον αισθηματικό τομέα αυτό το Σαββατοκύριακο:

ΚΡΙΟΣ

Υπέροχα αρχίζει το διήμερο αυτό για εσένα, αγαπημένο Κριαράκι, αφού η Σελήνη περνά από την Παρασκευή το μεσημέρι στον άκρως φιλικό για εσένα Τοξότη και σε γεμίζει χαρά, κέφι για την ζωή και όρεξη για διασκέδαση. Η περίσταση είναι εξαιρετική, καθώς η ενέργειά σου είναι στα ύψη, δημιουργώντας έτσι την κατάλληλη διάθεση για να εκτοξεύσεις την ερωτική σου ζωή. Είναι βέβαιο ότι το ταίρι σου θα περάσει μοναδικές στιγμές μαζί σου, με την διάθεση για φλερτ και παιχνίδι να λειτουργεί ανανεωτικά και για τους δύο.

Εσύ που δεν έχεις ταίρι, οι ευκαιρίες για νέες γνωριμίες είναι πολλές, αφού λάμπεις και τραβάς τα βλέμματα των γύρω σου με τη θετικότητά σου. Καλό είναι να είσαι προσεκτικός το απόγευμα του Σαββάτου, καθώς η Σελήνη σε τετράγωνο με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύς μπορεί να βγάλει στην επιφάνεια υποσυνείδητους φόβους, απωθημένα και ανασφάλειες οδηγώντας σε σέ υπερβολική συναισθηματικότητα αλλά και ακραίο δογματισμό, στοιχεία που είναι αρκετά για να βάλουν δυναμίτη σε ένα υπέροχο Σαββατοκύριακο.

ΤΑΥΡΟΣ

Ταυράκι ερωτιάρικο, η ένταση και το πάθος είναι κυρίαρχα αυτό το διήμερο, καθώς από την Παρασκευή το μεσημέρι η Σελήνη περνάει στον Τοξότη και πιθανά να βγάλει στην επιφάνεια φοβίες και ανασφάλειες σε ότι αφορά την ερωτική σου ζωή. Καχυποψία και ζήλια είναι στοιχεία που μπορούν να δημιουργήσουν εκρηκτικό κλίμα με το ταίρι σου, όμως το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να εκφράσεις τα βαθύτερά σου συναισθήματα και να μετουσιώσεις την νευρικότητα σε απόλυτο ερωτικό πάθος, κάτι που θα απογειώσει τη σχέση σου.

Μοναδικές μπορεί να είναι οι γνωριμίες για εσένα που δεν έχεις ταίρι, που θα σου κόψουν την ανάσα και θα σε ωθήσουν να δεις την ερωτική σου ζωή με άλλο τρόπο. Προσεκτικός θα πρέπει να είσαι το απόγευμα του Σαββάτου, όπου η Σελήνη σχηματίζει τετράγωνο με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύς και μπορεί να προκαλέσει συναισθηματική υπερχείλιση και αυταπάτες που θα σε οδηγήσουν σε λανθασμένες συμπεριφορές και συμπεράσματα.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Αεικίνητο Διδυμάκι το διήμερο αυτό προβλέπεται άκρως ενδιαφέρον, καθώς η Σελήνη από το μεσημέρι της Παρασκευής περνάει στον Τοξότη και σε ωθεί σε εντονότερη κοινωνικότητα και ανάγκη για νέες γνωριμίες, φλερτ, επιβεβαίωση. Η διάθεση για να κρατήσεις ισορροπίες με το ταίρι σου είναι ξεκάθαρες, γι’ αυτό και δείχνεις ότι δεν θα ρισκάρεις να χαλάσεις το κλίμα και να μπεις σε καυγάδες, δίνοντας προτεραιότητα στο να περάσεις όμορφες στιγμές. Αισθάνεσαι όμορφα με τον εαυτό σου, τον προσέχεις και τον περιποιείσαι, κάτι που βγαίνει έντονα και στο σύντροφό σου.

Εσύ που δεν έχεις ταίρι, είναι πιθανά τα νέα πρόσωπα στη ζωή σου, καθώς εντυπωσιάζεις με την συμπεριφορά και την διάθεση που δείχνεις. Καλό είναι βέβαια να είσαι προσεκτικός το απόγευμα του Σαββάτου, αφού η Σελήνη σχηματίζει τετράγωνο με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύς και δημιουργεί κλίμα υπερευαισθησίας και ωραιοποίησης προσώπων και καταστάσεων, που θα δυσχεράνει το κλίμα στη σχέση σου ή με νέα γνωριμία, προκαλώντας απογοητεύσεις.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ευαίσθητο Καρκινάκι, η Σελήνη από την Παρασκευή περνάει στον Τοξότη και είναι πιθανό να επιφορτιστείς με υποχρεώσεις στη δουλειά που σε αγχώνουν και δεν σου αφήνουν τον χρόνο που χρειάζεσαι να ασχοληθείς με το ταίρι σου, κάτι που μπορεί να προκαλέσει γκρίνια και εντάσεις και να χαλάσεις το μέχρι πρότινος ερωτικό κλίμα. Προσπάθησε να μην επικεντρωθείς σε ότι αφορά την καθημερινότητα και τη ρουτίνα, γιατί θα περάσουν αυτές οι μέρες γρήγορα και εσύ δεν θα τις έχεις απολαύσει. Άσε το άγχος στην άκρη, άσε την επικριτικότητα γιατί δεν αποκλείεται να προκληθούν εντάσεις.

