Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024

Έκοψαν κομμάτι από το αυτί του αστυνομικού – Τον βασάνιζαν επί 2 ώρες – Οι Πακιστανοί ισχυρίζονται ότι ήθελε να τους ληστέψει

– Τουλάχιστον περίεργο το περιστατικό στη Νίκαια με τον ξυλοδαρμό του αστυνομικού – Οι Πακιστανοί που έχουν συλληφθεί για την επίθεση καταγγέλλουν ότι επιχείρησε να τους ληστέψει – Άνδρες της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. Εντόπισαν τον αστυνομικό αιμόφυρτο και δεμένο – Πληροφορίες αναφέρουν ότι οι δράστες του έκοψαν κομμάτι από το αυτί – Ο αστυνομικός λέει ότι τον χτυπούσαν επί δύο ώρες ενώ ήταν δεμένος
Ήταν τρεις και τέταρτο τα ξημερώματα όταν ένας πολίτης κάλεσε την Άμεση Δράση λέγοντας ότι από διαμέρισμα στην περιοχή της Νίκαιας ακούγεται φασαρία. Οι αστυνομικοί της ΔΙ.ΑΣ. που έφτασαν στο σημείο έδωσαν μάχη με μεγάλη ομάδα Πακιστανών μεταναστών που φαίνεται ότι εμπλέκονται σε διακίνηση λαθραίων τσιγάρων και στη συνέχεια εντόπισαν έναν συνάδελφό τους αστυνομικό δεμένο και άσχημα χτυπημένο. Οι δράστες του είχαν κόψει ένα κομμάτι από το αυτί του.

Πολλά ερωτήματα
Μετά την κλήση στην Άμεση Δράση έσπευσαν στο σημείο τέσσερις αστυνομικοί της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. Στην είσοδο της πολυκατοικίας ήρθαν αντιμέτωποι με μια ομάδα δέκα Πακιστανών. Ακολούθησε συμπλοκή. Οι αστυνομικοί κάλεσαν ενισχύσεις και λίγο αργότερα με τη βοήθεια συναδέλφων τους κατάφεραν να “εξουδετερώσουν” την ομάδα που τους επιτέθηκε.
Στη συνέχεια οι άνδρες της ΔΙΑΣ ανέβηκαν στον τρίτο όροφο όπου βρίσκεται και το διαμέρισμα απ’ όπου ο πολίτης κατήγγειλε ότι άκουγε φασαρία.
Εκεί εντόπισαν άλλους έξι Πακιστανούς και σακούλες με μικροποσότητα λαθραίου καπνού. Στον ίδιο χώρο ωστόσο εντόπισαν δεμένο έναν άνδρα ο οποίος ήταν μέσα στα αίματα, χτυπημένος άσχημα.
Προς μεγάλη τους έκπληξη οι αστυνομικοί άκουσαν τον άνδρα να τους λέει ότι είναι και εκείνος αστυνομικός. Αμέσως κλήθηκε ασθενοφόρο που τον μετέφερε στο Στρατιωτικό Νοσοκομείο 401, όπου διαπιστώθηκε ότι είχε υποστεί άγριο ξυλοδαρμό, ενώ του έλειπε και ένα κομμάτι από το αυτί.
Ο αστυνομικός που υπηρετεί στο Τμήμα Αθλητικής Βίας της Ασφάλειας και είναι ο οδηγός υψηλόβαθμου αξιωματικού είπε στους συναδέλφους του ότι ενώ βρισκόταν εκτός υπηρεσίας διαπίστωσε ότι μια ομάδα Πακιστανών κινείται ύποπτα. Τους ακολούθησε, όπως είπε, όμως εκείνοι τον αντιλήφθηκαν και του επιτέθηκαν. Τον οδήγησαν όπως περιέγραψε στο διαμέρισμα όπου τον έδεσαν και τον βασάνισαν επί δύο ώρες.

Εντελώς διαφορετική είναι η εικόνα που έδωσαν ωστόσο οι Πακιστανοί. Είπαν στους αστυνομικούς ότι ο συνάδελφός τους μαζί με ακόμη δύο άτομα πήγαν στο διαμέρισμα και τους απείλησαν. Τότε, είπαν, εκείνοι αντέδρασαν και συνεπλάκησαν μαζί τους. Οι δύο άγνωστοι που ήταν μαζί με τον αστυνομικό κατάφεραν να διαφύγουν, εκείνος όμως αν και σωματώδης δεν τα κατάφερε.

Έρευνα προς κάθε κατεύθυνση
Οι αστυνομικοί θεωρούν δεδομένο ότι οι Πακιστανοί εμπλέκονται σε λαθρεμπόριο τσιγάρων, καθώς βρέθηκαν ανάλογα στοιχεία στο διαμέρισμα στη Νίκαια, δεν μπορούν ωστόσο να εξηγήσουν πως βρέθηκε εκεί ο συνάδελφός τους ο οποίος βρισκόταν εκτός υπηρεσίας. Στο σημείο βρέθηκαν ένα μαχαίρι και ένα σκαμπό με τα οποία χτυπούσαν τον αστυνομικό.
Ο αστυνομικός δεν έχει δώσει δικαιώματα ποτέ στο παρελθόν ωστόσο η έρευνα, μετά και τις καταγγελίες των Πακιστανών που έχουν συλληφθεί, θα κινηθεί προς κάθε κατεύθυνση.

newsit.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΤΟ ΝΑΥΑΓΙΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 74 (VIDEO)

Δείτε τα νέα επεισόδια της δραματικής σειράς ΤΟ ΝΑΥΑΓΙΟ που ξεκίνησε στο MEGA. ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 74 Η Φανή επιστρέφει για μια τελευταία φορά στην κάμαρα του Πέτρου, για να...