Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Η ΝΥΦΗ Β ΚΥΚΛΟΣ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 40 (VIDEO)

Δείτε videos από το νέο επεισόδιο της σειράς Η ΝΥΦΗ Β ΚΥΚΛΟΣ

ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 40

H Φιγκέν επισκέπτεται την Σουρεϊγιά και η συζήτηση των γυναικών είναι πολύ ενδιαφέρουσα. Η Σουρεϊγιά μαθαίνει για το άτυχο εpωτικό παρελθόν του Τζαν, ενώ η Φιγκέν αποχωρεί πιο ανήσυχη από ποτέ για το ενδεχόμενο ο Τζαν να μην είναι εpωτευμένος με την Μπεγκιούμ, αλλά με τη Σουρεϊγιά. Η Μπουρτζού έχει βγει για φαγητό με τον Οσμάν και όταν εκείνος της μιλάει για τη Σουρεϊγιά, μικρές σουβλίτσες ζήλιας την τρυπάνε. Αυτή η ζήλια βρίσκει πρόσφορο έδαφος να φουντώσει το ίδιο βράδυ, κατά τη διάρκεια της συγκέντρωσης στο αρχοντικό για να διαλέξει ο καθένας αυτόν στον οποίο θα αγοράσει δώρο το βράδυ της Πρωτοχρονιάς.

Η Ιπέκ «φυτιλιάζει» την Μπουρτζού, αλλά χωρίς να προσέξει ότι ο Εμίρ ακούει την κουβέντα τους. Αποτέλεσμα; Ο Εμίρ μαθαίνει για τη σχέση της Μπεγκιούμ με τον Τζαν και γίνεται έξαλλος. Η βραδιά ολοκληρώνεται επεισοδιακά. Γιατί ανταλλάσσουν την πρώτη τους χειραψία ο Φαρούκ με τον Τζαν; Μία αυθόρμητη κίνηση του Φαρούκ γίνεται αιτία να ξεσπάσει καβγάς ανάμεσα στην Ντιλάρα και τον Αντέμ και ο δεύτερος να καταλήξει στο σπίτι της μητέρας του. Εκεί, για πρώτη φορά, ο Αντέμ κάνει στη Ρεϊχάν ερωτήσεις που δεν έχουν απάντηση.

Ο Φικρέτ δέχεται νέο εκβιαστικό μήνυμα. Αυτή τη φορά ο εκβιαστής ζητάει χρήματα για να κρατήσει τη σιωπή του. Και σαν να μην έφτανε αυτό, η Εσρά, μετά από μια άσχημη επίσκεψη που δέχτηκε από τη μητέρα της Ιπέκ, του υποβάλλει την παραίτηση της. Αντίθετα με τον Φικρέτ, σε πελάγη ευτυχίας πλέει η Εσμά. Μόνο που, η σχέση της με τον Γκαρίπ παύει να είναι μυστική από όλους. Ποιος τους βλέπει;

Δείτε video- αποσπάσματα με Ελληνικούς υπότιτλους  ΕΔΩ , ΕΔΩ , ΕΔΩ , ΕΔΩ , ΕΔΩ , ΕΔΩ

ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ

34 ΕΔΩ

35 ΕΔΩ

36 ΕΔΩ

37 ΕΔΩ

38 ΕΔΩ

39 ΕΔΩ

41 ΕΔΩ

42 ΕΔΩ

43-44-45-46-47-48-49-50-51 ΕΔΩ

Για την αρχική σελίδα Η ΝΥΦΗ Β ΚΥΚΛΟΣ ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ

Ακολουθήστε στο facebook τη σελίδα Η ΝΥΦΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