Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

ELIF ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 129-130-131-132-133

Δείτε τι θα συμβεί στα νέα επεισόδια της σειράς ELIF

ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 129-130-131-132-133

ΔΕΙΤΕ VIDEO ΑΠΟ ΤΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 129 ΕΔΩ 

130 ΕΔΩ  131 ΕΔΩ 132 ΕΔΩ 133 ΕΔΩ

Επεισόδιο 129

Ο Κενάν λέει στον Σελίμ για τον καυγά του με την Αρζού και ομολογεί αισθάνεται καταπιεσμένος σε αυτό τον γάμο. Οι δύο αστυνομικοί, που εμφανίζονται μπροστά στην Αρζού, είναι στην πραγματικότητα φίλοι του Βεϊσέλ. Της λένε πως έχουν ένα βίντεο στην κατοχή τους και πως αν ομολογήσει η ποινή της θα είναι μικρότερη. Η Αρζού ζητάει τον δικηγόρο της αλλά οι άντρες την τρομοκρατούν με όσα της λένε. Όταν η Αρζού δεν μιλάει εκείνοι την χτυπούν.Η Αλιγιέ ανησυχεί για την Αρζού επειδή δεν τους τηλεφώνησε και ζητάει από τον Κενάν να την καλέσει εκείνος. Ο Βεϊσέλ δεν θέλει η οικογένεια της Αρζού να καταλάβει τι συμβαίνει και έτσι λέει στον φίλο του να αναγκάσει την Αρζού να μιλήσει στον Κενάν. Με το όπλο στο κεφάλι της, η Αρζού μιλάει στον Κενάν χωρίς να τολμάει να του αποκαλύψει που βρίσκεται και τι της συμβαίνει. Η Αρζού συνειδητοποιεί πως αυτοί οι άντρες δεν είναι αστυνομικοί και προσπαθεί να το σκάσει. Όμως την πιάνουν και τη χτυπούν.

Δεκαπέντε λεπτά πριν πυροβολήσουν τον Σελίμ, η Αρζού πιστεύει πως ο νεαρός δεν θα γλυτώσει τον θάνατο και έτσι μιλάει. Ο Βεϊσέλ και η Γκόντζα πηγαίνουν στην διεύθυνση, που τους λέει η Αρζού. Η Γκόντζα επικοινωνεί με τον Σελίμ και του ζητάει να την πάει σε έναν άρρωστο συγγενή της, στην προσπάθειά της να του αλλάξει το πρόγραμμα αλλά εκείνος της λέει πως δεν μπορεί να την εξυπηρετήσει. Η Ελίφ μιλάει στη Μελέκ για τη ζωή της στο κτήμα.

Μιμείται την Κιράζ και λέει στη μητέρα της πως την αγαπάει πολύ. Όταν η Ελίφ αποκοιμιέται, η Μελέκ θυμάται τις άσχημες μέρες, που πέρασε στη φυλακή και κουβεντιάζει με τη Ζεϊνέπ. Ο Μελίχ επισκέπτεται το κτήμα και όλοι χαίρονται, που τον βλέπουν, περισσότερο από όλους η Ιπέκ. Ο νεαρός φέρνει δώρα για την Τουγκτσέ και την Ελίφ αλλά μαθαίνει πως η Ελίφ είναι κατασκήνωση και η Αρζού λείπει.

Χωρίς να γνωρίζει πως η Αρζού προσέλαβε έναν δολοφόνο για να τον βγάλει από τη μέση, ο Σελίμ πηγαίνει στο μέρος, που σχεδιάζει να κάνει πρόταση γάμου στη Ζεϊνέπ. Η Ζεϊνέπ πηγαίνει στη διεύθυνση, που της έστειλε ο Αρντά, πιστεύοντας πως θα δώσει συνέντευξη για δουλειά.

