Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Νοέμβριος 2018: Αστρολογικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια

Ποιες είναι οι σημαντικές ημερομηνίες του ζωδίου σου για τον μήνα Νοέμβριο;

Διάβασε παρακάτω, για να γνωρίζεις ποιες ημερομηνίες είναι οι πιο σημαντικές για το ζώδιό σου για αυτόν τον μήνα.

Από τη Μπέλλα Κυδωνάκη

ΚΡΙΟΣ ♈
Από 1 έως και 30 Νοεμβρίου
Η Αφροδίτη στον Ζυγό ανάδρομη, στον άξονά σου, ευνοεί εσένα που έχεις γεννηθεί το τρίτο δεκαήμερο, ιδιαίτερα στον τομέα των συνεργασιών και των επαφών. Με κάποιες από αυτές, ενδεχομένως να είχες ξεκινήσει τις συζητήσεις το καλοκαίρι και τώρα επανέρχονται για να μπουν στην τελική ευθεία. Επίσης, θα σου δώσει μια όμορφη ρομαντική, σχέση ή θα σε σπρώξει σε αποφάσεις για γάμο ή συμβίωση. Από τις 17 του μηνός που γυρνάει ορθόδρομη, θα δεις πολύ καλά πράγματα να συμβαίνουν στη ζωή σου.

Από 1 έως και 30 Νοεμβρίου
Θα υπάρχει μια πίεση στην επαγγελματική, οικογενειακή και κοινωνική ζωή, με στόχο να οργανώσεις καλύτερα το δυναμικό σου και να πάρεις γενναίες αποφάσεις σε θέματα που αφορούν αλλαγές, την τάξη ή τον προγραμματισμό. Πιθανόν να ασχοληθείς περισσότερο με τις υποχρεώσεις ενός ηλικιωμένου ατόμου.

Από 7 έως και τέλος Νοεμβρίου
Έχουμε την είσοδο του Ουρανού και πάλι στο ζώδιό σου που θα επηρεάσει εσένα που έχεις γεννηθεί τις τελευταίες ημέρες. Μπορεί να φέρει και οριακές καταστάσεις που θα πρέπει να επιλυθούν άμεσα. Η πίεση ίσως να είναι μεγάλη για αυτό θα πρέπει, πριν από κάθε κίνηση, να έχεις μεγάλη συνειδητότητα.

Από 16 Νοεμβρίου έως και το τέλος
Οι κινήσεις σου θα είναι περισσότερο χαλαρές και κυρίως πολύ συναισθηματικές. Γι’ αυτό πιθανόν να νιώσεις την ανάγκη να απομονωθείς για λίγο.

ΤΑΥΡΟΣ ♉
Από 1 έως και 21 Νοεμβρίου
Ο Ήλιος στο ζώδιο του Σκορπιού, στον άξονά σου, θα σε αναγκάσει να ασχοληθείς με τις υποθέσεις των άλλων. Αυτό δεν είναι απαραίτητα κακό γιατί θα κάνεις κάτι που χρειάζεται συνεργασία ή πνεύμα συντροφικότητας.

Από 1 έως 8 Νοεμβρίου
Αν έχεις γεννηθεί τις τελευταίες ημέρες, ο Δίας στον Σκορπιό σου δίνει τα δώρα του και κυρίως τα εισπράττεις μέσω συνεργασιών, αλλά και μέσα από τις πολύ στενές σου σχέσεις. Θα υπερισχύσει η αισιοδοξία και η επέκταση μέσω νέων καταστάσεων, οι οποίες σίγουρα θα επηρεάσουν τη ζωή σου.

7 Νοεμβρίου
Η Νέα Σελήνη που θα γίνει στο ζώδιο του Σκορπιού, στον άξονά σου, θα σου δημιουργήσει την επιθυμία να κοντρολάρεις τα άλλα άτομα που είναι πολύ κοντά σου σε επίπεδο συνεργασίας ή συντροφικότητας. Ωστόσο, αν δεν είναι σαφείς οι προθέσεις σου θα υπάρξουν δυσκολίες. Το καλό είναι ότι θα αναγκαστείς να βάλεις μια νέα αρχή σε όλα τα θέματα κι αυτό θα σου δώσει μια καινούργια δυναμική, κυρίως όσον αφορά στις σχέσεις σου με τους άλλους.