Εσύ που δεν έχεις ταίρι, μην επιτρέπεις σε αγγαρείες και υποχρεώσεις να χαλάνε το κέφι σου, γιατί είναι πιθανό να σε απορροφήσουν και να μην σου αφήνουν ενέργεια ή να μην έχεις κέφι για να φλερτάρεις. Ιδιαίτερη προσοχή θα πρέπει να δείξεις το Σάββατο το απόγευμα, με την Σελήνη να σχηματίζει τετράγωνο με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθύς και να προκαλεί λανθασμένες εντυπώσεις που θα οδηγήσουν σε υπερβολικές αντιδράσεις.




ΛΕΩΝ

Λαμπερό Λιονταράκι χαράς ευαγγέλια για εσένα το διήμερο αυτό, καθώς η Σελήνη από το μεσημέρι της Παρασκευής περνάει στον Τοξότη και δημιουργεί τις καλύτερες προϋποθέσεις για να περάσεις ένα μοναδικό Σαββατοκύριακο κεφιού, διασκέδασης και έρωτα με το ταίρι σου ή με πιθανές νέες γνωριμίες που θα υπάρξουν. Η ανάγκη να εκφράσεις τα συναισθήματά σου είναι εμφανής, η ανάγκη να δημιουργήσεις μοναδικές στιγμές χαράς και παιδικότητας ξεκάθαρες και αυτό μπορεί να δώσει φτερά στην προσωπική σου ζωή.

Εσύ που δεν έχεις ταίρι, λάμπεις και πρωταγωνιστείς σε όποια παρέα και αν βρεθείς. Είσαι το κεντρικό πρόσωπο όχι μόνο στη διασκέδαση, αλλά και στο ερωτικό παιχνίδι και αυτό θα φέρει κοντά σου πρόσωπα που θα δείξουν το έντονο ενδιαφέρον τους και θα δημιουργήσει προϋποθέσεις για σημαντικές αλλαγές. Μόνο που θα πρέπει να είσαι προσεκτικός το απόγευμα του Σαββάτου, καθώς η Σελήνη σχηματίζει τετράγωνο με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθύς και μπορεί να βγάλει στην επιφάνεια έντονες ευαισθησίες, φόβους, ωραιοποίηση προσώπων και καταστάσεων, που πιθανά να φέρουν απογοητεύσεις.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Πρακτικό Παρθενάκι, είναι γεγονός ότι το διήμερο αυτό πιθανά να εκδηλώσεις μοναχικές τάσεις, να γίνεις πιο εσωστρεφής και να θέλεις να περάσεις στιγμές για δύο με το ταίρι σου, μακριά από κοινωνικές υποχρεώσεις και πολυκοσμία. Η Σελήνη από την Παρασκευή το μεσημέρι περνάει στον Τοξότη και βγάζει την ευαίσθητη πλευρά του εαυτού σου στην επιφάνεια, αυτή που έχει ανάγκη από ασφάλεια, τρυφερότητα και ζεστασιά. Μπορείς λοιπόν να συντονίσεις την διάθεσή σου με το ταίρι σου και να δημιουργήσεις ένα ρομαντικό σκηνικό για δύο, όπου θα έχετε την ευκαιρία να εκφράσετε ο ένας στον άλλο τα συναισθήματα σας.

Εσύ που δεν έχεις ταίρι, μην μείνεις μόνος στο σπίτι, γιατί δεν αποκλείεται μέσα από το οικείο φιλικό περιβάλλον να υπάρξει γνωριμία που θα ενθουσιάσει. Το μόνο που πρέπει να προσέξεις είναι η συναισθηματική υπερχείλιση και η εξιδανίκευση προσώπων και καταστάσεων, καθώς το τετράγωνο της Σελήνης με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύς το απόγευμα του Σαββάτου θολώνει το τοπίο και τη σκέψη.

