Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

ELIF: Τι θα δούμε στο σημερινό επεισόδιο 15/6

Ο Ερκούτ έχει πάθει εμμονή με τη Ζεϊνέπ. Ξέρει πως η Ελίφ είναι κόρη του Κενάν και ο Σελίμ ο αδελφός του. Πείθει τη Σεϊντά να μη φύγουν και εκείνη χαίρεται επειδή θα μπορεί να είναι μαζί με τον Μουράτ. Ο Ναντίρ την περιμένει όμως για να φύγουν και όταν δεν εμφανίζεται, πηγαίνει στο σπίτι της.

Όταν μαθαίνει την αλλαγή των σχεδίων γίνεται έξαλλος και ορκίζεται να κάνει τον Ερκούτ και τη Σεϊντά να το πληρώσουν. Η αγάπη ανάμεσα στον Σελίμ και τη Ζεϊνέπ, μεγαλώνει. Μαζί φροντίζουν την Ελίφ. Η Τουγκτσέ ζηλεύει τη σχέση, που αναπτύχθηκε ανάμεσα στην Ελίφ και τον Σελίμ. Η Μελέκ παραμένει στη φυλακή και προσπαθεί να μη χάσει την ελπίδα της, παρά τα όσα υπομένει εκεί.

Η Ζεϊνέπ την επισκέπτεται και η Μελέκ της εξηγεί τι συνέβη στη δίκη. Η Ζεϊνέπ μένει άφωνη. Ο Μελίχ δεν βγάζει στιγμή από το μυαλό του τη Μελέκ. Ο Ριζά εξακολουθεί να ψάχνει ποιος έστησε παγίδα στη Μελέκ. Ο Εφρούζ συμβουλεύει τον Μελίχ να αντιμετωπίσει το κακό με τη δικαιοσύνη αλλά ο Μελίχ τον κατηγορεί πως δεν τον καταλαβαίνει. Η Ιπέκ κάνει τις ετοιμασίες για την έκθεσή της αλλά σκέφτεται συνέχεια τον Μελίχ. Ο Βεϊσέλ ψάχνει καινούριο σπίτι για να μείνει.

Ο Μουράτ συναντάει τη Σεϊντά και της λέει πως σύντομα θα πάρει τα λεφτά του από τον Ερκούτ και θα νοικιάσουν ένα σπίτι να μείνουν μαζί. Ο Ερκούτ λέει στον Μουράτ πως ο Σελίμ εξακολουθεί να συναντάει τη Ζεϊνέπ…

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Η ΓΗ ΤΗΣ ΕΛΙΑΣ Γ ΚΥΚΛΟΣ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 144 (VIDEO)

Δείτε τα νέα επεισόδια του γ κύκλου της τηλεοπτικής σειράς Η ΓΗ ΤΗΣ ΕΛΙΑΣ που βλέπουμε στο Mega. ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 144 Η Μαργαρίτα αναλαμβάνει να παρακολουθήσει τη χήρα του...