Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Οι προβλέψεις για τα αισθηματικά σου την εβδομάδα 15-21/10/2018.

Οι αστρολογικές προβλέψεις για τα αισθηματικά σου, την εβδομάδα 15 ως 21 Οκτωβρίου 2018, από την αστρολόγο Φαίδρα Μάρκου.

Τι προβλέπει η αστρολογία για τα ζώδια και τα αισθηματικά τους την εβδομάδα 15 ως 21/10/2018.

ΚΡΙΟΣ

ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ: Με τον Ερμή σε σύνοδο με την ανάδρομη Αφροδίτη και τη Σελήνη να εισέρχεται στον Υδροχόο ίσως να υπάρξουν αναθεωρήσεις, ενδεχομένως να αλλάξεις γνώμη και στάση σχετικά με πρόσωπο που ήδη γνωρίζεις ή που στο παρελθόν είχε γίνει σχέση μεταξύ σας. Δεν αποκλείεται να προσπαθήσεις να αλλάξεις την κατεύθυνση των γεγονότων που ήδη έχουν συμβεί, απέφυγε το άγχος και τα βιαστικά συμπεράσματα. Ίσως να νιώσεις τελικά πως τα παλιά σε κούρασαν, πολύ πιθανόν να αλλάξεις συναισθηματική πλεύση.

ΣΕ ΣΧΕΣΗ: Προμηνύεται εβδομάδα αλλαγών και αναθεωρήσεων, με τον Ερμή σε τετράγωνο με τον Άρη προσπάθησε να οριοθετήσεις τις αντιδράσεις σου, περιόρισε τάσεις εγωκεντρισμού. Στόχο βάζεις να βγεις από τα καθιερωμένα, βασική σου επιθυμία θα είναι η ελευθερία κινήσεων και επιλογών. Με τη Σελήνη να καταφθάνει τους Ιχθείς θετικά και αποκαλυπτικά λόγια θα ακουστούν ανάμεσα σε εσένα και το ταίρι σου, θα δοθούν εξηγήσεις, θα δεθούν τα αισθήματα.

ΤΑΥΡΟΙ

ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ: Μέσα στην εβδομάδα με τον Ερμή να βρίσκεται σε σύνοδο με την ανάδρομη Αφροδίτη θα το λάβεις το ανατρεπτικό ξάφνιασμα. Πρόσωπο που σκέπτεσαι θα κάνει το βήμα να σε πλησιάσει, ευθέως θα σου κάνει πρόταση για συνάντηση. Το τρίγωνο του Ερμή με τον Ποσειδώνα ίσως να σου δημιουργήσει ένα μικρό συναισθηματικό δίλλημα, ωστόσο θα είναι περαστικό. Η εμφάνιση της Σελήνης στους Ιχθείς θα χαλαρώσει τη συναισθηματική σου κατάσταση θα καταφέρεις να βγεις από τις αγχωτικές σκέψεις.

ΣΕ ΣΧΕΣΗ: Με τον Ερμή σε τετράγωνο με τον Άρη η συμπεριφορά σου θα έχει εξάρσεις και σκαμπανεβάσματα. Κυκλοθυμική θα είναι η στάση σου, από την μια θα έχεις βλέψεις κατασταλαγμένες και σοβαρές, από την άλλη θα νιώσεις την ανάγκη για ανεξαρτησία και ελευθερία , το νου σου να μην δημιουργήσεις εντάσεις για ανούσιους λογούς. Η εμφάνιση της Σελήνης τους Ιχθείς και το τρίγωνο του Ερμή με τον Ποσειδώνα θα ηρεμήσουν τις διαθέσεις σου.

ΔΙΔΥΜΟΣ

ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ: Με την εμφάνιση της Σελήνης στον Υδροχόο δεν αποκλείεται να βρεθεί το πρόσωπο που θα κερδίσει το ενδιαφέρον σου, όμως θα είναι όντως αυτό που πραγματικά χρειάζεσαι; Με την είσοδο της Σελήνης στους Ιχθείς οριοθέτησε τη φαντασία σου, μη προσπαθήσεις να ξεγελάσεις τις επιθυμίες ή τις προσδοκίες σου, προσοχή στις αυταπάτες. Το τρίγωνο τους Ερμή με τον Ποσειδώνα θα σου φέρει συναισθηματικές εντάσεις, σκέψου και πράξε με ορθολογισμό.

ΣΕ ΣΧΕΣΗ: Η ανάγκη σου για αλλαγή δε θα σε αφήσει να αντιμετωπίσεις την πραγματικότητα, προσοχή στις συνειδητές συγκαλύψεις και στις άστοχες εξιδανικεύσεις. Η ανάγκη σου να βγεις από τις ασφυκτικές συνθήκες ενδεχομένως να δώσει τροφή σε ψευδαισθήσεις και αυταπάτες. Αν νιώθεις εσωτερικό μπέρδεμα που το ενισχύουν οι αμφιβολίες τότε προσπάθησε να ξεκαθαρίσεις και να διαπιστώσεις ζητώντας άμεσα ξεκαθαρίσματα όχι όμως με τρόπο πιεστικό ή απαιτητικό.