ΖΥΓΟΣ

Επικοινωνιακό Ζυγάκι έντονα διαδραστικό και κοινωνικό προβλέπεται το Σαββατοκύριακο για εσένα, αφού από την Παρασκευή το μεσημέρι η Σελήνη περνάει στον Τοξότη, ανεβάζοντας τους ρυθμούς σου και την διάθεση να επικοινωνήσεις, να βγεις, να διασκεδάσεις. Όλα αυτά μπορούν να γίνουν φυσικά με το ταίρι σου και να περάσετε μοναδικές στιγμές χαράς και ξενοιασιάς που θα λειτουργήσουν σαν αέρας φρεσκάδας στη σχέση σας. Μην χάσεις την ευκαιρία για κοντινές αποδράσεις που θα σε βοηθήσουν να ξεφύγεις με το σύντροφό σου και να περάσεις ένα όμορφο διήμερο.

Εσύ που δεν έχεις ταίρι, έχεις την ευκαιρία να εντυπωσιάσεις με το επικοινωνιακό σου ταπεραμέντο, την ευχάριστη διάθεσή σου. Νέες γνωριμίες είναι πιθανό να υπάρξουν σε πάρτι και κοινωνικές εκδηλώσεις που θα παρευρεθείς. Φλερτάρεις και εντυπωσιάζεις. Ιδιαίτερα προσεκτικός θα πρέπει να είσαι όμως το απόγευμα του Σαββάτου, καθώς το τετράγωνο της Σελήνης με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύς προκαλεί υπερευαισθησία αλλά και λανθασμένη εντύπωση για πρόσωπα και καταστάσεις.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Παθιάρικο Σκορπιουδάκι το διήμερο αυτό δείχνεις να μην έχεις την διάθεση για έντονη κοινωνική ζωή και διασκέδαση, καθώς η Σελήνη από το απόγευμα της Παρασκευής περνάει στον Τοξότη και δείχνεις να προτιμάς να συναναστραφείς λίγους και καλούς. Η ερωτική σου διάθεση είναι βέβαια στα ύψη, γι’ αυτό μην χάσεις την ευκαιρία να δημιουργήσεις όμορφη και ρομαντική ατμόσφαιρα, με ένα δείπνο υπό το φως των κεριών, που θα απογειώσει το ερωτικό πάθος και θα οδηγήσει εσένα και το ταίρι σου σε μοναδικές στιγμές.

Εσύ που δεν έχεις ταίρι, μην μείνεις σπίτι αλλά επεδίωξε να βρεθείς με λιγοστούς και κοντινούς ανθρώπους και δεν αποκλείεται να υπάρξει γνωριμία που θα βγάλει στην επιφάνεια έντονα συναισθήματα. Προσεκτικός στη συμπεριφορά σου θα πρέπει να είσαι το απόγευμα του Σαββάτου, καθώς η Σελήνη σχηματίζει τετράγωνο με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύς και εντείνει τον συναισθηματισμό, την εξιδανίκευση προσώπων και καταστάσεων που πιθανά να σε οδηγήσουν σε λανθασμένα συμπεράσματα και απογοήτευση.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Περιπετειώδες Τοξοτάκι αυτό το Σαββατοκύριακο είναι δικό σου, έχεις την ευκαιρία να πρωταγωνιστήσεις και να λάμψεις όπου και αν βρεθείς, αφού από την Παρασκευή το μεσημέρι η Σελήνη περνάει στο ζώδιό σου, δραστηριοποιείσαι και κοινωνικοποιείσαι, μη χάνοντας την ευκαιρία να βρεθείς με κόσμο και να επικοινωνήσεις. Είναι εξαιρετική συνθήκη για να περάσεις στιγμές πάθους και δράσης με το ταίρι σου, καθώς εκδηλώνοντας έντονα τα συναισθήματα και τον ερωτισμό που νιώθεις μπορείς να οδηγήσεις τη σχέση σου στα ύψη.

Εσύ που δεν έχεις ταίρι, λάμπεις και δεν είναι εύκολο να περάσεις απαρατήρητος, καθώς το κέφι, ο δυναμισμός, η αισιοδοξία σου κερδίζουν τους γύρω και νέες γνωριμίες είναι πολλοί πιθανές, καθώς εντυπωσιάζεις. Μην χάσεις λοιπόν την ευκαιρία για πάρτι και εξόδους που θα έχεις την ευκαιρία για ερωτικό παιχνίδι. Προσοχή θα πρέπει να δείξεις όμως το απόγευμα του Σαββάτου, καθώς το τετράγωνο της Σελήνης με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθύς προκαλεί υπερευαισθησία, θλίψη και εξιδανικεύσεις, οδηγώντας σε πιθανά σε λανθασμένες επιλογές.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Εργασιομανές Αιγοκεράκι αυτό το Σαββατοκύριακο γίνεσαι πιο εσωστρεφής, αφού η Σελήνη περνάει στον Τοξότη και σε ωθεί σε μοναχικότητα αλλά και έντονο συναισθηματισμό, λόγω των αναμνήσεων που τριγυρίζουν στο μυαλό σου. Μην αφήνεις όμως την διάθεσή σου να επηρεάσει την σχέση σου και να προκληθούν παρερμηνείες με το ταίρι σου που θα χαλάσει το κλίμα. Μπορείς να επιλέξεις να μείνεις μακριά απ’ όλους, όχι όμως από το σύντροφό σου και να δημιουργήσεις ένα παραμυθένιο σκηνικό με μοναδικά ρομαντικές στιγμές.