ΔΙΔΥΜΟΙ ♊

Από 1 έως και 30 Νοεμβρίου
Ο Ερμής, που μπαίνει στον Τοξότη, στον άξονά σου, είναι ο προάγγελος των καλών ειδήσεων. Θα γίνεις πιο εξωστρεφής γιατί κι άλλοι θα είναι πιο ανοικτοί απέναντί σου. Το σημαντικότερο από όλα είναι ότι θα πρέπει να είσαι όσο μπορείς πιο συγκροτημένος/η και οι σκέψεις σου να είναι πολύ δομημένες γιατί έτσι θα μπορείς να αυξήσεις τις πιθανότητες για κάτι πολύ καλό σε προσωπικό επίπεδο ή επαγγελματικό επίπεδο. Από τις 17 του μηνός, που γυρνάει ανάδρομος πρέπει να προσέχεις περισσότερο, να μην είσαι αφηρημένος/η για να είσαι σίγουρος/η για τις συμφωνίες που θα κάνεις, αλλά και γενικά για τις πληροφορίες που θα δώσεις.

Από τις 8 έως και 30 Νοεμβρίου
Ο Δίας μπαίνει στον Τοξότη, στον άξονά σου, φέρνοντας θετικές εξελίξεις και εύνοια όσον αφορά στις σχέσεις σου με τους άλλους. Θα βρεθούν άτομα από το πουθενά που θα θέλουν να σε βοηθήσουν, βγάζοντάς σε έξω από τα στενά σου όρια.

23 Νοεμβρίου
Η Πανσέληνος που θα γίνει στο ζώδιό σου θα σου δώσει την ώθηση να πας παρακάτω και να κάνεις μια όμορφη, καινούργιας αρχής. Όλα θα γίνουν πού γρήγορα γιατί θα αντιληφθείς ακριβώς το επόμενο σου βήμα. Επηρεάζεσαι περισσότερο εσύ που έχεις γεννηθεί τις πρώτες ημέρες, χωρίς να σημαίνει ότι οι υπόλοιποι δεν θα νιώσουν τη θετική ενέργεια να τους κατακλύζει.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ ♋
Από 1 έως και 30 Νοεμβρίου
Ο Κρόνος στον Αιγόκερω, στον άξονά σου φέρνει τριγμούς, ωστόσο, σου δείχνει τον δρόμο για την ωριμότητα, το απότομα μεγάλωμα και γενικά την αλλαγή της δομής στην ζωή σου. Τίποτα δε θα είναι χαλαρό, αλλά θα είναι χρήσιμο. Να είσαι πολύ προσεκτικός/η με τους γύρω σου και ειδικά με τους συνεργάτες σου γιατί η σοβαρότητα των λόγων σου θα σηματοδοτήσει τις αλλαγές σου.

Από 1 έως και 8 Νοεμβρίου
Αν έχεις γεννηθεί τις τελευταίες ημέρες, θα έχεις εύνοια σε ερωτικό και δημιουργικό επίπεδο και σίγουρα θα κάνεις κάποιες σημαντικές και θετικές αλλαγές. Η τύχη είναι με το μέρος σου, αρκεί να πας εσύ προς τα εκεί.

Από τις 7 έως και 30 Νοεμβρίου
Αν έχεις γεννηθεί τις τελευταίες ημέρες, θα υπάρξει μια πολύ σημαντική αλλαγή στην καριέρα σου και γενικά στο κοινωνικό σου στάτους γιατί θα αναζητήσεις μεγαλύτερη ελευθερία σε όλες τις κινήσεις σου και με κάποιο τρόπο θα ξαναθυμηθείς για λίγο την εφηβεία σου, με τις ανατροπές της και τα ξεσπάσματα. Καλό είναι να συγκρατηθείς σε περίπτωση που θέλεις να χαλάσεις ένα δημιούργημα χρόνων ή να απομακρυνθείς από την οικογένεια σου γιατί θα υπάρχει και προκληθεί μια αναστάτωση στον ψυχισμό σου, οπότε χρειάζεσαι μεγαλύτερη επιτήρηση σε ό,τι κάνεις.

