Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Άστρα: Τι φέρνει το Σαββατοκύριακο 27-28/10 στα αισθηματικά των ζωδίων

Καλό Σαββατοκύριακο αγαπημένοι φίλοι και χρόνια πολλά για την εθνική μας εορτή! Το Σαββατοκύριακο αυτό θα είναι άκρως επικοινωνιακό με την Σελήνη από την Παρασκευή το βράδυ να έχει περάσει στους Διδύμους και να μας ωθεί στο να επικοινωνήσουμε, να συναναστραφούμε ανθρώπους που μπορούν να μας κεντρίσουν το ενδιαφέρον, να διασκεδάσουμε, να φλερτάρουμε, αφού αυτό θα λειτουργήσει άκρως ανανεωτικά για την διάθεσή μας. Πάρτι και εκδηλώσεις μπαίνουν στο πρόγραμμα και δε θα χάσουμε την ευκαιρία να παρευρεθούμε σε ότι θεωρούμε ότι μπορούμε να περάσουμε όμορφα. Έντονες θα είναι οι συζητήσεις με το κοντινό μας περιβάλλον (αδέλφια, ξαδέλφια, γείτονες, φίλοι κολλητοί), καθώς έχουμε ιδιαίτερη ανάγκη να επικοινωνήσουμε με τα πρόσωπα που θεωρούμε δικά μας.

Τα αισθηματικά το σαββατοκύριακο 27 με 28 Οκτωβρίου 2018

Το Σάββατο το απόγευμα η Σελήνη στους Διδύμους σχηματίζει τετράγωνο με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύς, μία ιδιαίτερα συναισθηματική αστρολογική συγκυρία, καθώς είναι πολύ πιθανό ο έντονος συναισθηματισμός, η εξιδανίκευση προσώπων που μας ενδιαφέρουν, οι έντονες τάσεις φυγής, κυρίως πνευματικής, να μας οδηγήσουν να βγάλουμε λανθασμένα συμπεράσματα ή να έχουμε υπερβολικές απαιτήσεις από τους γύρω μας. Το πιθανότερο είναι όλα αυτά να οδηγήσουν σε απογοήτευση γι’ αυτό είναι προτιμότερο να βάλουμε τη λογική να δουλέψει και να εκτονώσουμε την έντονη ευαισθησία που μας διακρίνει σε καλλιτεχνικές δράσεις που μας ενδιαφέρουν, στο να στραφούμε στον εαυτό μας και να έρθουμε σε επαφή με το θεό που κρύβουμε μέσα μας. Ας μην αφήσουμε τις αυταπάτες και την συναισθηματική υπερχείλιση να κυριαρχήσουν.

Τη Κυριακή η Σελήνη θα παραμείνει στους Διδύμους, το κλίμα προβλέπεται να είναι πολύ ευχάριστο και είναι ιδανική συγκυρία να βρεθούμε παρέα με κοντινά μας πρόσωπα και να περάσουμε μοναδικά την ημέρα της εθνικής μας γιορτής. Αυτό που θα πρέπει να προσέξουμε είναι τυχόν νευρικότητα και κυκλοθυμία που πιθανά να χαλάσουν τη διάθεσή μας και βέβαια την ατμόσφαιρα στην παρέα θα βρισκόμαστε. Η Αγγέλικα Γεωργίου και το astraweekend love αναλύει πως θα περάσουν τα 12 ζώδια το διήμερο αυτό, πρόκειται άραγε για ένα όμορφο διήμερο ή όχι και τόσο; Πάμε να διαβάσουμε αναλυτικά τι μας περιμένει το διήμερο 27 με 28 Οκτωβρίου 2018 και πως θα περάσουν στον αισθηματικό τομέα τα αγαπημένα μας ζώδια.

Διάλεξε το ζώδιό σου και δες πως θα περάσεις στον αισθηματικό τομέα αυτό το Σαββατοκύριακο:

ΚΡΙΟΣ

Χαρούμενο προβλέπεται να είναι αυτό το διήμερο για σένα Κριαράκι, καθώς η Σελήνη θα βρίσκεται στους Διδύμους και δημιουργεί τις κατάλληλες προϋποθέσεις για να περάσεις υπέροχα με το ταίρι σου διασκεδάζοντας με την παρέα σας ή οργανώνοντας μία κοντινή εκδρομή που θα δώσει ανάσα φρεσκάδας στη σχέση σας. Προσεκτικός πρέπει να είσαι το απόγευμα του Σαββάτου γιατί το τετράγωνο της Σελήνης με τον Ποσειδώνα στουςΙχθύς σε κάνει έντονα συναισθηματικό, σε σημείο που μπορεί να έχεις ξεσπάσματα και να φέρεις καταστάσεις του παρελθόντος που σε πλήγωσαν στο προσκήνιο.