ΚΑΡΡΚΙΝΟΣ

ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ: Ενδεχόμενο επανασύνδεσης θα υπάρξει μέσα στην τωρινή εβδομάδα. Με τον Ερμή σε σύνοδο με την ανάδρομη Αφροδίτη θα κάνει το βήμα να σε πλησιάσει το πρώην ταίρι σου. Με τον Ερμή σε τρίγωνο με τον Ποσειδώνα η στάση σου θα είναι συγκαταβατική, επιθυμία σου θα είναι να τα ξαναβρείτε, στο χέρι σου θα είναι η επανένωση. Στην συνάντηση σας θα υπάρξει συναισθηματικό άνοιγμα, θα ακουστούν εξομολογήσεις, πάρε τις αποφάσεις σου και προσπάθησε να σταθεροποιήσεις τις βλέψεις σου.

ΣΕ ΣΧΕΣΗ: Με τον Ερμή σε τρίγωνο με τον Ποσειδώνα και την είσοδο της Σελήνης στους Ιχθείς θα υπάρχει η δυνατότητα να χαλαρώσουν οι τυχόν ασφυκτικές καταστάσεις μέσα στη σχέση σου, διατήρησε τις διαθέσεις σου θετικές και αισιόδοξες. Τα γεγονότα θα δημιουργήσουν ευνοϊκές συνθήκες για κουβέντες ουσιαστικές, θα σου δοθεί η ευκαιρία να μιλήσεις και να ξεκαθαρίσεις. Η στάση σου θα είναι συγκαταβατική και χαλαρή, θα αποφύγεις τις εντάσεις, πολύ καλά θα κάνεις και θα δώσεις θετικές απαντήσεις.

ΛΕΩΝ

ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ: Σε περίπτωση που μέχρι τώρα υπήρχαν αναστολές στο θέμα της προσέγγισης τώρα με τον Ερμή σε σύνοδο με την ανάδρομη Αφροδίτη δε θα την τρενάρεις άλλο την κατάσταση, θα το εκδηλώσεις το ενδιαφέρον σου, θα κινηθείς άμεσα και ουσιαστικά. Μέσα στην εβδομάδα με τον Ερμή σε τρίγωνο με τον Ποσειδώνα θα υπάρξουν συναντήσεις και αποκαλυπτικοί διάλογοι που ως κατάληξη θα έχουν την έναρξη σχέσης. Η είσοδος της Σελήνης στους Ιχθείς θα σου ανοίξει δίοδο μακροχρόνιας πορείας.

ΣΕ ΣΧΕΣΗ: Εσύ που έχεις σχέση θα θελήσεις να σταθεροποιηθείς με το πρόσωπο που έχεις δίπλα σου, ωστόσο το τετράγωνο του Άρη με τον Ερμή ίσως να βγάλει στην επιφάνεια την εκρηκτική και ανατρεπτική πλευρά του χαρακτήρα σου. Απέφυγε τις πιέσεις, περιόρισε τον εγωκεντρισμό, προσπάθησε να κινηθείς ισορροπημένα. Η εμφάνιση της Σελήνης σους Ιχθείς θα σε βοηθήσει να εστιάσεις στην έλξη που υπάρχει ανάμεσα σε σένα και το ταίρι σου.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ: Ο ερχομός της Σελήνης στον Υδροχόο και το τρίγωνο του Ερμή με τον Ποσειδώνα θα ενισχύσουν την αισιοδοξία σου και θα πλησιάσεις πρόσωπο που από καιρό έχεις στο στόχαστρο σου. Αυτή τη φορά θα κάνεις το βήμα να προσεγγίσεις με τρόπο αποκαλυπτικό, θα εκδηλωθείς και θα λάβεις θετική ανταπόκριση. Μέσα στην εβδομάδα με δικές σου πρωτοβουλίες θα φέρεις τελεσίδικες εξελίξεις, θα σημειωθεί έναρξη σχέσης.

ΣΕ ΣΧΕΣΗ: Με την είσοδο της Σελήνης τους Ιχθείς συναισθηματικά ζωηρή και ποικίλα θα είναι η στάση σου, πίστη και αφοσίωση θα δείξεις στο αγαπημένο σου ταίρι. Με τον Ερμή να σχηματίζει τρίγωνο με τον Ποσειδώνα θα υπάρξουν αποκαλυπτικά λόγια και ανανεωτικές προτάσεις. Δυνατή και σωστή θα είναι διαίσθηση σου, αυτή τη φορά θα ξέρεις πολύ καλά τι θέλεις και με ποιον τρόπο πρέπει να το διεκδικήσεις.

