Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Αισθηματικές προβλέψεις για το Φθινόπωρο 2018, ανά ζώδιο.

Το Φθινόπωρο του 2018 προβλέπεται ιδιαίτερο, κυρίως για αισθηματικά ζητήματα και ερωτικές σχέσεις, καθώς από τις 05.10 η Αφροδίτη αρχίζει την ανάδρομη πορεία της στον Σκορπιό, σε ένα ζώδιο που η ανάγκη για συγχώνευση με τον ερωτικό σύντροφο είναι έντονη και χωρίς όρια. Καχυποψίες, απωθημένα, προσωπικές ανασφάλειες βγαίνουν στην επιφάνεια και καλούμαστε να μπούμε σε μία διαδικασία εσωτερικής ενδοσκόπησης και αναθεώρησης των αναγκών μας στον ερωτικό τομέα.

Μας καλύπτει ο σύντροφός μας; Βιώνουμε με αυτόν το απόλυτο ερωτικό πάθος; Αντιλαμβάνεται τους φόβους μας; Τους σέβεται ή τους εντείνει με την συμπεριφορά του;

Αισθηματικές προβλέψεις για το Φθινόπωρο 2018, από την Μαρία Ραπτοδήμου

Είναι γεγονός ότι αυτή η διαδικασία δεν θα είναι εύκολη, γιατί στην εσωτερική πορεία αυτή θα ανακαλύψουμε και την δική μας ανάγκη για απόλυτο έλεγχο και εξουσία πάνω στο αντικείμενο του πόθου μας, κάτι που μπορεί με μεγάλη ευκολία να δυναμιτίσει την σχέση. Στις 31.10 η Αφροδίτη θα περάσει ανάδρομη στον Ζυγό, όπου η ανάγκη για να σύμπλευση χωρίς συγκρούσεις, για ειρηνική συνύπαρξη γίνεται εντονότερη από ποτέ και μπορεί να μας οδηγήσει σε άλλους δρόμους, μεγαλύτερης υποχωρητικότητας, κατανόησης του συντρόφου αλλά και αναζήτησης του κατά πόσο μας ικανοποιεί ο σύντροφός μας και ανταποκρίνεται στο πρότυπο του συντρόφου που έχουμε. Η Αφροδίτη επιστρέφει σε ορθή πορεία στις 15.11, όπου μετά θα έχουμε την δυνατότητα να εκφράσουμε με ευκολία όλα αυτά που μας προβλημάτισαν ή αναθεωρήσαμε το προηγούμενο χρονικό διάστημα.

Αφροδίτη και Άρης, ανάγκη και επιθυμία, θα «συναντηθούν» στους επόμενους δύο μήνες δύο φορές. Την πρώτη φορά μέσα στον Οκτώβρη σχηματίζοντας τετράγωνο (ανάδρομη Αφροδίτη στον Σκορπιό – Άρης στον Υδροχόο) και την δεύτερη μέσα στον Νοέμβριο σχηματίζοντας τρίγωνο (ανάδρομη Αφροδίτη στον Ζυγό – Άρης στον Υδροχόο). Συγκρούσεις μπορεί να υπάρξουν κατά την πρώτη τους «συνάντηση», καθώς εκδηλώνεται έντονα μία εσωτερική διαμάχη, δείχνοντας να μην συμβαδίζουν μέσα μας το αίσθημα της απόλυτης ταύτισης με τον σύντροφο με την επιθυμία για προσωπικό χώρο και ελευθερία μέσα στη σχέση. Στη δεύτερή τους «συνάντηση», οι ενέργειες είναι άκρως αρμονικές και μπορούμε να βρούμε τη «σωστή» αναλογία που χρειάζεται για να νιώσουμε μοναδικά με το ταίρι μας.

Ο Δίας στις 08.11 αφήνει τον Σκορπιό και περνάει στο ζώδιο της κυβέρνησής του, τον Τοξότη ανεβάζοντας την διάθεση, την αισιοδοξία, κάνοντας εντονότερη την διάθεση για φλερτ και ερωτικό παιχνίδι. Ο έρωτας είναι πια μία περιπέτεια που έχει πολλά να μας δώσει αλλά, κυρίως, να μας διδάξει. Δεν θα διστάσουμε δε να αφήσουμε πίσω μας όποια κατάσταση θεωρούμε ότι μας κρατάει δέσμιους, χωρίς να επιτρέπει να εξελισσόμαστε σε όλα τα επίπεδα.

