Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Καπερνάρος: Την ώρα της φονικής φωτιάς στο Μάτι γινόταν ξενάγηση στα πυροσβεστικά αεροπλάνα

Ερωτήματα για το πού βρίσκονταν τα πυροσβεστικά αεροπλάνα και ελικόπτερα κατά τη διάρκεια της φονικής πυρκαγιάς στο Μάτι, έθεσε και σήμερα ο δικηγόρος οικογενειών των θυμάτων, Βασίλης Καπερνάρος. Επίσης προχώρησε σε μια καταγγελία.

Ο γνωστός δικηγόρος μιλώντας στον ΑΝΤ1, δήλωσε πως υπάρχουν βάσιμες πληροφορίες ότι δεν έχουν δοθεί τα σωστά έγγραφα και πως τα στοιχεία είναι ελλιπή, ενώ αποκάλυψε πως ανάμεσα στα έγγραφα που έχουν κατατεθεί, υπάρχει και ένα που δεν είναι πρωτότυπο, όπως θα έπρεπε, αλλά αλλοιωμένο.

Αναφερόμενος στα στάδια της δικαστικής διαδικασίας, δήλωσε πως εδώ και 18 μέρες έχει υποβάλλει αίτημα, στους αρμόδιους φορείς να απαντηθεί γιατί το ένα από τα τρία ελικόπτερα που πετούσαν στην περιοχή επέστρεψε με τη δικαιολογία πως δεν είχε καύσιμα αλλά και γιατί τα δύο ελικόπτερα ήταν καθηλωμένα στο “Ελευθέριος Βενιζέλος” και τη στιγμή της καταστροφής πραγματοποιήθηκε ξενάγηση σε μία γυναίκα, της οποίας ο ρόλος δεν έχει γίνει γνωστός.

newpost.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΣΑΣΜΟΣ Γ ΚΥΚΛΟΣ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 110 (VIDEO)

Δείτε τα νέα επεισόδια του γ κύκλου της τηλεοπτικής σειράς ΣΑΣΜΟΣ που βλέπουμε στον ALPHA. ΕΠΕΙΣΟΔΙO 110 Η Εύα διαβεβαιώνει τον Μαθιό ότι δεν βρίσκεται πίσω από το...