ΖΥΓΟΣ

ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ: Μέσα στην εβδομάδα με τον Ερμή σε σύνοδο με την ανάδρομη Αφροδίτη και την εμφάνιση της Σελήνης στους Ιχθείς πολύ πιθανόν να έρθεις σε επαφή με πρόσωπο από το παρελθόν σου. Θα μιλήσετε ανοιχτά και με ειλικρίνεια, ουσιαστικά θα λυθούν απορίες σχετικά με θέματα που σας οδήγησαν στον χωρισμό. Θερμά λόγια θα ειπωθούν θα ανανεώσουν την ψυχολογία σου. Αλλαγές θα υπάρξουν στον συναισθηματικό σου κόσμο δεν αποκλείεται να μπεις σε σκέψεις επανασύνδεσης, στο χέρι σου θα είναι αν θα πάρεις την απόφαση να επιστρέψεις στα παλιά.

ΣΕ ΣΧΕΣΗ: Με την εμφάνιση της Σελήνης στους Ιχθείς και τον Ερμή σε τρίγωνο με τον Ποσειδώνα η στάση σου θα είναι αποκαλυπτική, ρομαντική, και ανέμελη. Σε περίπτωση τσακωμού θα τα βρεις με το ταίρι σου, θα γίνουν συζητήσεις που θα καταλήξουν σε αναθεωρήσεις, αναιρούνται τα αρνητικά λόγια. Στόχο βάζεις να σταθεροποιήσεις τον δεσμό σου, δεν αποκλείεται να προγραμματίσεις θέματα που αφορούν το μέλλον.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ: Ο Ερμής Θα βρίσκεται σε σύνοδο με την ανάδρομη Αφροδίτη και η Σελήνη θα κάνει την εμφάνιση της στον Υδροχόο, όλα θα εξαρτηθούν από τον τρόπο που θα χειριστείς τα γεγονότα και κυρίως από τις αποφάσεις που θα πάρεις. Θέλεις όντως να ξεφύγεις από τα παλιά; ή μήπως τα αισθήματα σου είναι τόσο μπερδεμένα που αδυνατείς να εντοπίσεις τι είναι αυτό που πραγματικά θέλεις; Προσπάθησε να διεισδύσεις στον συναισθηματικό σου κόσμο, μάθε τι ακριβώς αναζητάς.

ΣΕ ΣΧΕΣΗ: Το τετράγωνο του Ερμή με τον Άρη ίσως να μην σε βοηθήσει να κινηθείς συνετά, σου δίνω τη συμβουλή να κρατήσεις χαλαρή στάση, να αναζητήσεις ηρεμία και να εστιάσεις στην έλξη και στην ειλικρίνεια των αισθημάτων. Προσπάθησε να ξεδιαλύνεις καταστάσεις που επιδρούν αρνητικά στο ταίρι σου κατά συνέπεια και στη σχέση σας. Κάνε το βήμα να δώσεις νέα πνοή στον δεσμό σου, οι προτάσεις σου για να γίνουν αποδέκτες δε θα πρέπει να είναι εγωκεντρικές.

ΤΟΞΟΤΗΣ

ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ: Η εμφάνιση της Σελήνης στον Υδροχόο και ο Ερμής σε τρίγωνο με τον Ποσειδώνα θα σου φέρουν ενθουσιασμό και αισιοδοξία για τολμηρά βήματα. Στην παρούσα φάση όλα θα στηριχτούν στο τι ακριβώς θέλεις. Θέλεις να κερδίσεις την καρδιά προσώπου που ήδη υπάρχει στο στόχαστρο σου; ή μήπως θέλεις να τα αφήσεις όλα πίσω σου και να αναζητήσεις καινούργια γνωριμία; Τα γεγονότα θα σου δώσουν την ευκαιρία να δώσεις ώθηση στην προσωπική σου ζωή, στο χέρι σου θα είναι αν θα την αξιοποιήσεις.

