Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

ELIF ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 95 (VIDEO)

Δείτε videos από το νέο επεισόδιο της σειράς ELIF

ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 95

H Ζεϊνέπ εξομολογείται τα πάντα στον Σελίμ, αλλά αυτός εκνευρίζεται και απογοητεύεται που του είπε ψέματα. Ζητάει τη διεύθυνση της Μελέκ, αλλά η Ζεϊνέπ δεν του την δίνει. Ο Σελίμ τής λέει ότι δε θέλει να την ξαναδεί, παίρνει τα παιδιά και πηγαίνει στο σχολείο.

Η Πελίν πηγαίνει στο Σελίμ τα παιδιά, αλλά αυτός είναι πολύ στεναχωρημένος και δεν της δίνει σημασία. Εκείνη πιστεύει ότι ο Σελίμ έχει μαλώσει με τη Ζεϊνέπ. Η Ελίφ θέλει να μείνει με τη Ζεϊνέπ, αλλά πρέπει να φύγει με τον Σελίμ. Η Ζεϊνέπ προσπαθεί να βρει έναν τρόπο για να πει τα νέα στη Μελέκ. Πηγαίνει στο κτήμα, τηλεφωνεί στον Σελίμ και τον πείθει να μιλήσουν. Όταν του μιλάει για την Ελίφ, ο Σελίμ λέει ότι θα αφήσει την Ελίφ να πάει μόνο στη μητέρα της. Η Ζεϊνέπ δεν έχει άλλη επιλογή και λέει στον Σελίμ για την κατάσταση της Μελέκ. Πηγαίνουν στη φυλακή και η Μελέκ παθαίνει σοκ που βλέπει τη Ζεϊνέπ μαζί με τον Σελίμ.

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Ο Βεϊσέλ λέει στην Αρζού ότι ο Κενάν δεν θα μπορέσει να τον βρει και ότι έχει φροντίσει το ζήτημα. Η Αρζού δεν πείθεται, αλλά δεν μπορεί να κάνει κάτι. Ο Κενάν λέει στον Βεϊσέλ να ερευνήσει για έναν άνθρωπο που ονομάζεται Σακίρ Οζτούρκ. Λέει σε όλους ότι στο εξής η Ελίφ θα τρώει στο τραπέζι μαζί με την υπόλοιπη οικογένεια. Η Αρζού θυμώνει όταν το ακούει αλλά οι υπόλοιποι συμφωνούν. Ο Έρκούτ λέει στον Βεϊσέλ ότι ο Μουράτ έκλεψε το αυτοκίνητο του φίλου του και πως κόστιζε 100 χιλιάδες λίρες. Ο Βεϊσέλ θυμώνει, βρίσκει το σπίτι της Σεϊντά και χτυπάει άσχημα τον Μουράτ.

Ο Μελίχ μιλάει με τον δικηγόρο Ορχάν και του λέει για τη λίστα που βρήκε ο Σαδίκ. Ο Ορχάν ωστόσο, επισημαίνει ότι το βασικό τους μέλημα είναι να βγάλουν τη Μελέκ από τη φυλακή και ότι βρίσκονται κοντά στον στόχο τους. Ο Μελίχ αποφασίζει να ερευνήσει μόνος του τη λίστα. Βρίσκει κάποιον με το όνομά Ριζά, ο οποίος γνωρίζει ανθρώπους από τα κυκλώματα των ναρκωτικών…

Δείτε βίντεο – αποσπάσματα με ελληνικούς υπότιτλους ΕΔΩ

ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ

90 ΕΔΩ
91 ΕΔΩ
92 ΕΔΩ
93 ΕΔΩ
94 ΕΔΩ
96 ΕΔΩ
97 ΕΔΩ
98 ΕΔΩ
99 ΕΔΩ
100-101-102-103 ΕΔΩ
104-105-106-107-108 ΕΔΩ
109-110-111-112-113 ΕΔΩ
Για την αρχική σελίδα της ELIF ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ
Ακολουθήστε στο facebook τη σελίδα ELIF – ΕΛΙΦ FANS

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