Καλό φθινόπωρο σε όλους!

ΚΡΙΟΣ

Καυτό προβλέπεται αυτό το φθινόπωρο για εσένα αγαπημένε Κριέ, καθώς δείχνει η ερωτική σου ζωή να περνάει δια πυρός και σιδήρου. Η ανάδρομη Αφροδίτη στον Σκορπιό τον Οκτώβριο βγάζει στην επιφάνεια πληγές και ανασφάλειες που σε ταλαιπωρούν και είναι καιρός για εσένα να επαναπροσδιορίσεις τι θέλεις πραγματικά στην προσωπική σου ζωή, πόσο δράμα αντέχεις. Το τετράγωνό της με τον Άρη στον Υδροχόο εντείνει την συγκρουσιακή διάθεση και καλό είναι στις 10.10 να είσαι προσεκτικός, γιατί δεν αποκλείεται να εκτονωθείς στο ταίρι σου ή σε νέα γνωριμία και να εκφράσεις απωθημένα δημιουργώντας προβλήματα. Στις 31.10, με το πέρασμα της ανάδρομης Αφροδίτης στον Ζυγό σκέψεις για το που βαδίζει η σχέση σου έρχονται συνεχώς στο μυαλό και δεν αποκλείεται να προκύψουν σημαντικές αποφάσεις, που κάλο είναι να συζητηθούν όταν επιστρέψει σε ορθή πορεία, μετά τις 17.11. Πρόσωπα που έχουν παίξει καταλυτικό ρόλο στον έρωτα μπορεί επιστρέψουν και να ζητήσουν μία ακόμα ευκαιρία. Ο Δίας στον Τοξότη από τις 08.11 βοηθά να βρεις και πάλι την αισιοδοξία σου και την παιχνιδιάρικη διάθεση στον έρωτα.

ΤΑΥΡΟΣ

Η ανάδρομη Αφροδίτη στον Σκορπιό αγαπημένε Ταύρε σε βάζει σε μία έντονη εσωτερική διαδικασία για το κατά πόσο είσαι ικανοποιημένος από την προσωπική σου ζωή, αν σε καλύπτει το ταίρι σου σε επίπεδο συντροφικότητας και κατανόησης. Πρόσεχε γιατί μπορεί να εκδηλώσεις εγωισμό να προκληθούν προβλήματα. Πρόσωπα του παρελθόντος είναι πολύ πιθανό να έρθουν και πάλι στο προσκήνιο, επιδιώκοντας την επανασύνδεση. Ιδιαίτερα τον Οκτώβριο οι διαπροσωπικές σου σχέσεις μπαίνουν στο προσωπικό σου μικροσκόπιο και δεν αποκλείεται να πάρεις αποφάσεις για την σχέση σου που καλό είναι να μην εκφράσεις πριν τις 15.11, για να μην μετανιώσεις. Από τις 08.11 ο Δίας περνάει στον Τοξότη και νιώθεις έτοιμος να αντιμετωπίσεις τα βαθύτερά σου συναισθήματα, τους φόβους και τα απωθημένα που σε ταλαιπωρούν. Αυτό θα λειτουργήσει «θεραπευτικά» τόσο για εσένα, όσο και για την προσωπική σου ζωή, αφού θα αφήσεις μακριά την καχυποψία και την ζήλια από το ταίρι σου ή μία νέα γνωριμία που θα σε αναστατώσει και θα εκτοξεύσει το πάθος.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Με την Αφροδίτη ανάδρομη το φθινόπωρο αγαπημένε Δίδυμε αρχίζει μία περίοδος αναθεωρήσεων και επαναπροσδιορισμού των αναγκών σου σε ότι αφορά τον έρωτα. Είναι γεγονός ότι τον Οκτώβριο θα περιοριστείς στο να σκέφτεσαι και να επικεντρώνεσαι στις λεπτομέρειες της προσωπικής σου ζωής και αυτό μπορεί να εκδηλωθεί σε έντονη μουρμούρα και γκρίνια που θα ενοχλήσει το ταίρι σου. Η προσέγγισή σου αλλάζει από τις 31.10, όπου η ανάδρομη Αφροδίτη περνάει στον Ζυγό και μπαίνεις στην διαδικασία να επικεντρωθείς στον έρωτα, στην χαρά και αν αυτά υπάρχουν στην παρούσα περίοδο της ζωής σου. Είναι πολύ πιθανό πρόσωπα που υπήρξαν στην ζωή σου να εμφανιστούν και πάλι, φέρνοντας στην επιφάνεια όλα τα συναισθήματα που ένιωσες, αλλά και τους λόγους που απομακρύνθηκες. Το τρίγωνό της με τον Άρη στον Υδροχόο στις 10.11 μπορεί να απογειώσει το συναίσθημα και να περάσεις μοναδικά με τον σύντροφό σου. Βέβαια, ο Δίας περνάει στον Τοξότη στις 08.11 και ξεκινά μία περίοδο ευνοϊκών γεγονότων και γνωριμιών για την προσωπική σου ζωή.