ΛΕΩΝ ♌
Από την 1 έως και τις 15 Νοεμβρίου
Η σκέψη σου και η δράση σου θα είναι πολύ προχωρημένη και ανοικτή, κυρίως όταν συναλλάσσεσαι με άλλα άτομα και έχουν στενή σχέση με τα επαγγελματικά σου και τις συνεργασίες σου. Από την μια, θα δείχνεις εγγύτητα και μεγάλη κατανόηση και από την άλλη θα αρνείσαι την οποιαδήποτε μορφή πίεσης. Ο Άρης στον Υδροχόο και στον άξονά σου επηρεάζει περισσότερο εσένα που έχεις γεννηθεί το τρίτο δεκαήμερο. Πιθανόν να υπάρχει μια ανταγωνιστική διάθεση, την οποία θα πρέπει να μετριάσεις για χάρη των σχέσεων.

Από 1 έως και 30 Νοεμβρίου
Ένας καινούργιος άνεμος θα φυσήξει στην ερωτική ζωή σου και από εκεί που έβλεπες ότι υπάρχει κάτι δύσκολο και ίσως και αδιέξοδο, τώρα όλα φωτίζονται γιατί η δική σου διάθεση αλλάζει και μάλιστα προς το καλύτερο. Οπότε να έχεις να περιμένεις πολλά και ωραία πράγματα και κυρίως πολλές καινούργιες δημιουργικές απασχολήσεις.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ ♍
Από 1 έως και τις 21 Νοεμβρίου
Η επικοινωνιακή σου διάθεση σε συνδυασμό με την επιθυμία σου για ταξίδια μπορεί να δέσει υπέροχα και να βρεθείς μέσα σε καινούργιες καταστάσεις. Το αύριο θα το βλέπεις πιο αισιόδοξα, αφού θα αναδυθούν αναμνήσεις και συναισθήματα που θα σου φέρνουν στο νου ευχάριστες εμπειρίες. Νέες συμφωνίες θα αναβαθμίσουν τα οικονομικά σου.

Από 17 έως και 30 Νοεμβρίου
Ο Άρης που θα μπει στους Ιχθύς, στον άξονά σου, δημιουργεί μια καινούργια μορφή επικοινωνίας αλλά και αμεσότητα με τους άλλους. Όμως, αν δεν προσέξεις, μπορεί να σε πάει σε περίεργες διαδρομές όπου θα υπάρχει η λύπηση και όχι η αληθινή συμπόνια. Είναι πολύ πιθανό να ξεγελαστείς εύκολα και να παρασυρθείς από συναισθήματα που ίσως σε αδρανήσουν. Γι’ αυτό χρειάζεσαι μεγαλύτερη συνείδηση και κυρίως εγρήγορση σε σχέση με την πραγματικότητα.

Από τις 9 έως και 30 Νοεμβρίου
Μια καινούργια αισιόδοξη νότα θα μπει μέσα στην καρδιά σου, αλλά και στο σπίτι σου, γι’ αυτό θα γίνεις περισσότερο συγχωρητικός/η αλλά και πιο ανοικτός/η, Όλα θα έχουν ένα ιδιαίτερο φως, αρκεί να είσαι διατεθειμένος/η να δεις την καθημερινότητά σου εναλλακτικά.