Όταν βλέπει τον Σελίμ να την περιμένει με λουλούδια, νιώθει μεγάλη έκπληξη αλλά και ευτυχία. Ο Σελίμ της κάνει μια ονειρεμένη πρόταση γάμου και εκείνη δέχεται ξανά…



Επεισόδιο 130

Η Γκόντζα και ο Βεϊσελ εμποδίζουν τον δολοφόνο του Σελίμ την τελευταία στιγμή. Ο Σελίμ και η Ζεϊνέπ δεν αντιλαμβάνονται το παραμικρό. Βλέποντας τον Σελίμ και τη Ζεϊνέπ να αγκαλιάζονται, η Γκόντζα αισθάνεται πληγωμένη.Η Τουγκτσέ εξακολουθεί να δημιουργεί προβλήματα στην Σεϊντά. Η Τουγκτσέ βλέπει έναν τρομερό εφιάλτη και η Αλιγιέ τη βρίσκει στις σκάλες να κλαίει μόνη της. Η απουσία της μητέρας της και της Ελίφ έχουν επηρεάσει την ψυχολογία της μικρής. Όταν δεν βρίσκει ούτε τη Σεϊντά αλλά ούτε και την Γκόντζα, η Αλιγιέ γίνεται έξαλλη και τα βάζει με την Κιράζ.

Ο Σελίμ και η Ζεϊνέπ είναι πολύ ευτυχισμένοι. Συναντούν τυχαία τον Μουράτ και εκείνος γίνεται έξαλλος όταν βλέπει τα δαχτυλίδια τους και τους λέει πως δεν θα επιτρέψει ποτέ να γίνει αυτός ο γάμος. Όμως το ζευγάρι είναι αποφασισμένο να μην επιτρέψει σε κανέναν να μπει εμπόδιο στην ευτυχία του.

Ο Μουράτ λέει στον Ερκούτ πως η Ζεϊνέπ και ο Σελίμ αρραβωνιάστηκαν χωρίς να το πουν σε κανέναν και εκείνος γίνεται έξαλλος. Η Σεϊντά έχει βαρεθεί να μένει στο κτήμα και αποφασίζει να βρει τον Μουράτ και να ομολογήσει όλη την αλήθεια. Του στέλνει μήνυμα και του λέει πως θέλει να συναντηθούν. Όμως το μήνυμα το βλέπει ο Ερκούτ και απαντάει στη θέση του Μουράτ, σβήνοντας στη συνέχεια τη συνομιλία.

Η Σεϊντά περιμένει τον Μουράτ και μένει άφωνη όταν βλέπει μπροστά της τον Ερκούτ, ο οποίος την αναγκάζει να επιστρέψει στο κτήμα. Η Μελέκ ετοιμάζεται να πάει στη δουλειά της αλλά βλέπει τον Κενάν να έρχεται και δεν ανοίγει την πόρτα.

Ο Κενάν της λέει πως ξέρει ότι είναι μέσα στο σπίτι και πως δεν την έχει συγχωρέσει αλλά επειδή ήταν φυλακή ήθελε να την επισκεφθεί και δεν σκοπεύει να την ενοχλήσει ξανά. Ο Κενάν φεύγει και η Μελέκ ξεσπάει σε κλάματα.

Η Ελίφ βάζει τα κλάματα και λέει στη Μελέκ πως αγαπάει τον Κενάν και ήθελε να τον δει. Η είδηση του αρραβώνα της Ζεϊνέπ με τον Σελίμ, προκαλεί στη Μελέκ ανάμικτα συναισθήματα χαράς αλλά και προβληματισμού καθώς φοβάται πως θα περάσει και εκείνη ότι πέρασε η ίδια.

Ο Βεϊσέλ δεν αφήνει την Αρζού ελεύθερη ακόμα. Μαζί με τους φίλους του την τρομοκρατούν ακόμα περισσότερο. Παίζουν ρωσική ρουλέτα μαζί της και της λένε ότι για κάθε λάθος απάντηση, που θα τους δίνει, θα τραβούν την σκανδάλη.

Ζητάνε να τους ομολογήσει όλα όσα έχει κάνει μέχρι τώρα και την καταγράφουν ώστε να έχουν έναν μεγάλο άσσο στο μανίκι τους. Φοβούμενη για τη ζωή της, η Αρζού ομολογεί τα πάντα. Η κακία της, τους ξαφνιάζει όλους. Όταν τελειώνει η ομολογία, οι άντρες αφήνουν το όπλο στην Αρζού και τη συμβουλεύουν να αυτοκτονήσει.