Έντονο προβλέπεται το φθινόπωρο αυτό για εσένα αγαπημένε Καρκίνε, καθώς η ανάδρομη Αφροδίτη στο Σκορπιό βρίσκεται στον οίκο των ερώτων σου και ακουμπά αυτό το σημαντικό κομμάτι της ζωής σου. Το κυριότερο είναι ότι σε βάζει σε μία διαδικασία επανεξέτασης και αναθεώρησης της στάσης σου στον έρωτα, καθώς έρχεσαι σε επαφή με τον εσώτερο εαυτό σου και αναδεικνύονται ζητήματα σε ότι αφορά την σχέση σου, για το αν σε ικανοποιεί συναισθηματικά, αν σε κάνει χαρούμενο, αν είσαι ευτυχισμένος. Το τετράγωνό της με τον Άρη από τον Υδροχόο στις 10.10 μπορεί να βγάλει στην επιφάνεια καταπιεσμένα συναισθήματα, απωθημένα και προσωπικές σου ανασφάλειες, γι’ αυτό καλό είναι να είσαι προσεκτικός και ψύχραιμος και να προσπαθήσεις να διαχειριστείς με ωριμότητα την εσωτερική σύγκρουση που υπάρχει μέσα σου. Πρόσωπα από τα παλιά κάνουν την εμφάνισή τους και σε ξεσηκώνουν. Αυτό που θα πρέπει να θυμάσαι είναι ότι όποιες αποφάσεις πάρεις είναι προτιμότερο να τις εκφράσεις μετά τις 15.11 που θα επιστρέψει σε ορθή πορεία.

