Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Έγκυος η Μέγκαν Μαρκλ – Πότε θα γεννήσει

Η Μέγκαν Μαρκλ και ο Πρίγκιπας Χάρι θα γίνουν γονείς. Πέντε μήνες μετά τον γάμο τους ενημέρωσαν ότι την Άνοιξη του 2019 η Μέγκαν θα φέρει στον κόσμο ένα μωράκι και ακόμα ένα δισέγγονο για την Βασίλισσα Ελισάβετ.

Όπως έγραψαν στον λογαριασμό του Παλατιού στο twitter: «Οι αυτού υψηλότητες Ο Δούκας και η Δούκισσα του Σάσεξ ανακοινώνουν με χαρά ότι η Δούκισσα του Σάσεξ αναμένεται να φέρει στον κόσμο ένα μωρό την Άνοιξη του 2019. Οι αυτού υψηλότητες εκτιμούν απεριόριστα την υποστήριξη που εισέπραξαν από ανθρώπους σε όλο τον κόσμο από την ημέρα του γάμου τους τον περασμένο Μάϊο και θα ήθελαν να μοιραστούν αυτά τα ευχάριστα νέα με το κοινό».

Στην ανακοίνωση επισημαίνεται ακόμα ότι η Βασίλισσα Ελισάβετ, ο Φίλιππος, ο Κάρολος και η Καμίλα αλλά και ο Γουίλιαμ και η Κέιτ έχουν μάθει τα ευχάριστα νέα και τους έχουν ήδη συγχαρεί από την περασμένη Παρασκευή στο γάμο της Πριγκίπισσας Ευγενίας. Επίσης, η μητέρα της Μέγκαν, η κα Ντόρια Ράγκλαντ είναι πολύ χαρούμενη με τα νέα και περιμένει πως και πως το πρώτο της εγγόνι. Η Δούκισσα του Σάσεξ θα συνεχίσει τις υποχρεώσεις της και θα επισκεφθεί τα νησιά Φίτζι και την Τόνγκα. Σήμερα άρχισαν μια μεγάλη περιοδεία στον Ειρηνικό, στις χώρες μέλη της Κοινοπολιτείας.

Στην ανακοίνωση του Παλατιού δεν υπάρχει πουθενά αναφορά στον πατέρα της Μέγκαν, Τόμας Μαρκλ.

Δείτε την ανακοίνωση για την εγκυμοσύνη

Kensington Palace

@KensingtonRoyal

Their Royal Highnesses The Duke and Duchess of Sussex are very pleased to announce that The Duchess of Sussex is expecting a baby in the Spring of 2019. pic.twitter.com/Ut9C0RagLk

Προβολή εικόνας στο Twitter

Kensington Palace

@KensingtonRoyal

Their Royal Highnesses have appreciated all of the support they have received from people around the world since their wedding in May and are delighted to be able to share this happy news with the public.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