ΖΥΓΟΣ ♎
Από 1 έως και 30 Νοεμβρίου
Η Αφροδίτη επιστρέφει στο ζώδιο σου και θα σου φέρει αρκετά δώρα. Αρχικά, θα είναι ανάδρομη και θα σε φέρει σε επαφή με γεγονότα και καταστάσεις που είχαν συμβεί στο τέλος του καλοκαιριού. Το μόνο σίγουρο είναι ότι θα είναι καλά. Από τις 17 του μηνός, γυρνάει ορθόδρομη, οπότε θα υπάρξουν καινούργιες εξελίξεις στη ζωή σου. Θα αναβαθμίσεις το επίπεδό σου, προσωπικό ή συνεργασίας. Αν έχεις γεννηθεί το τρίτο δεκαήμερο, θα καταλάβεις την μεγάλη εύνοια του πλανήτη αυτού γιατί θα σου δώσει δώρα για τα οποία ήδη έχεις δουλέψει. Καλλωπισμός, ρομάντζο και γενικά όμορφες στιγμές θα διανθίσουν την καθημερινότητά σου.

Από 1 έως και 30 Νοεμβρίου
Αν έχεις γεννηθεί το πρώτο δεκαήμερο, θα βιώνεις συνέχεια μια διάθεση για μετάθεση των ορίων σου και σε ορισμένες περιπτώσεις όλα θα είναι πιο οργανωμένα αλλά και πιεστικά, όμως μέσα από εκεί ωριμάζεις και γίνεσαι σοφότερος/η.

Από τις 7 έως και τις 30 Νοεμβρίου
Η επαναφορά του Ουρανού στον άξονά σου θα σε κάνει να βιώσεις ένα είδος αναστάτωσης και κυρίως υπερβολικής ανεξαρτησίας, αν έχεις γεννηθεί τις τελευταίες ημέρες. Επειδή τα πράγματα θα είναι οριακά, θα πρέπει να προσέξεις σε περίπτωση που δε θέλεις να ανεξαρτητοποιηθείς ή να αποχωρίσεις από ένα συγκεκριμένο σχήμα, είτε από συνεργασία είτε από προσωπική σχέση.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ ♏
Από 1 έως και 8 Νοεμβρίου
Ο Δίας σε λίγο θα αποχωρήσει από το ζώδιό σου, όμως σε σένα που έχεις γεννηθεί στο τέλος του τρίτου δεκαήμερου, θα φέρει αισιοδοξία, ανοίγματα, αλλά και κάποιες υπερβολές. Οπότε να είσαι έτοιμος/η να βρεις τον προορισμό σου, αλλά μέσα από ένα καινούργιο αυτοπροσδιορισμό που μπορεί να μην σου είναι πολύ γνώριμος.

Από 1 έως 15 Νοεμβρίου
Θα προσπαθήσεις να είσαι μέσα στα πράγματα και μάλιστα να ακολουθήσεις ένα κομμάτι πρωτοπόρο ή πρωτότυπο. Δε θα είναι όμως εύκολο, αν συνεχίσεις να αντιστέκεσαι και να μην δέχεσαι 100% τις αλλαγές. Οφείλεις να αποδεχτείς τη φιλικότητα και το ομαδικό πνεύμα. Μερικές φορές παθιάζεσαι και μέσα από εκεί βγάζεις μια εμπάθεια που τώρα δε σου είναι καθόλου χρήσιμη. Για αυτό θα χρειαστεί να προσέξεις, αν έχεις γεννηθεί κυρίως το τρίτο δεκαήμερο.

7 Νοεμβρίου
Η Νέα Σελήνη που γίνεται στο ζώδιό σου θα φέρει κάποιες αλλαγές, των οποίων η αφετηρία θα είναι ένα κομμάτι που έχεις αποκτήσει κατά το παρελθόν και το γνωρίζεις πολύ καλά. Πάντως θα προσπαθήσεις να κάνεις μια νέα αρχή, διώχνοντας από πάνω σου κάποια πράγματα, ενώ τα συναισθήματά σου θα είναι έντονα και απαιτητικά.

ΤΟΞΟΤΗΣ ♐
Από 1 έως και 30 Νοεμβρίου
Ξεκινάει μια πολύ καλή περίοδο για σένα, αφού ο Ερμής μπαίνει στο ζώδιό σου και κατά μια έννοια είναι ο προάγγελος όλων των θετικών εξελίξεων που θα έρθουν στη ζωή σου, για αυτό να επιμένεις στις ανοικτές ιδέες και στην αεράτη επικοινωνία. Πρέπει φυσικά να προσέξεις την αφηρημάδα σου και την αγαθή σου πρόθεση γιατί αν αφήσεις το οτιδήποτε στην τύχη του ίσως και να έχεις απώλειες ή ζημιά. Από τις 17 που γυρνάει ο Ερμής ανάδρομος, χρειάζεται να είσαι όσο το δυνατόν πιο συγκεντρωμένος/η σε όλες τις επαφές και τις επικοινωνίες για τυχόν παρερμηνείες και υπερβολές.