Εσύ που δεν έχεις ταίρι, είναι πολύ πιθανό να υπάρξει πρόσωπο από το παρελθόν που θα σε απασχολήσει, μην αφήνεις όμως τίποτα και κανένα να σε επηρεάσει, καθώς θλίψη και απογοήτευση μπορεί να σε κυριεύσουν. Ιδιαίτερη προσοχή θα πρέπει να δείξεις το απόγευμα του Σαββάτου, καθώς το τετράγωνο της Σελήνης με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθύς μπορεί να φέρει στην επιφάνεια με φόρα συναισθήματα που έχεις καλά κρυμμένα, προκαλώντας μελοδράματα που θα επηρεάσουν την ερωτική σου ζωή.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Πρωτοποριακό Υδροχοάκι το Σαββατοκύριακο αυτό είναι πιθανό να θέλεις να το περάσεις με φιλικές παρέες ή σε συλλογικές δραστηριότητες, αυτό όμως δεν σημαίνει ότι θα αποκλείσεις το ταίρι σου από δράσεις που θέλεις να συμμετέχεις. Η Σελήνη περνάει την Παρασκευή το μεσημέρι στον Τοξότη, και είναι φιλικότατη για εσένα και την διάθεσή σου. Είναι μοναδική συγκυρία για να συμμετέχεις σε ομάδες που θέλεις με το ταίρι σου ή να κανονίσεις εξόδους με φιλικές παρέες που θα περάσετε όμορφες στιγμές.

Εσύ που δεν έχεις ταίρι, να θυμάσαι ότι αυτό το διήμερο δείχνεις να είσαι άπιαστο πουλί, όμως δεν είναι απίθανο να υπάρξουν πρόσωπα από τον φιλικό σου περίγυρο που να σε πλησιάσουν εκφράζοντας τα συναισθήματά τους για εσένα. Καλό είναι να είσαι επιφυλακτικός μόνο το απόγευμα του Σαββάτου, καθώς το τετράγωνο της Σελήνης με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθύς μπορεί να σου βγάλει ανασφάλειες και έντονη ευαισθησία προκαλώντας τριγμούς και απογοητεύσεις στην προσωπική σου ζωή.

ΙΧΘΥΣ

Ονειροπόλο Ψαράκι, πολλές θα είναι οι κοινωνικές υποχρεώσεις αυτό το Σαββατοκύριακο, αλλά και άγχος για την δουλειά που μπορεί να σε κάνουν να χάσεις το κέφι σου. Η Σελήνη από την Παρασκευή του μεσημέρι περνάει στον Τοξότη και μπορεί να προκύψουν ευθύνες, υποχρεώσεις σε επαγγελματικό επίπεδο, εκδηλώσεις σε ότι αφορά το ευρύτερο κοινωνικό περιβάλλον που να μην αφήσουν χρόνο να ασχοληθείς με το ταίρι σου και έτσι να προκληθούν προβλήματα. Καλό είναι λοιπόν να διαμορφώσεις έτσι το πρόγραμμά σου, ώστε να δείξεις στο σύντροφο το ενδιαφέρον ή ακόμα και να βρεθεί δίπλα σου σε εξόδους που δεν μπορείς να αποφύγεις.

Εσύ που δεν έχεις ταίρι, σε όποιο χώρο και αν βρεθείς να ξέρεις ότι υπάρχει πιθανότητα νέας γνωριμίας που θα λειτουργήσει θετικά και σε επαγγελματικό και σε προσωπικό επίπεδο. Προσοχή μόνο το απόγευμα του Σαββάτου, καθώς το τετράγωνο της Σελήνης με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύς μπορεί να σε οδηγήσει σε συναισθηματική υπερχείλιση, σε εξιδανίκευση και τελικά σε απογοήτευση που θα επηρεάσει τη σχέση ή νέα γνωριμία

Πηγή: e-zwdia.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΤΟ ΠΡΟΞΕΝΙΟ ΤΗΣ ΙΟΥΛΙΑΣ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 75 (VIDEO)

Δείτε το νέο επεισόδιο της τηλεοπτικής σειράς ΤΟ ΠΡΟΞΕΝΙΟ ΤΗΣ ΙΟΥΛΙΑΣ που θα βλέπουμε στον ALPHA. Επεισόδιο 75 Η εξέλιξη της υπόθεσης του Ρήγα, βαραίνει πάρα πολύ το...