Εσύ που δεν έχεις ταίρι, είναι ευκαιρία για διασκέδαση, για νέες γνωριμίες, για παιχνίδι και φλερτ και είναι πολύ πιθανές οι νέες κατακτήσεις που θα λειτουργήσουν ευεργετικά στην προσωπική σου ζωή. Ιδιαίτερα προσεκτικός θα πρέπει να είσαι το απόγευμα του Σαββάτου καθώς η Σελήνη σχηματίζει τετράγωνο με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύς, κάτι που θα σε οδηγήσει πιθανά σε ωραιοποίηση και εξιδανίκευση προσώπων, δεν θα έχεις αντικειμενική θεώρηση των πραγμάτων, κάτι που μπορεί να οδηγήσει σε απογοητεύσεις.

ΤΑΥΡΟΣ

Η Σελήνη βρίσκεται το Σαββατοκύριακο στους Διδύμους Ταυράκι και εσύ δεν θέλεις πολυκοσμία, δεν θέλεις έντονη διασκέδαση, αυτό που θέλεις περισσότερο είναι να περάσεις ήσυχες στιγμές με καλούς φίλους και φυσικά το ταίρι σου. Πιθανό είναι να δημιουργήσεις την κατάλληλη ατμόσφαιρα για μία ρομαντική βραδιά υπό το φως των κεριών που θα δώσει το πάθος. Καλό είναι να προσέχεις βέβαια το απόγευμα του Σαββάτου γιατί το τετράγωνο της Σελήνης με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύς σου δίνει έντονη ευαισθησία και δεν αποκλείεται να υπερβάλλεις δημιουργώντας προβλήματα στη σχέση σου.

Εσύ που δεν έχεις ταίρι, δεν φαίνεται αυτό το διήμερο να έχεις διάθεση για πολυκοσμία και έντονη κοινωνικότητα, γι’ αυτό το πιθανότερο είναι να βρεθείς με λίγους φίλους και για δείπνο ή για ποτό μακριά από την πολλή φασαρία. Προσοχή θα πρέπει να δείξεις το απόγευμα του Σαββάτου, καθώς το τετράγωνο της Σελήνης με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύς μπορεί να δημιουργήσει λάθος εντυπώσεις για πιθανή νέα γνωριμία.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Με τη Σελήνη στο ζώδιό σου αυτό το διήμερο Διδυμάκι μπορείς να περάσεις όμορφα, καθώς έχεις κέφι και διάθεση να διασκεδάσεις, κάτι που θα έχει άμεσο αντίκτυπο στη σχέση σου. Πάρε την πρωτοβουλία για κοινωνικές εκδηλώσεις και πάρτι που θα δημιουργήσουν υπέροχες προϋποθέσεις για εσένα και το ταίρι σου. Πρόσεχε μόνο το απόγευμα του Σαββάτου γιατί το τετράγωνο της Σελήνης με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύς μπορεί να οδηγήσει σε συναισθηματική υπερχείλιση, τα ξεσπάσματα δεν θα είναι ότι καλύτερο για τη σχέση σου.

Εσύ που δεν έχεις ταίρι, είναι γεγονός ότι είσαι ο πρωταγωνιστής του Σαββατοκύριακου στις παρέες σου ή σε όποιο κοινωνική εκδήλωση θα πρέπει να βρεθείς. Η ευχάριστη διάθεσή σου, η αισιοδοξία και η έντονη δυναμική σου δράση τραβούν τα βλέμματα και θα είναι πιθανά πολλές οι νέες κατακτήσεις που θα σε απασχολήσουν. Μην αφεθείς στο συναισθηματισμό το απόγευμα του Σαββάτου, γιατί το πιθανότερο είναι να εξιδανικεύσεις πρόσωπα, κάτι που στο τέλος θα σε πληγώσει. Δώσε χρόνο για να δεις το πραγματικό πρόσωπο του άλλου.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ο συναισθηματισμός και η ανάγκη για μοναχικότητα είναι έντονη αυτό το Σαββατοκύριακο Καρκινάκι, με τη Σελήνη στους Διδύμους να τονίζει την ανάγκη σου να ξεφεύγεις νοητά, να μην ασχοληθείς με την πραγματικότητα. Ιδανικά μπορείς να δημιουργήσεις ένα ονειρικό σκηνικό για δύο και να απολαύσεις μοναδικές στιγμές με το ταίρι σου, μακριά από το κοινωνικό σας περιβάλλον. Το απόγευμα του Σαββάτου η συναισθηματικότητα εκτινάσσεται, πιθανά και οι απαιτήσεις σου, και μπορεί να οδηγηθείς σε καυγάδες λόγω λανθασμένων εντυπώσεων που έχεις , δημιουργώντας πληγές. Απέφυγέ το!