ΛΕΩΝ

Είναι γεγονός αγαπημένε Λέοντα πως για εσένα ο έρωτας είναι πηγή έμπνευσης, χαράς… πηγή ζωής. Αυτό το φθινόπωρο θα σου δοθεί η δυνατότητα να επαναπροσδιορίσεις την στάση σου, τις ανάγκες σου και πιθανά να καταλήξεις σε συμπεράσματα που θα εγείρουν εξελίξεις. Ο Οκτώβριος, με την ανάδρομη Αφροδίτη στον Σκορπιό, σε βάζει σε μία έντονη εσωτερικότητα και αυτό που κυρίως θα σε απασχολήσει είναι το αν σε ικανοποιεί ο σύντροφός σου, σε περίπτωση συγκατοίκησης ή σκέψης για ανάλογο βήμα. Από τις 30.10 η ανάδρομη Αφροδίτη περνάει στον Ζυγό και σου προκαλεί έντονη αναστάτωση, νευρικότητα και κυκλοθυμία σε ότι αφορά την προσωπική σου ζωή. Η επικοινωνία με το ταίρι σου επανεξετάζεται και καλό είναι να μην βγάλεις άμεσα συμπεράσματα ή να τα εκφράσεις, προκαλώντας εντάσεις. Είναι προτιμότερο να εκφράσεις τις αγωνίες ή τις αποφάσεις σου μετά τις 15.11 στο σύντροφό σου, για να μην το μετανιώσεις. Από τις 08.11 ο Δίας στον Τοξότη σου υπόσχεται μία μοναδική περίοδο ενός χρόνου που θα απογειώσει τον έρωτα, με το ήδη υπάρχον ταίρι σου ή με νέες γνωριμίες.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Άστατο προβλέπεται το φθινόπωρο αυτό για την ερωτική σου ζωή αγαπημένε Παρθένε, καθώς μπαίνεις σε μία έντονη εσωτερική διεργασία σε ότι αφορά την επικοινωνία με το ταίρι σου, τις νέες γνωριμίες που μπορεί να έχουν προκύψει, τον τρόπο που φλερτάρεις, ερωτοτροπείς, κοινωνικοποιείσαι. Η ανάδρομη Αφροδίτη στον Σκορπιό από τις 05.10 σε βάζει σε διαδικασία σκέψεων και επαναπροσδιορισμού των αναγκών σου σε ότι αφορά την επικοινωνία στον έρωτα και δεν αποκλείεται να υπάρξουν εντάσεις με το ταίρι σου, καθώς δείχνεις νευρικός, με μεταβαλλόμενη διάθεση. Προσοχή στις 10.10 γιατί το τετράγωνό της με τον Άρη στον Υδροχόο εντείνει την συγκρουσιακή διάθεση, την γκρίνια την επικριτικότητα, καθώς η εσωτερική σου διαμάχη μεταξύ ανάγκης και επιθυμίας εκδηλώνεται στην σχέση σου. Από 30.10, που περνάει στον Ζυγό, ζητήματα ανασφαλειών και φόβων εγείρονται, κάτι που πιθανά να επηρεάσει την αυτοπεποίθησή σου. Καλό είναι πάντως να μην εκφράσεις αποφάσεις και ανησυχίες πριν τις 15.11, όπου θα επιστρέψει πια σε ορθόδρομη πορεία, για να μην υπάρξουν παρεξηγήσεις που θα κοστίσουν.

ΖΥΓΟΣ

Ζητήματα ανασφαλειών και προσωπικών φόβων εγείρονται αυτό το φθινόπωρο αγαπημένε Ζυγέ, με την Αφροδίτη να αρχίζει την ανάδρομη πορεία της στον Σκορπιό στις 05.10. Είναι γεγονός ότι μπαίνεις σε μία εσωτερική αναζήτηση για το αν το ταίρι σου καλύπτει τις ανάγκες σου, αν σου προσφέρει ασφάλεια και σιγουριά που τόσο έχεις ανάγκη. Καλό είναι να είσαι προσεκτικός στις 10.10 γιατί το τετράγωνό της με τον Άρη από τον Υδροχόο θα σου προκαλέσει συνθήκες εσωτερικής σύγκρουσης και δεν θα διστάσεις να εκτονωθείς στο ταίρι σου. Στις 31.10 περνάει ανάδρομη στο ζώδιό σου και καλείσαι να επανεκτιμήσεις τα δικά σου συναισθήματα, κατά πόσο η προσωπική σου ζωή συμβαδίζει με αυτό που είσαι σαν προσωπικότητα. Προσοχή σε εγωκεντρικές τάσεις που θα πυροδοτήσουν εντάσεις. Το τρίγωνό της με τον Άρη στον Υδροχόο στις 10.11 λειτουργεί απελευθερωτικά για εσένα, αλλά και την σχέση σου. Μην ξεχνάς… ότι σκέψεις και αποφάσεις έχεις πάρει είναι προτιμότερο να τις εκφράσεις μετά τις 15.11. Μην ρισκάρεις πριν, γιατί μπορεί να οδηγήσει σε καταστάσεις χωρίς επιστροφή.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Τα βλέμματα όλα στρέφονται πάνω σου αγαπημένε Σκορπιέ, καθώς η Αφροδίτη αρχίζει την ανάδρομη πορεία της στο ζώδιό σου στις 05.10, καλώντας σε αυτό το φθινόπωρο να αναθεωρήσεις και επανεξετάσεις την στάση σου όσον αφορά τον έρωτα, το κατά πόσο ο σύντροφός σου εναρμονίζεται με την προσωπικότητά σου και τις συναισθηματικές σου ανάγκες. Προσοχή στις 10.10 γιατί το τετράγωνό της με τον Άρη στον Υδροχόο δημιουργεί συνθήκες έντασης και σύγκρουσης με το ταίρι σου, εντείνοντας τον εγωισμό και την υποκειμενική διάθεση. Γι’ αυτό καλό είναι να είσαι ήρεμος και να προσπαθήσεις αρχικά να ισορροπήσεις μέσα σου την κόντρα αναγκών και επιθυμιών. Με το πέρασμά της στο Ζυγό η εσωστρέφεια και η ευαισθησία γίνονται εντονότερες από ποτέ. Πρόσωπα του παρελθόντος πιθανά να θέλουν να κυριαρχήσουν και πάλι στη ζωή σου. Μην βιαστείς να βγάλεις συμπεράσματα, σκέψου τους λόγους που απομακρύνθηκες και καλό είναι να είσαι προσεκτικός για να μην βρεθείς εκτεθειμένος. Εξέφρασε αυτά που σκέφτεσαι από τις 15.11 και μετά για να μην υπάρξουν παρεξηγήσεις.