Η Αρζού δε διστάζει να τους σημαδέψει αλλά το όπλο είναι άδειο . Οι άντρες την αφήνουν ελεύθερη. Η Αρζού σε άθλια κατάσταση επιστρέφει στο κτήμα και εκεί βρίσκει τον Ερκούτ…

Επεισόδιο 131

Η Αρζού λιποθυμάει μπροστά στο κτήμα και ο Ερκούτ την πηγαίνει στο σπίτι της Σεϊντά. Η Αρζού του λέει τι συνέβη, το πρόσωπο της είναι χτυπημένη και έχει πυρετό. Η Γκόντζα στενοχωριέται όταν βλέπει το δαχτυλίδι αρραβώνων του Σελίμ. Ταυτόχρονα ανησυχεί για την Αρζού ενώ έχει πάρει κρυφά το cd.Ο Βεϊσέλ λέει στον Μουράτ τι έκαναν στην Αρζού και ο Μουράτ δεν κρύβει την ευχαρίστησή του. Ζητάει να δει το cd αλλά ο Βεϊσέλ δεν το βρίσκει και συνειδητοποιεί πως το έχει πάρει η Γκόντζα. Της τηλεφωνεί αμέσως και της ζητάει να φέρει πίσω το cd αλλιώς θα έρθει εκείνος στο κτήμα και θα το πάρει. Όταν η Γκόντζα δεν επιστρέφει το cd, ο Βεϊσέλ μπαίνει στο δωμάτιο της κρυφά και της τηλεφωνεί από εκεί.

Ο Μουράτ περιμένει στην πόρτα τον πατέρα του όταν εμφανίζεται η Σεϊντά, την οποία όμως δεν αναγνωρίζει εξαιτίας της περούκας. Όπως είχε υποσχεθεί, ο Μελίχ φροντίζει τον Σαλίμ και την οικογένειά του. Ο Μελίχ εξακολουθεί να αναρωτιέται για το πως είναι η ανιψιά του και συνεχίζει και τη συνεργασία του με τον Κενάν.

Η Αλιγιέ γίνεται έξαλλη επειδή η Αρζού δεν έχει επικοινωνήσει με τον άντρα και το παιδί της και έτσι αποφασίζει να της τηλεφωνήσει εκείνη. Η Αλιγιέ ζητάει από τη νύφη της να επιστρέψει αμέσως σπίτι της.

Η Μελέκ ζητάει δουλειά από τον Αρντά αλλά εκείνος έχει ήδη βρει κάποια άλλη. Όμως ένας φίλος του, ο Χακάν, έχει ανοίξει μαγαζί και ψάχνει για κόσμο. Η Μελέκ συναντάει τον Μελίχ και θυμωμένη τον ρωτάει για ποιο λόγο ενδιαφέρεται τόσο για την οικογένειά της.

Η Πελίν σοκάρεται όταν μαθαίνει πως η Ζεϊνέπ και ο Σελίμ αρραβωνιάστηκαν…

Επεισόδιο 132

Ο Μελίχ μιλάει με τη Μελέκ, τον καλεί ο Εφρούζ, ο οποίος ζητάει τη βοήθειά του. Ο Μελίχ βρίσκει τον Εφρούζ αναίσθητο στο εργαστήριο του. Ο άντρας έχει υποστεί καρδιακή προσβολή αλλά οι γιατροί καταφέρνουν να τον σώσουν. Στο νοσοκομείο ο Μελίχ δεν φεύγει στιγμή από το πλευρό του. Όταν ο Εφρούζ συνέρχεται, του λέει πως δεν κατάφερε να ολοκληρώσει την κουβέντα του με τη Μελέκ και αποφασίζει να πάει στο σπίτι της για να μιλήσουν.Η Μελέκ ανησυχεί για τον Μελίχ και τον πατέρα του αλλά δεν έχει το τηλέφωνο του για να μάθει νεότερα. Ο Χακάν είναι ενθουσιασμένος από το φαγητό της Μελέκ και παραγγέλνει και άλλο. Η Μελέκ είναι χαρούμενη και αγοράζει ένα δώρο για την Ελίφ.