Από 9 έως και τις 30 Νοεμβρίου
Επιτέλους θα ξεκινήσει η τύχη σου να δουλεύει και θα σε ωθεί σε μεγαλύτερα ανοίγματα. Θα νιώσεις από την καρδιά σου ότι κάτι αλλάζει. Θα έχεις μια σημαντική βελτίωση, στο επίπεδο φυσικά που μπορείς. Ο λόγος είναι ότι ο Δίας μπαίνει στο ζώδιό σου ο πρωταρχικός σκοπός του είναι να δώσει μια καινούργια διάσταση στη νοοτροπία και γενικά τη ζωή σου. Επηρεάζει πρωτίστως εσένα που έχεις γεννηθεί το πρώτο δεκαήμερο.

23 Νοεμβρίου
Η Πανσέληνος που γίνεται στις 23 Νοεμβρίου στον άξονά σου, στο ζώδιο των Διδύμων, μπορεί να σου φέρει ανησυχία και νευρικές διαθέσεις. Ο λόγος είναι ότι θα βρεθείς με πολύ κόσμο εκ των πραγμάτων να επικοινωνείς και αυτό σίγουρα θα σου φέρει μια διάσπαση είτε προσοχής είτε γενικά οργάνωσης. Σίγουρα θα ξεκινήσεις κάτι καινούργιο σε επίπεδο συζητήσεων και θα λάβεις εύκολα νέες πληροφορίες.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ ♑
Από 1 έως και τις 30 Νοεμβρίου
Ο Κρόνος στο ζώδιό σου με κάποιο τρόπο σε οριοθετεί από όλες τις απόψεις είτε μέσα από προσωπικές αλλαγές, είτε μέσα από συνεργασίες, είτε μέσα από ένα ηλικιωμένο άτομο. Η ανάληψη ευθυνών είναι μεγαλύτερη από άλλες φορές, κυρίως αν έχεις γεννηθεί το πρώτο δεκαήμερο.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ ♒
Από 1 έως και τις 14 Νοεμβρίου
Ο Άρης στον Υδροχόο συνεχίζει να φροντίζει για την αυτονομία σου, αλλά και για μια συγκεκριμένη δράση. Αν έχεις γεννηθεί το τρίτο δεκαήμερο, θα έχεις μεγάλη ένταση και θα πιεστείς για να κάνεις τα ξεκαθαρίσματά σου. Η πρωτοπορία σε συνδυασμό με πρωτοτυπία θα δώσει μια καινούργια διάσταση στην καθημερινότητά σου.

ΙΧΘΥΕΣ ♓
Από 1 έως και τις 8 Νοεμβρίου
Αν έχεις γεννηθεί τις τελευταίες ημέρες, θα έχεις υπερβολική εύνοια και μπορεί να κερδίσεις χρήματα από απρόσμενες πηγές. Το εξωτερικό ενδεχομένως να παίξει ένα σημαντικό ρόλο στη ζωή σου.

Από 16 έως και τις 30 Νοεμβρίου
Ο Άρης θα μπει στο ζώδιό σου και σίγουρα θα φτάσεις πιο γρήγορα στον στόχο σου. Σε συνδυασμό και με άλλους πλανητικούς παράγοντες, θα κάνεις ανοίγματα και θα έχεις μεγαλύτερη δράση σε όλους τους τομείς. Αν έχεις γεννηθεί το πρώτο δεκαήμερο, θα νιώσεις ότι η τύχη σου κτύπησε την πόρτα και ίσως να γίνει κάτι που αφορά και στο εξωτερικό.

Πηγή: astrology.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