Εσύ που δεν έχεις ταίρι, δεν φαίνεται αυτό το διήμερο να έχεις την διάθεση για έντονη κοινωνικότητα που θα σου δώσει την ευκαιρία για ενδιαφέρουσες νέες γνωριμίες. Το πιθανότερο είναι να ασχοληθείς με πρόσωπα από το παρελθόν που μπορεί να θέλουν να τους δώσεις μία ακόμα ευκαιρία. Ιδιαίτερα προσεκτικός θα πρέπει να είσαι το απόγευμα του Σαββάτου, γιατί το τετράγωνο Σελήνης – Ποσειδώνα εντείνει τις ευαισθησίες και την διάθεση για να ωραιοποιήσεις πρόσωπα που σε ενδιαφέρουν, δημιουργώντας λανθασμένη εικόνα των πραγμάτων.

 

ΛΕΩΝ

Το Σαββατοκύριακο αυτό Λιονταράκι είναι ιδανικό για να δεις με το ταίρι σου τους φίλους σας και να περάσετε όμορφα μαζί τους, συζητώντας και διασκεδάζοντας. Είναι επίσης ευκαιρία για να επιλέξεις μία κοινή δράση με το σύντροφό σου, κάτι που θα σας φέρει πιο κοντά. Να είσαι προσεκτικός μόνο το απόγευμα του Σαββάτου γιατί το τετράγωνο της Σελήνης στους Διδύμους με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύς εκτοξεύει την ευαισθησία και τον συναισθηματισμό και το να εκτονωθείς στο ταίρι σου μόνο προστριβές και δράματα θα δημιουργήσει.

Εσύ που δεν έχεις ταίρι, ιδανικές είναι οι συνθήκες για να βρεθείς με φιλικά σου πρόσωπα το διήμερο αυτό, συζητώντας μαζί τους στόχους σου και ενδιαφέροντα κοινά που έχετε. Οι νέες γνωριμίες είναι πολύ πιθανές ή ακόμα και κάποιος φίλος να εκδηλώσει τα συναισθήματά του για εσένα. Το απόγευμα του Σαββάτου ο έντονος συναισθηματισμός θολώνει την κρίση σου και μπορεί να βγάλεις λάθος συμπεράσματα για πρόσωπα που θα σε απογοητεύσουν.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Αυτό που θα πρέπει να κάνεις Παρθενάκι αυτό το διήμερο είναι να αφήσεις στην άκρη τις υποχρεώσεις και τις ευθύνες που έχεις στην καριέρα σου και να προσπαθήσεις να περάσεις όμορφα με το ταίρι σου σε διάφορες κοινωνικές υποχρεώσεις που μπορεί να έχεις. Ιδιαίτερη προσοχή θα πρέπει να δείξεις το απόγευμα του Σαββάτου, με το τετράγωνο της Σελήνης στους Διδύμους με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύς να εκτοξεύει τον συναισθηματισμό και να σου δημιουργεί παράλογες απαιτήσεις που θα φέρουν συγκρούσεις με το ταίρι σου.

Εσύ που δεν έχεις ταίρι, με το να έχεις στο μυαλό σου τις επαγγελματικές σου υποχρεώσεις στη δουλειά δεν θα μπορέσεις να αφεθείς αυτό το διήμερο, γι’ αυτό θα είναι ιδανικό αν καταφέρεις να αφήσεις στην άκρη ότι σε πιέζει. Επαγγελματικές συναντήσεις είναι πιθανό να εξελιχθούν σε έντονα φλερτ, πρόσεχε μόνο το απόγευμα του Σαββάτου γιατί το τετράγωνο της Σελήνης με τον Ποσειδώνα σε ωθεί να ανεβάσεις σε βάθρο ανθρώπους που πιθανότατα δεν το αξίζουν.