Έντονη συναισθηματικότητα και εσωστρέφεια σε ερωτικό επίπεδο πιθανά να βιώσεις αυτό το φθινόπωρο αγαπημένε Τοξότη, καθώς η ανάδρομη Αφροδίτη στον Σκορπιό, από τις 05.10, «αγγίζει» τα απόκρυφα κομμάτια της ψυχής σου και φέρνει ξανά μπροστά σου καταστάσεις του παρελθόντος που σε πλήγωσαν και λειτουργούν ανασταλτικά στην ερωτική σου ζωή σήμερα. Καλείσαι να αντιμετωπίσεις τις πληγές σου μέσα από αναθεωρήσεις, ανακαλύπτοντας και αντιμετωπίζοντας θαρραλέα ότι αποτελεί βαρίδι για την σχέση σου. Κρυφές σχέσεις μπορεί να σε προβληματίσουν, καλό είναι λοιπόν να είσαι προσεκτικός γιατί πιθανά να εκτεθείς. Με το πέρασμά της στο Ζυγό στις 31.10 πρόσωπα από το φιλικό σου περιβάλλον μπορεί να εκδηλώσουν τα συναισθήματά τους για εσένα, όμως αυτό που πραγματικά δείχνει να σε προβληματίζει είναι το κατά πόσο καλύπτεται η ανάγκη για ελευθερία μέσα στη σχέση σου. Με τον Δία από τις 08.11 να περνάει στο ζώδιό σου μόνο μία φράση αρκεί… χαράς ευαγγέλια! Η αισιοδοξία, η χαρά, ο δυναμισμός, η έντονη κοινωνικότητα μόνο θετικά θα προσδώσουν στη σχέση σου ή σε μία νέα σημαντική νέα γνωριμία.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αναθεωρήσεις και επανατοποθέτηση της στάσης σου όσον αφορά την προσωπική σου ζωή και την ελευθερία που έχεις μέσα στη σχέση σου προβλέπεται να έχεις μέσα στο φθινόπωρο αγαπημένε Αιγόκερε, καθώς με την αναδρομή της Αφροδίτης στον Σκορπιό στις 05.10, μπαίνεις σε μία εσώτερη διαδικασία για το κατά πόσο καλύπτει τις ανάγκες σου το ταίρι σου και σου αφήνει το χώρο που ζητάς σε μία σχέση. Είναι γεγονός ότι δεν σε κατακλύζει ο συναισθηματισμός και αποστασιοποιείσαι από το σύντροφό σου, κάτι που μπορεί να προκαλέσει τριγμούς στη σχέση σας. Ιδιαίτερη προσοχή θα πρέπει να δείξεις στις 10.10, αφού το τετράγωνό της με τον Άρη στον Υδροχόο μπορεί να σε κάνει να επαναστατήσεις και να αντιδράσεις υπερβολικά με δυσάρεστες συνέπειες. Από τις 30.10 που περνάει ανάδρομα στον Ζυγό, αυτό που σε απασχολεί κυρίως είναι κατά πόσο ο άνθρωπος που έχεις δίπλα σου μπορεί να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις σου σε σχέση με το ευρύτερο κοινωνικό περιβάλλον. Μην προτρέξεις να πάρεις αποφάσεις. Άφησέ τες μετά τις 15.11, όταν θα επιστρέψει ορθόδρομη.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Με τον Άρη στο ζώδιό σου αγαπημένε Υδροχόε στο μεγαλύτερο μέρος του φθινοπώρου και την Αφροδίτη ανάδρομη αρχικά στον Σκορπιό και μετέπειτα στον Ζυγό, είναι βέβαιο ότι προμηνύεται ένα έντονο ερωτικό δίμηνο με εκρηκτικές διαθέσεις αλλά και μοναδικές στιγμές που μπορεί να σε απογειώσουν. Η Αφροδίτη αρχίζει την ανάδρομη πορεία της στον Σκορπιό στις 05.10, βάζοντάς σε σέ διαδικασία σκέψης σε ότι αφορά το ταίρι σου και κατά πόσο μπορεί να ανταποκριθεί στο ευρύτερο κοινωνικό σου περιβάλλον και στην εικόνα που θέλεις να δείξεις. Στις 10.10 το τετράγωνό της με τον Άρη στο ζώδιό σου μπορεί να φέρει έντονες αντιπαραθέσεις με το σύντροφό σου, γι’ αυτό καλά θα κάνεις να είσαι εγκρατής στις αντιδράσεις σου. Με το πέρασμά της στο Ζυγό αναδεικνύονται ζητήματα κοινής πνευματικής προσέγγισης και του αν και πόσο είσαι χαρούμενος και αισιόδοξος στην ερωτική σου ζωή. Το τρίγωνο που σχηματίζει με τον Άρη στο ζώδιό σου στις 10.11 φέρνει μέσα σου αρμονία σε ανάγκες και επιθυμίες, κάτι που εκδηλώνεται άμεσα στο ταίρι σου. Να θυμάσαι, όποιες αποφάσεις πάρεις μην τις συζητήσεις πριν τις 15.11.