ΣΕ ΣΧΕΣΗ: Ο Ερμής σε σύνοδο με την ανάδρομη Αφροδίτη θα σε βοηθήσει να επαναξιολογήσεις τις καταστάσεις και να πάρεις σωστές αποφάσεις. Η εμφάνιση της Σελήνης σους Ιχθείς θα τονώσει τον αισθηματισμό και τη διαίσθηση σου, θα είσαι σε θέση να καταλάβεις τι πρέπει να κάνεις για να κρατήσεις ζωντανή και ακμαία τη σχέση σου. Πριν κλείσει η εβδομάδα θα βρεις τη τόλμη να κλείσεις οριστικά αρρωστημένες καταστάσεις, θα καταφέρεις να απεγκλωβιστείς από το στάσιμο.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ: Ο Ερμής Θα βρίσκεται σε σύνοδο με την ανάδρομη Αφροδίτη θα σε βοηθήσει να συνειδητοποιήσεις και να ξεκαθαρίσεις τι θέλεις. Αν επιθυμείς επανασύνδεση κάνε το βήμα να πλησιάσεις το πρώην ταίρι σου, εξήγησε και μίλα με σαφήνεια. Σε περίπτωση που θέλεις να ξεκόψεις από το παρελθόν σου, τότε κινήσου με αποφασιστικότητα, ανταποκρίσου στο άνοιγμα που θα υπάρξει. Απέφυγε την αδράνεια, σου δίνω τη συμβουλή να δείξεις άμεσο ενδιαφέρον στις συναισθηματικές σου υποθέσεις.

ΣΕ ΣΧΕΣΗ: Με τον Ερμή σε τρίγωνο με τον Ποσειδώνα ενθουσιασμός και θετικότητα θα είναι τα χαρακτηριστικά σου, θα κινήσεις τα νήματα για άμεση επικοινωνία με το ταίρι σου, ωστόσο να περιόρισε την ανυπόμονη στάση. Προσπάθησε να οργανώσεις τις κινήσεις σου, πράξε μεθοδικά, απέφυγε τις σπασμωδικές ενέργειες. Με τον Ερμή σε τετράγωνο με τον Άρη προσοχή στις αντιδραστικές ενέργειες, το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να συμπεριφερθείς με ευθύτητα και αυτοσυγκράτηση.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ: Ο Ερμής Θα βρίσκεται σε σύνοδο με την ανάδρομη Αφροδίτη αν επιθυμείς επανασύνδεση τα γεγονότα θα κυλήσουν υπέρ σου, θα ‘ρθεις πολύ κοντά με πρώην ταίρι σου, η εξέλιξη θα είναι στο χέρι σου. Ο ερχομός της Σελήνης στο ζώδιο σου ελκυστική θα κάνει την εικόνα σου, έντονη θα είναι η ανάγκη σου να αφήσεις ελεύθερο τον αυθορμητισμό σου, θα σου δοθεί η ευκαιρία να προσεγγίσεις. Προσοχή στο τετράγωνο του Ερμή με τον Άρη, αν θέλεις ουσιαστικό και άμεσο αποτέλεσμα προσπάθησε να βάλεις σε τάξη τα αισθήματα σου.

ΣΕ ΣΧΕΣΗ: Με τον Ερμή σε τρίγωνο με τον Ποσειδώνα ανατρεπτική εξέλιξη θα πάρει η συζήτηση που θα έχεις με το ταίρι σου, με θετικό τρόπο θα κλείσει κεφάλαιο που σας απασχολεί από το παρελθόν. Με την Σελήνη να καταφθάνει στους Ιχθείς προσοχή στα εσωτερικά σου μπερδέματα, προσπάθησε να κινηθείς εντός ρεαλιστικών πλαισίων. Η σταθεροποίηση και η διατήρηση της ισορροπίας θα εξαρτηθεί από τη στάση σου.

ΙΧΘΥΣ

ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ: Ζωηρές θα είναι οι διαθέσεις σου μέσα στην εβδομάδα, ο ερχομός της Σελήνης στον Υδροχόο και μετέπειτα στο ζώδιο σου θα σε βοηθήσει να κινηθείς απελευθερωμένα αυθόρμητα και διαισθαντικά. Ίσως να υπάρξουν εναλλαγές και εσωτερικά σκαμπανεβάσματα, ωστόσο με τον Ερμή σε τρίγωνο με τον Ποσειδώνα θα πάρεις την απόφαση να φλερτάρεις, ίσως να διεκδικήσεις πρόσωπο που ήδη υπάρχει στο στόχαστρο σου. Πολύ καλά θα κάνεις και θα αναλάβεις πρωτοβουλίες, προσέγγισε, προχώρα σε ουσιαστικές προτάσεις.

ΣΕ ΣΧΕΣΗ: Με τον Ερμή σε τετράγωνο με το Άρη ίσως να νιώσεις ένα είδος συναισθηματικής έντασης, προσοχή στις εγωκεντρικές ενέργειες, προσπάθησε να ξεκαθαρίσεις, να διαπιστώσεις και όχι να ξεσπάσεις ή να βγάλεις άτοπα συμπεράσματα. Με τη Σελήνη να εισέρχεται στο ζώδιο σου και τον Ερμή σε τρίγωνο με τον Ποσειδώνα θα ηρεμήσεις και θα προχωρήσεις σε ουσιαστικές συζητήσεις, θα μπορέσεις να χειριστείς το ταίρι σου με κατανόηση και συγκαταβατικότητα.

Πηγή: myastro.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