ΖΥΓΟΣ

Σαββατοκύριακο έρωτα και διασκέδασης είναι αυτό για εσένα αγαπημένε Ζυγέ, με τη Σελήνη στους Διδύμους να ανεβάζει τη διάθεσή σου στα ύψη. Μην χάσεις αυτήν την ευκαιρία και επέλεξε μία εκδρομή για εσένα και το ταίρι σου στην ύπαιθρο, που θα σας χαρίσει απολαυστικές στιγμές χαράς και ανανέωσης. Προσοχή μόνο το απόγευμα του Σαββάτου γιατί το τετράγωνο της Σελήνης με τον Ποσειδώνα μπορεί να σε κάνει έντονα συναισθηματικό και να προκαλέσεις δράματα και εντάσεις, χαλώντας το υπέροχο κλίμα.

Εσύ που δεν έχεις ταίρι, μην χάσεις την ευκαιρία για να διασκεδάσεις και να φλερτάρεις αυτό το διήμερο, γιατί το κέφι, η αισιοδοξία και η γοητεία σου θα φέρει πολλές νέες και ενδιαφέρουσες γνωριμίες που θα απογειώσουν την ψυχολογία σου. Το απόγευμα του Σαββάτου το τετράγωνο της Σελήνης με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύς μπορεί να σε οδηγήσει να δεις τον… βάτραχο πρίγκιπα, γι’ αυτό μην βιαστείς να ενθουσιαστείς γιατί δεν αποκλείεται να απογοητευτείς. Δώσε χρόνο για να δεις με καθαρή ματιά το όποιο νέο πρόσωπο υπάρξει στη ζωή σου.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Νευρικότητα, ανασφάλειες και φόβοι είναι πιθανό να βγουν στην επιφάνεια αυτό το Σαββατοκύριακο Σκορπιουδάκι, επηρεάζοντας τη σχέση σου έντονα, καθώς δεν θα διστάσεις να εκτονώσεις τη ζήλια που νιώθεις στο ταίρι σου, προκαλώντας συγκρούσεις. Μετουσίωσε την σε πάθος και δεν θα χάσεις. Η διάθεσή σου αυτή θα γίνει πιο έντονη το απόγευμα του Σαββάτου, με το τετράγωνο Σελήνης – Ποσειδώνα να προκαλεί μελοδραματισμούς και υπερβολές. Κάνε έρωτα, όχι πόλεμο για να μπορέσεις να περάσεις όμορφα, αποφεύγοντας ατέρμονες κόντρες.

Εσύ που δεν έχεις ταίρι, η νευρικότητα και το άγχος που μπορεί να έχεις είναι ανασταλτικοί παράγοντες για να περάσεις όμορφα αυτό το διήμερο, γι’ αυτό καλό είναι να χαλαρώσεις και να επιλέξεις δράσεις που θα σε ηρεμήσουν και θα σε βοηθήσουν να ανέβεις. Νέες γνωριμίες μπορούν να σου κόψουν την ανάσα και να ζήσεις μοναδικές στιγμές πάθους. Προσοχή το απόγευμα του Σαββάτου γιατί το τετράγωνο Σελήνης – Ποσειδώνα μπορεί να θολώσει την κρίση σου και να εξιδανικεύσεις πρόσωπα που δεν το αξίζουν.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Με τη Σελήνη στους Διδύμους αυτό το Σαββατοκύριακο έχεις την ευκαιρία Τοξοτάκι να περάσεις μοναδικά με το ταίρι σου, επιδιώκοντας να διασκεδάσεις μαζί του και να δώσετε νέα πνοή στη σχέση σας. Η διάθεση για συντροφικότητα που δείχνεις θα είναι ιδανική για να οδηγηθεί η σχέση σου σε άλλα επίπεδα. Πρόσεχε μόνο το απόγευμα του Σαββάτου γιατί το τετράγωνο της Σελήνης με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύς εκτοξεύει την ευαισθησία και μπορεί να έχεις συναισθηματικές εκρήξεις, προκαλώντας ζητήματα με το σύντροφό σου.

Εσύ που δεν έχεις ταίρι, είναι ιδανικό αυτό το διήμερο για να φλερτάρεις, να διασκεδάσεις, να εντυπωσιάσεις με την γοητεία και την διάθεση επικοινωνίας που έχεις. Ο ερωτισμός είναι διάχυτος και θα είναι πολλοί αυτοί που θα ενδιαφερθούν για εσένα, ανεβάζοντας την ψυχολογία σου ακόμα περισσότερο. Προσοχή θα πρέπει να δείξεις το απόγευμα του Σαββάτου γιατί το τετράγωνο Σελήνης – Ποσειδώνα σε ωθεί στο να ωραιοποιεί πρόσωπα και καταστάσεις, δημιουργώντας στρεβλή εικόνα και πιθανά να απογοητευτείς.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Μην αφήσεις το άγχος της καθημερινότητας και τις αγγαρείες της εργασίας να σε επηρεάσουν Αιγοκεράκι, καθώς η Σελήνη στους Διδύμους σου προκαλεί νευρικότητα για τον προγραμματισμό και τις υποχρεώσεις σου και αυτό μπορεί να επηρεάσει άμεσα τη σχέση σου, προκαλώντας προστριβές. Προσεκτικός ιδιαίτερα θα πρέπει να είσαι το απόγευμα του Σαββάτου γιατί το τετράγωνο της Σελήνης με τον Ποσειδώνα σε φορτίζει συναισθηματικά και μπορεί να έχεις υπερβολικά ξεσπάσματα, δυσχεραίνοντας περισσότερο την κατάσταση.