ΙΧΘΥΣ

Η προσωπική σου ζωή θα σε απασχολήσει έντονα μέσα στο φθινόπωρο αγαπημένε Ιχθύ, καθώς με την ανάδρομη Αφροδίτη αρχικά στον Σκορπιό και αργότερα στον Ζυγό το ενδιαφέρον σου στρέφεται στον έρωτα και στο πως τον βιώνεις σε πνευματικό επίπεδο, αλλά και στην πιο παθιάρικη και εμμονική μορφή του. Από τις 05.10 όπου θα αρχίσει την ανάδρομη πορεία της στον Σκορπιό μπαίνεις στην διαδικασία εσωτερικής ενδοσκόπησης σε ότι αφορά τη σχέση σου και κατά πόσο σου δίνει χαρά και αισιοδοξία, κατά πόσο μπορείς να επικοινωνήσεις με το ταίρι σου σε ανώτερο πνευματικό επίπεδο. Το τετράγωνό της με τον Άρη στον Υδροχόο στις 10.10 φέρνει με ορμή στην επιφάνεια απωθημένα και οι συγκρούσεις είναι πιθανές. Από τις 31.10 περνάει στον Ζυγό και εγείρει ανασφάλειες, καχυποψία και ζήλια που μπορεί να εκδηλώσεις με ένταση στο ταίρι σου. Προσπάθησε να κρατήσεις χαμηλούς τόνους, αποφεύγοντας έτσι τις εκρηκτικές καταστάσεις. Μην κάνεις σημαντικές συζητήσεις πριν τις 15.11, μπορεί να μην εξελιχθούν όπως θα περίμενες.

Πηγή: e-zwdia.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