Η Ελίφ θέλει κοντά της την κούκλα της και η Ζεϊνέπ της λέει πως θα της την φέρει ο Σελίμ. Ο Σελίμ φέρνει την κούκλα της Ελίφ και λουλούδια για την αγαπημένη του Ζεϊνέπ. Το ζευγάρι πηγαίνει μαζί στη σχολή του και ο Σελίμ λέει στη Ζεϊνέπ πως το απόγευμα θέλει να τη γνωρίσει στην οικογένειά του. Ένα τυχαίο γεγονός, θα γίνει αφορμή να δει ο Μελίχ την Ελίφ στο σπίτι της Μελέκ.

Ο Βεϊσέλ προτείνει στην Γκόντζα να αντιγράψει το cd αλλά εκείνη του λέει πως αυτό είναι επικίνδυνο και πως κατάφερε να πάρει το cd από εκείνον επειδή ήταν ανίκανος να το προστατέψει. Ο Βεϊσέλ φοβάται μήπως κάποιος τον δει και φεύγει αλλά λέει στην Γκόντζα πως θα τα ξαναπούν. Όταν ο Ερκούτ δεν εμφανίζεται, ο Βεϊσέλ και ο Μουράτ
ανησυχούν.

Ο Βεϊσέλ καλεί τον Ερκούτ και όταν η Αρζού βλέπει το όνομα του στο τηλέφωνο του Ερκούτ, πιστεύει πως ο Βεϊσέλ ευθύνεται για ό,τι της συνέβη. Ο Ερκούτ δεν πιστεύει πως ο Βεϊσέλ είναι ικανός να κάνει κάτι τέτοιο αλλά η Αρζού του λέει πως ο Βεϊσέλ δεν είπε κουβέντα για τον αρραβώνα της Ζεϊνέπ με τον Σελίμ γιατί μυρίστηκε χρήμα. Η Αρζού πείθει τον Ερκούτ πως ο Βεϊσέλ είναι κοινός τους εχθρός.

Η Αρζού γίνεται καλύτερα με τα φάρμακα, που της έφερε ο Ερκούτ. Τηλεφωνεί στην Γκόντζα και προσπαθεί να μάθει αν κάποιος έμαθε κάτι. Η Τουγκτσέ ζητάει τη μητέρα της συνεχώς και έχει κακή διάθεση. Η Αλιγιέ λέει στην Γκόντζα να τηλεφωνήσει στην Αρζού και να της πει να επιστρέψει.

Η Γκόντζα της λέει πως η Αρζού τους νοσταλγεί όλους και θα επιστρέψει το συντομότερο δυνατό. Η απάντησή της θυμώνει ακόμα περισσότερο την Αλιγιέ. Η Ιπέκ θυμίζει στη μητέρα της πως εκείνη επέμενε η Αρζού να γίνει γυναίκα του Κενάν και πως δεν πρέπει να την εκπλήσσει η κατάσταση ανάμεσα στο ανδρόγυνο.

Η Αλιγιέ της απαντάει πως έκανε το σωστό και είναι πρόθυμη να το ξανακάνει και για τον Σελίμ, αν χρειαστεί. Η Σεϊντά μιλάει με την Κιράζ και συλλέγει πληροφορίες για την οικογένεια…

 



Επεισόδιο 133

Ο Μελίχ κλαίει όταν βλέπει την Ελίφ μαζί με τη Μελέκ. Αφήνει το δώρο της Ελίφ και φεύγει χωρίς να πει κουβέντα. Μιλάει στον Εφρούζ και του λέει πως θα μάθει γιατί η Ελίφ έμεινε στο κτήμα και στη συνέχεια θα αποκαλύψει στη Μελέκ πως είναι αδέλφια.Ο Μελίχ ενώνει τα κομμάτια του παζλ και συνειδητοποιεί πως η Ελίφ είναι κόρη του Κενάν. Η Ελίφ χαίρεται με το δώρο του Μελίχ. Η Ζεϊνέπ λέει στον Σελίμ πως δεν είναι έτοιμη να συναντήσει την οικογένειά του. Φοβάται πως θα κάνει κάτι λάθος και θα εκθέσει τα μυστικά της Μελέκ. Ο Σελίμ είναι αποφασισμένος να μιλήσει στον Κενάν.