Εσύ που δεν έχεις ταίρι, η διάθεση για να βγεις και να διασκεδάσεις είναι περιορισμένη, αφού δείχνεις να ασχολείσαι συνεχώς με την καθημερινότητα και τις υποχρεώσεις της αφήνοντας πίσω την προσωπική σου ζωή. Προτάσεις για εξόδους με παρέες από την δουλειά είναι πιθανές, μην χάσεις την ευκαιρία γιατί είναι πιθανές οι νέες γνωριμίες που μπορεί να υπάρξουν. Το απόγευμα του Σαββάτου το τετράγωνο Σελήνης – Ποσειδώνα σε ωθεί στο να εξιδανικεύεις πρόσωπα που πιθανά να σε ενδιαφέρουν. Μην βιάζεσαι να βγάλεις συμπεράσματα γιατί μπορεί να απογοητευτείς.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Χαράς ευαγγέλια αυτό το Σαββατοκύριακο για εσένα Υδροχοάκι, καθώς η Σελήνη βρίσκεται στους Διδύμους και όλα για εσένα είναι έρωτας, διασκέδαση, παιδικότητα. Είναι εξαιρετική ευκαιρία να απολαύσεις στιγμές μοναδικού πάθους και έξαψης με το ταίρι σου που θα φέρουν κύματα ανανέωσης στη σχέση σου. Προσοχή μόνο το απόγευμα του Σαββάτου γιατί το τετράγωνο της Σελήνης με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύς εντείνει τις ευαισθησίες και τα συναισθηματικά ξεσπάσματα που θα επηρεάσουν αρνητικά τη σχέση σου είναι πιθανά.

Εσύ που δεν έχεις ταίρι, είσαι ο πρωταγωνιστής σε όποια παρέα και αν βρεθείς αυτό το διήμερο, καθώς η χαρά, το κέφι, το χιούμορ, η γοητεία σου κατακτούν τους πάντες και θα είναι πιθανά πολλές οι νέες γνωριμίες που θα σε απασχολήσουν και, κυρίως, θα σε ανεβάσουν. Μην αφεθείς στο συναίσθημα που γεννά αυταπάτες το απόγευμα του Σαββάτου, γιατί μπορεί να απογοητευτείς βαθιά. Άφησε τον χρόνο να περάσει για να βγάλεις συμπεράσματα ξεκάθαρα.

ΙΧΘΥΣ

Έντονη είναι η επιθυμία σου αυτό το διήμερο να βρεθείς με το ταίρι σου και κοντινά σου πρόσωπα στον προσωπικό σου χώρο, μακριά από τη βαβούρα και την πολυκοσμία Ψαράκι, καθώς η Σελήνη στους Διδύμους σου δημιουργεί έντονα την ανάγκη για ήρεμες στιγμές. Μπορείς να περάσεις όμορφα δημιουργώντας ρομαντικό και τρυφερό κλίμα για δύο που να γεμίσει και εσένα και το ταίρι σου συναισθήματα. Βάλε τη λογική πάνω από την κυκλοθυμία και τον έντονο συναισθηματισμό το απόγευμα του Σαββάτου για να αποφύγεις τις προστριβές.

Εσύ που δεν έχεις ταίρι, δεν δείχνεις να έχεις ιδιαίτερη διάθεση για κοινωνικότητα και εξόδους, προτιμώντας πιθανά να μείνεις σπίτι με στενά σου πρόσωπα, περνώντας χαλαρές στιγμές. Μην χάσεις προσκλήσεις από το οικείο φιλικό περιβάλλον γιατί εκεί μπορεί να προκύψει νέα γνωριμία που να σε ενδιαφέρει. Το απόγευμα του Σαββάτου το τετράγωνο της Σελήνης με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύς εντείνει την απογοήτευση, την κυκλοθυμία και τα συναισθηματικά ξεσπάσματα.

Πηγή: e-zwdia.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