Η Μελέκ μιλάει στη Ζεϊνέπ για το περιστατικό με τον Μελίχ αλλά δεν βρίσκουν άκρη. Η Ζεϊνέπ λέει στη Μελέκ πως ο Σελίμ θα μιλήσει στον Κενάν. Η Μελέκ της λέει πως ο Σελίμ είναι ένας πολύ καλός άντρας, πως δεν πρέπει να φοβάται και πως είναι πολύ τυχερή που ζει μια τέτοια αγάπη.

Ο Σελίμ μιλάει στον Κενάν για τη Ζεϊνέπ και τον αρραβώνα τους. Ο Κενάν του λέει πως η κακή κατάληξη της αγάπης του με τη Μελέκ δεν έχει σχέση με τη δική του αγάπη με τη Ζεϊνέπ. Τον συμβουλεύει να είναι δυνατός, δίπλα σε εκείνους που αγαπάει.

Ο Κενάν είναι χαρούμενος για την ευτυχία, που ζει ο αδελφός του και του προτείνει να γνωρίζει τη Ζεϊνέπ στην οικογένεια. Ο Σελίμ είναι ευτυχισμένος και κατά τη διάρκεια του πρωινού ανακοινώνει στην οικογένεια πως θα τους φέρει έναν ξεχωριστό καλεσμένο.

Η Αλιγιέ πιστεύει πως πρόκειται για την Πελίν και ζητάει από το προσωπικό να φροντίσουν την κάθε λεπτομέρεια για το δείπνο. Όπως είναι φυσικό ξαφνιάζεται όταν βλέπει τη Ζεϊνέπ και δεν χαίρεται καθόλου με αυτή την εξέλιξη. Η Αρζού είναι σίγουρη πως πίσω από την ομολογία της κρύβεται ο Βεϊσέλ και ζητάει από τον Ερκούτ να ψάξει να βρει το cd.

Ο Ερκούτ συναντάει τον Βεϊσέλ αλλά δεν καταφέρνει να μάθει τίποτα. Ακούει όμως τον Μουράτ να ζητάει τη βοήθεια ενός φίλους για να αντιγράψουν ένα cd. Η Τουγκτσέ νοσταλγεί τη μητέρα της και ζητάει από τον Κενάν να την πάρει τηλέφωνο αλλά η Αρζού το έχει κλειστό.

Ο Κενάν παρηγορεί την Τουγκτσέ και τηλεφωνεί στον Μπεχτσέτ, οποίος εργάζεται στο εξοχικό της οικογένειας. Εκείνος του λέει πως το σπίτι είναι κλειστό και δεν έχει φανεί κανείς. Ο Κενάν τηλεφωνεί ξανά στην Αρζού και έξαλλος της αφήνει μήνυμα να επιστρέψει σπίτι αμέσως.

Η Αρζού καλύπτει τις μελανιές στο πρόσωπο της με make up και επιστρέφει στο κτήμα. Ξαφνιάζεται όταν βλέπει εκεί τη Ζεϊνέπ…

ΤΑ ΕΠΟΜΕΝΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 134-135-136-137-138 ΕΔΩ 139-140-141-142-143 ΕΔΩ 144-145 ΕΔΩ

ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ

127 ΕΔΩ
128 ΕΔΩ
129 ΕΔΩ
130 ΕΔΩ
131 ΕΔΩ
132 ΕΔΩ
133 ΕΔΩ
Για την αρχική σελίδα της ELIF ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ
Ακολουθήστε στο facebook τη σελίδα ELIF – ΕΛΙΦ FANS

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΗΛΕΚΤΡΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 118 (VIDEO)

Δείτε το νέο επεισόδιο της σειράς ΗΛΕΚΤΡΑ που βλέπουμε στην ΕΡΤ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 118 «Μείνε μακριά από το παιδί μου», ουρλιάζει έξαλλη η Ηλέκτρα στον Παύλο. Ο Νάσος έχει...